איזה עצבים!@#@@!#!!

רן88

New member
כשאתה בתוך זה אתה לא רואה את זה

גם אמא שלי אמרה לי בנהיגות הראשונות שלי שרואים שאני "ירוק" על הכביש (אפילו שהרגשתי שהכל בסדר גמור ולא עשיתי משהו רע). לא שעכשיו (כחודשיים אח"כ) אני מנוסה או משהו כזה. בכל מקרה, למרות שעברנו טסט ועשינו שיעורי נהיגה אין כמו ניסיון אמיתי על הכביש. עוד 5 שנים בטוח כבר תהיה לך פרספיקטיבה ותסתכל על זה קצת אחרת.

recoil

New member
שמע אני לא עד כדי כך מטומטם

יש דברים שגם בלי נסיון על הכביש אפשר להבין... אולי אתה לא היית במצבים שלי.. הבנאדם יכל לחכות 2 שניות בדיוק ואז להכנס לנתיב, אבל לא... הוא בכוונה יעקוף למרות שהייתי אחריו כל הדרך לבית.

רן88

New member
זה בכלל לא עניין של טמטום

תראה, גם אני עדיין לא מבין למה אמא שלי אמרה לי שרואים עליי שאני חסר ניסיון. הייתי אז בנהיגה בכביש בין עירוני ישר, לא היה שום דבר מיוחד, אבל עובדה. קשה לי לחשוב על השוואה שמוכרת לכולם, אבל ננסה. קח מבוגרים שממש לא מסתדרים עם מחשב ותן להם לכתוב איזשהו מסמך ב-Word או לגלוש למספר אתרים. תוכל לשים לב שהכל הם עושים לאט יותר (אפילו שבסוף התוצאה זהה) וגם שהם מגיבים אחרת לדברים. לדוגמה, פתאום קופצת איזשהי הודעה על שצריך לחדש את המנוי בתוכנה הזאת והזאת בעוד 24 ימים. אתה אוטומטית לוחץ "אישור" (נניח) אבל חסר ניסיון "יבהל" וינסה במשך שעה להבין מה הוא עשה לא בסדר שגרם לחלון לקפוץ. בקיצור, מה שאני מנסה להגיד הוא שרואים כי השימוש במחשב בשבילם הוא לא מספיק טבעי, בדיוק כמו שהנהיגה אצלנו.

recoil

New member
הבאת מטאפורה מעניינת

אבל היא לא קשורה לבעיה... בנהיגה יש הרבה מאוד גורמים אחרים..

ררדד

New member
היא הכי קשורה שאפשר..

רן צודק בכל מילה כבר כמה הודעות, ואתה פוסל אותן בשורה אחת באופן שיטתי. אתה בסדר מבחינת החוק, ודווקא בגלל זה כל האנשים שרגילים לעבור על החוק בקביעות, מציקים לך. בכל מקרה אני מבטיח לך שהנהיגה שלך תשתנה אם הזמן, אפילו בלי שתרגיש.

recoil

New member
אבל אני לא מדבר בכלל על החוק..

אני אמרתי שאני מוותר לאנשים לפעמים.. שמע, אין שום סיבה לעקוף אותי בנתיב השתלבות, תוך כדי צפירות, ולהצמד לי לצד בכ"כ פראיות, בלי קשר לחוק או לא.

M o l

New member
אין סיבה, נכון.

אבל יכול להיות שהאצת מאוד לאט בכניסה לכביש מהיר
קשה להתייחס לדוגמא שנתת.

recoil

New member
זה הקטע פה

שהאצתי ממש מהר... ממש השתלבתי טוב והכל.. ובכל זאת ההוא עקף אותי בפראות

Krishi

New member
תראה...

יש לו זכות לעבור לנתיב ליד.. זה שאתה ראשון לא נותן לך בלעדיות על המעמד לנתיב ליד... ברגע שהוא עשה את זה אתה צריך להיזהר ולא להיכנס לו לנתיב ולהפריע לו, הוא בשבילך עכשיו כאילו אוטו שנסע בנתיב הזה מזמן מזמן. ויכול להיות שכמו שיגאל (MOL) אמר למטה יותר, אתה נסעת לאט מדי... זאת דוגמא לא הכי טובה.. הנקודה העיקרית היא שיש דברים שכשאתה חדש בהם... אתה תמיד תחשוב שכל השאר, בעלי הניסיון, עושים דברים שלא הכי מקובלים.. ולמרות שבמקרה שלנו זה גם לא הכי חוקי, אתה תתרגל לזה ותנהג כמוהם כמו כל נהג במדינה הזאת... או לפחות לא תיכנס לשוק ותוציא עשן מהאוזניים כל פעם שזה יקרה לך כמו שאתה עושה עכשיו...

Krishi

New member
בסדר..

אז עבריינים יש בכל מקום... זה לא קשור לזה שיש לך שלט של נהג חדש.. הייתי שמח יותר אם היית מגיב לשאר הנקודות בהודעה שלי ולא לדוגמא ה"בדרך אגבית" הזאת...

recoil

New member
שמע הכל יכול להיות

אבל המקרה הספציפי הזה... באמת היה קטע מגעיל של נהג מפגר שכמעט הוריד לי מראה למרות שזכות הקדימה שלי

MrJacKasS

New member
אחי אתה מורח

אז נפלת על נהג טמבל לא חסרים כאלה במדינה אני ביום הראשון של המלווה עקפו אותי משמאל ואז חתכו אותי לימין בפראות בלי לאותת בלי כלום ובגלל שנסעתי במהירות המותרת (הייתי ראשון בטור לפני שהוא עקף) ניצלתי מלהיכנס בו (למרות שראיתי במראה שהוא עוקף אבל לא היה לי שמץ שיחתוך בפראות) .. אל תשתגע מזה ..פשוט תקבל את זה ..שזו תרבות הנהיגה במדינה שלך .. אין יותר מידי מה לעשות ..

למעלה