איזה עצבים!!!

מיכל ט

New member
איזה עצבים!!!

משום מה כמה ילדים פה החליטו לקחת את המכונית צעצוע שלהם (כזו שבאה עם מנוע, שלט והמון רעש) ולעשות לה נסיעת מבחן מתחת למרפסת שלי. כל העציצים התעוררו והתחילו לבכות. ומי לדעתכם היה צריך לקום ולהרגיע אותם? בסוף הגיע גם ניידת שלקחה אותם משם. (השכנים הקשישים שלי כנראה החליטו להראות להם מה זה) טוב, אני הולכת לנסות לחזור לישון.. לילה טוב מיכל

מיכל ט

New member
../images/Emo105.gif

מה סיפור שלי לא ריגש אותכם עד דמעות. צוות ההפקה כבר עובד על הסרט. כל הסנימטקים נכנסו לכוננות.

Irenie

New member
בתור אחת שדווקא אוהבת מכוניות על

שלט, בעיקר כאלה עם מנוע, שעושות המון רעש וכיף ובלאגן, אני לצד הילדים... מצטערת... למרות שכן, מתחת לחלון שלך זה כנראה לא המקום הכי טוב.

28איילת

New member
אם יש משהו שאני שונאת

זה שמפריעים לי לישון. כל בוקר אני מסוגלת לרצוח את השכנה שלי שהולכת לי עם קפקפים מעץ מעל הראש, הבעייה היא שאני צריכה בכלל לקום....

draush

New member
מילא להפריע לישון אבל באמצע הלילה|?

היתה לי פעם שכנה מבוגרת עם נדודי שינה, שהיתה מסתובבת בבית עם נעלי בית בעלות עקבים. המיטה שלי היתה ממוקמת מתחת למטבח/סלון שלה שהיו האטרים המועדפים עליה לשיטוטי לילה. לא רק שאי אפשר היה לישון בגלל העקבים שלה, בגלל שהיא לא יכלה להרדם, היא היתה מתלוננת על כל פיפס שנשמע מכיוון הבית שלנו. באמצע הלילה עם לא יכולים לישון שומעים הכול). אבל חוץ מזה היא היתה נחמדה.

למעלה