איזה עצבים....

leeloo

New member
איזה עצבים....

כמה דברים שמעצבנים אותי היום (וסליחה אם זה מעצבן גם אותכם אבל אני צריכה לפרוק עול והזדהות): 1. המועד ב` שיש לי מחר בסוציולוגיה (כי לא עשיתי את מועד א`) וממש ממש ממש אין לי כוח לזה כבר, למרות שלמדתי, ואני יודעת שיש פה אנשים שלומדים לבגרויות אבל גם לי נמאס כבר מהתיכון הזה! ויש לי עוד שנה.... אוףףףף.... 2. סוף סוף שמים אחלה שירים באמ טי וי (מי סי אליוט ודפט פאנק) וכל שנייה מישהו מתקשר לפה (אמא שלי, אח שלי, מישהו שמחפש את אמא שלי, אבא שלי, חברה שלי) 3. אין היום תוכניות בטלוויזיה! יבש לגמרי בערוץ 3! ומה אני אראה? עובדה עם אילנה דיין? החארות האלה בערוץ 3 לא מסוגלים לעשות שכל השובע יהיו תוכניות טובות. תמיד חייב להיות יום חרא! כמו בעונה שעברה שהיה להם את יום חמישי! למרות שאין לי הרבה נגד ניקיטה, אבל אין לי סבלנות לצפות בזה או בסוכן חשאי! (איכס!) ולהמ לעזאזל הם לא מביאים את באפי? ולמי שאוהב את באפי, העונה הרביעית (והמיוחלת) הגיעה לסטאר פלאס (ולאלה מכם שמיהרו לעשות לווין לא יכולים לראות את באפי....:)) פשוט יום ג-ר-ו-ע! אני שונאת את יום שני!! (3 שעות סוציו, שתיים מתמטיקה ומחר מועד ב`...) לילו

MERD!

New member
צודקת.. אני לא יכול לראות באפי

אבל.. אני יכול ג`יי לנו אני יכול קונאן אובריין אני יכול סאטרדיי נייט לייב אני יכול 3 ערוצים סרטים ל24 שעות למשל שבוע שעבר היה אמריקן פאי ולהציל את טוראי ראיין ועבודת נמלים ועוד אני יכול CARTOONNETWORK שזה ערוץ גדול!!! אני יכול מכושפות בקיצור.. לי יש מספיק מה לראות ביום שני

MERD!

New member
הא כן! שכחתי..

הזכרת MTV אז אני יכול גם MTV2 שזה ענק אלטרנטיבי רוק וזה ולפי מה שרשמת בהודעה את היית אוהבת את MTV BASE שזה מוזיקה שחורה לרוב היפ הופ ראפ

Levinzone

New member
Cartoon Network!!!!!!

שולטים... אין.. איןןןןןןןן זה ערוץ גאוני!!!

MERD!

New member
צודק!!

אני כבר מת שיתחיל הטונאמי הזה באמריקה יש את זה כבר אמרו לי זה גדול הם שמים דברים ענקיים POWER PUFF GIRLS COW AND CHICKEN ED EDD AND EDDY זה ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סקובי דו מסריח :)

Levinzone

New member
אני בת!!!!!!

It;s the POWER PUFF GIRRRRRRRLS! גאוניייי מה זה טונאמי? נשמע מוכר.... התוכנית שהכי אהבתי שם זה stupid dogs 2 גאוניייי.... כל כך צחקתי! הם כאלה טיפשים!! אבל לי אין בכלל את הערוץ, הייתי רואה את זה בים המלח... אבל מי שבתבל דיגיטל ועושה ממיר דיגיטלי- יש לו!! חייבת ממיר.. -יעל-

MERD!

New member
לא הם לא!

זה רק לווין לתבל דיגיטל יש FOX KIDS שזה גם חמוד אבל אני מעדיף cartoon network TOONAMI זה הולך להיות כמה שעות של סדרות יפניות כאלה זה צריך להיות גדול

Tiptip RuLeZ

New member
זוכרת את הימים הטובים?!

שנמשכו בערך יומיים וחצי?! :) אני מדברת עכשיו לא אישי אליך אני יודעת שאת יודעת אני מגיבה באופן כללי: אווקי, אז לפני חודש ומשהו אני ויעל היינו בים המלח בסוף שבוע היה ממש כיף...בקיצר היתה לנו בחדר טלויזיה...וראינו מלאאאאא קארטוןנטוורק! יש אחלה תוכניות:קאווו אנד צ`יקן, דה פאוור פאף גירלס, טו סטיופד דוגס! באמת ערוץ אדיררררררררררר...חבל שאין לי ממיר דיגיטלי...אבל מצד שני לא הייתי זזה מהטלויזיה ואולי עיף ככה...כי עכשיו כמעט ולא רואה טלויזיה בכלל..

leeloo

New member
אל תבין לא נכון

אני מ-ת-ה שיהיה לי לווין... זו סתם הייתה הערה לאלה שיש להם לווין ועכשיו הם לא יכולים לראות את באפי... אני רוצה מכושפות וקרטון נטווק ובוורלי ואמ טי וי2 וכל השאר...... :-(

mmm

New member
כן כן, אין מה לעשות...

ערוצים ירדו ברמות, אולי עדיף לווין, m לא החליט אבל הוא יחליט בקרוב... בנתיים הוא צופה רק משעה שתים עשרה, אז התוכניות היפות מתחילות.... ובאפי היא סידרה נהדרת m אוהב אותה מאוד!!!. BY mE

למעלה