איזה עצבים!!!!!!!

ק ד ו ש

New member
עצוב להגיד

אבל זה הדבר היחיד שיכול לעצור אותם. להרים איזה כמה טייסים שיורידו פה ושם חוליה, זה קשקוש בלבוש. איפה הימים שלראשי ממשלה כאן היו ביצים. הנה בדיוק עכשיו זה 40 שנה לששת הימים... צריך לנקוט כמו אז, שאנחנו ניזום. הרי אם קסאם אחד יפגע באוטובוס ויהרגו 40 איש, זה מה שיהיה, אז למה מחכים??

הטRולית

New member
מחכים שזה יקרה...

שתהיה לגיטימציה כלל ציבורית. שהעולם יבין. מדינה מטומטמת. אין ביצים. אני זוכרת איך בחטיפה של שליט היינו בטוחים שתוך 24 שע' פילדלפי בשליטה מלאה שלנו. בסוף הכי רחוק שהגענו היה פאתי דהנייה. |כוסאומו המדינה הזאת|

ק ד ו ש

New member
זה הדור המסריח

של הפוליטיקאים. בכל החלטה שלהם נגועים אינטרסים אישיים. זאת הסיבה העיקרית שיש הבלגה בעזה, כי לצמד חמד הספיק מה שהיה בלבנון. עכשיו הם מנסים להחזיר את מעמדם הפוליטי. אני די התייאשתי למען האמת.

Jan22

New member
יכול להיות שאני לא מבין כל כך ...

ובאמת שאני מנסה להבין ,אבל כל מה שאני שומע בנוגע לשדרות מסתיים ב''אנחנו חוששים לפגוע באוכלוסיה פלשתינאית חפה מפשע...בלה בלה בלה'' . בשלושת הימים האחרונים שדרות חטפה כמות מטורפת של קסאמים , ואומר לכם את זה אחד שיש לו חברים שם ,שחטפו רקטות לבתים ,למכוניות ,באמצע הקניות ,פשוט מדהים. ואני חושב לעצמי ,ישראלים אוכלים שם קסאמים על ימין ועל שמאל אבל בגלל שהממשלה חוששת לירות ,אז הם ימשיכו ברוטינה המסריחה הזו .. בארה''ב זה היה קורה.גם לא בקנדה, בעיקרון שום מדינה לא הייתה מרשה דבר כזה .רק ליצן חסר ביצים וחסר רקע צבאי מוכן להרשות את זה.

ק ד ו ש

New member
מסכים חלקית

אבל גם לפניו היה מישהו עם רקע צבאי מטורף, שלא טיפל בבעיה. למען האמת הוא רק החמיר אותה עם ההתנתקות.

ק ד ו ש

New member
אהוד ברק

זה האדם האחרון שאני אבחר בו. אני מעדיף לבחור בחד"ש לפני אהוד ברק. האשם הכי גדול במה שקרה בלבנון.

Lady McBeth

New member
נו, כפרע, צחקתי איתך

ביום שאני אבחר באהוד ברח אפשר לקחת את המזוודות ולרדת מהארץ.

Jan22

New member
צריך כמה סטאלינים בשלטון ..

צריך לבחור לפרק זמן של כמה חודשים איזה סטאלין ,שינקה את כל הזוהמה ,ואז לשחרר אותו מתפקידו (כדי שהוא לא ימשיך להשמיד עוד מעבר ...)

למעלה