איזה עצבים!!!

maholnikit

New member
איזה עצבים!!!

היום בשיעור תולדות המחול המורה נתנה עבודה על המחול בארץ ונתנה כמה אפשרויות..כל זוג צריך לעשות על אישיות או להקה אחרת מהרשימה...אסור ששני זוגות יעשו על אותו דבר בגלל שאנחנו מלמדות את שאר הכיתה... בכל מקרה היה בת שבע, הלהקה הקיבוצית, ותאטרון מחול ענבל שממש רציתי לעשות על אחד מהם כי זה ממש מעניין אותי ועוד כמה שמות שבחיים שלי לא שמעתי... קיצר הלכתי לילדה שרושמת מי עושה מה וראיתי שכולם לקחו את הלהקות הטובות אז התעצבנתי והלכתי לחברה שלי לשאול אותה מה היא רוצה לעשות במקום.. והפוסטמה עם השמות מתחילה לעשות לי כזה :"אז תבכי טוב?!?!? אז תבכי" שעה. ואני מתעצבנת ואומרת לה די! והיא ממשיכה!!! כמעט החטפתי לה סטירה.. ואז יצאנו מהשיעור וראיתי אותה בחוץ התחלתי לצרוח עליה כמו אני לא יודעת מה!!! בסוף נתקעתי עם ריקודי עם (יש!!!) עזבו את זה שזה נושא משעמם אני גם צריכה לעשות את זה עם ילדה שאני שונאת ושלא עוזרת בגרוש!!! נראה לי אני פשוט יחליף נושא!! אין לי עצבים מיותרים להוציא על העבודה הזאת!! אני מצטערת שזה כל כך ארוך...בטח אף אחד לא קרא...אבל הייתי צריכה להוציא את זה.

אל תיהי עצובה יש עוד פול דברים-

הנה כמה נושאים שיכולים להיות- יסמין גודר להקת בת-דור להקת המחול בומר להקת המחול ורטיגו להקת המחול ענבל להקת המחול ענת דניאלי להקת המחול ק.מ.ע להקת הפלמנקו הישראלית להקת מחול מוזע להקת סלביה דוראן להקת קומבינע מקווה שעזרתי...(ואפשר גם מיומנה..)

../images/Emo45.gifוגם אם תישארי עם ריקודי עם..יכו

יכול להיות שתגלי שזה נושא שמעניין אותך

maholnikit

New member
הבעיה שלי היא לא למצוא להקה...

אני יודעת שיש מלא להקות.. אבל המורה נתנה רשימה שחייבים לבחור משהו ממנה... וזה כל מני אנשים לא מוכרים...

אם את לא מכירה אותם את יכולה ללכת-

לספריה למחול "בית אריאלה" בת"א... יש שם חומר על כל דבר שקשור למחול בארץ ובעולם! בהצלחה.

g i l i

New member
איזה מזלזלת.. בטח שקראנו..

אני חושבת שבאמת עדיף שתעשי על נושא שמעניין אותך, מאשר שתעשי עבודה שלא.. אבל גם תחשבי על זה שאם את לא תעשי את זה אפחד לא יעשה ויהיה חומר חסר לבגרות..

splashi

New member
וואי

גם אנחנו היינו צריכים לעשות את זה.. ואני וחברה שלי עשינו על ענבל פינטו.. אם זה ברשימה כדאי לך לעשות עליהם למדתי מלא וגם היה ממש כיף הלכנו לפגוש אותם והיינו יום שלם איתם ראינו שיעורים חזרות דיברנו עם ענבל ופגשנו את אבשלום פולק!! אררר (הוא בעלה אגב..) איפה את לומדת?

maholnikit

New member
וואי איזה כיף לך...

לא זה לא ברשימה...אנחנו בתחילת המחול בארץ ישראל.... אני מאוסטרובסקי........

למעלה