איזה עצבים

kendog keds

New member
איזה עצבים

מחר היתה אמורה להיות הקרנת הבכורה לקליפ של "השמירה אינה עוברת" באקזיט בערוץ 10, אבל כשהתקשרתי לקבוע איתם לתת להם את הקליפ, מה הם אומרים לי? ערוץ 10 נסגר היום...בעסה.

rockninja

New member
כבר היום הוא נסגר?!

עצוב... הכל בגלל המבקרים המתלהבים שחושבים את עצמם ואיבדו את החשק לחיות שקטשו את הערוץ כשהוא יצא כאילו זה ערץ ערבי

אתה טועה רוקנינג'ה

"שקטשו" יש קשר לעודד קטש ?(מכתש, כתש, כתשה,כתשו). ערוץ 10 עשה המון טעויות בתהליך העבודה לפני שעלה לאוויר ולאחר שהתחיל את שידוריו. 1)פרוגרמינג- מנהלי התוכן/תוכניות שהקימו את הערוץ יצרו העתק חיוור של ערוץ 2 במקום לפנות לקהל נישה שאינו מקבל את רצונו בערוץ הראשון או השני. 2)להזכירך- עם עלייתו בחר הערוץ בתוכנית תרבות עם נטלי עטיה ! אני אגיד את זה עוד הפעם : תוכנית תרבות עם נטלי עטיה !,זה היה סימפטום שמעיד על המחלה. 3)לאחר הגעתו של גיא זוהר למשרת המנהל הוא יצר לאט אלטרנטיבה ראויה בתחום המקור והרכש לערוצים האחרים והרייטינג של הערוץ החל להתרומם אט אט, הבעיה היא מתן האשראי מצד הבנקים להמשך העבודה והזרמת ממון מצד המשקיעים בערוץ,כרגע יוסי מימן שהוא בעליו של הערוץ לא יכול להמשיך ולהשקיע לבדו, בלי שום קשר לרייטינג ומבקרים. למבקרים-או על פי הגדרתך "הכל בגלל המבקרים המתלהבים שחושבים את עצמם " יש השפעה מינימלית , אם בכלל,על תכנים ועל הצלחתן או אי הצלחתן של תוכניות טלוויזיה : "הראשון בבידור" לדוגמה,"טברנה",ועוד. אל תתלהם, אל תתלהב, תבדוק, תחקור, תכתוב. שבוע טוב.

DJ JuVi

New member
בקרוב תוכניתו החדשה של לירון בערוץ2

הכל בצחוק...

rockninja

New member
ירון ידידי הקט

אני מעריץ גדול שלך. קודם כל, מספרי הסיפורים. עכשיו נמשיך בדיון. נראה לי שלקחת את ההודעה שלי קצת יותר מדי ברצינות. ברור שהערוץ לא קרס בגלל המבקרים האלה, אני פשוט קצת התעצבנתי עליהם שהם מיהרו לקטול את הערוץ ולהספיד אותו יום אחד אחרי שעלה לאוויר! יכלו קצת לפרגן, קצת לתמוך ולא להיות כאלה קשים וחסרי סיפורים לספר. אני לקחתי את זה קצת אישי בגלל הכסף והמאמץ שאבא שלי השקיע בפרויקט ערוץ 10, וברור שההתחלה לא קלה אבל המבקרים האלה עושים רושם כאילו הם מצאו איזשהו קורבן להתפס עליו אז הם מוציאים עליו את כל השנים שהם לא קיבלו מהנשים שלהם. קח למשל את מוסטי. כשמוסטי עלה לאוויר עלתה הרבה ביקורת אליו שטענה שזה סתם ציורים מסכנים שהמפיק עושה על המקום ומדובב את כל הדמויות בעצמו עם אותו קול ואפילו לא מנסה לשמע כאילו זה מישהו אחר. אבל הביקורת אמרה שיש מקום לשיפור (לפעמים בצביעה הם יוצאים מהקווים מה שאפשר לצפות מתוכנית שממציאים על המקום). אבל הנה בזכות הביקורת הבונה המפיק החליט בעונה השנייה לנסות לשנות טיפה את הקול לדמויות השונות, ובאמת העונה השנייה הרבה יותר מוצלחת. חוץ מזה אבי אוהב מוסטי

rockninja

New member
לירון ידידי הקט

אני מעריץ גדול שלך. קודם כל, מספרי הסיפורים. עכשיו נמשיך בדיון. נראה לי שלקחת את ההודעה שלי קצת יותר מדי ברצינות. ברור שהערוץ לא קרס בגלל המבקרים האלה, אני פשוט קצת התעצבנתי עליהם שהם מיהרו לקטול את הערוץ ולהספיד אותו יום אחד אחרי שעלה לאוויר! יכלו קצת לפרגן, קצת לתמוך ולא להיות כאלה קשים וחסרי סיפורים לספר. אני לקחתי את זה קצת אישי בגלל הכסף והמאמץ שאבא שלי השקיע בפרויקט ערוץ 10, וברור שההתחלה לא קלה אבל המבקרים האלה עושים רושם כאילו הם מצאו איזשהו קורבן להתפס עליו אז הם מוציאים עליו את כל השנים שהם לא קיבלו מהנשים שלהם. קח למשל את מוסטי. כשמוסטי עלה לאוויר עלתה הרבה ביקורת אליו שטענה שזה סתם ציורים מסכנים שהמפיק עושה על המקום ומדובב את כל הדמויות בעצמו עם אותו קול ואפילו לא מנסה לשמע כאילו זה מישהו אחר. אבל הביקורת אמרה שיש מקום לשיפור (לפעמים בצביעה הם יוצאים מהקווים מה שאפשר לצפות מתוכנית שממציאים על המקום). אבל הנה בזכות הביקורת הבונה המפיק החליט בעונה השנייה לנסות לשנות טיפה את הקול לדמויות השונות, ובאמת העונה השנייה הרבה יותר מוצלחת. חוץ מזה אבי אוהב מוסטי

Black Shark

New member
מה?! יותר לא נשמע את שני המשפטים:

ערב טוב מיקי.ערב טוב יעקב. אני חייב לשמוע את זה!

למעלה