איזה עצבים!!!!

hilatw

New member
איזה עצבים!!!!

אתמול קיבלתי את הסלון החדש שלי אחרי ששלחתי אותו לתיקון. ופטל השובב הזה קרע לי אותו מלמטה :( עכשיו אני לא יכולה לשלוח אותו שוב לתיקון! איזה עצבים! נראה לי פרוייקט לחסום את הכניסה שלהם מתחת לספות! אוף.... יש להם חדר משלהם ריק אבל חשוב לי שהם יטיילו בכל הבית ויהיו בחברתנו, ולא רק בחדר כי הם שם לבד וזה לא בא בחשבון מבחינתי. עכשיו אני בבעיה, איך שאני אשחרר אותם הם ישר ייכנסו לתוך הספה. מה עושים???? אני יכולה לרכוש רצועה רצה ולקשור אותם שיהיה להם מרחב מסויים לשחק בו אבל הם לא יגיעו לסלון????

Sweet Fantasy

New member
הסלון בחדר או שזה מרחב פתוח?

אם חדר אפשר לשים גרמושקה כזאת למניעת הכניסה שלהם.
רצועה לא ממש באה בחשבון, יותר מסוכן ממועיל :)

ponzik

New member
שיפצור הספה

גם החמוסים שלנו קרעו את בד בתחתית הספה.
זה הגיע למצב שאני שומע בכי מתוך הספה (אחד מהם נתקע עם הציפורניים בספוג) וניאלץ לקרוע את הקרע עוד יותר כדי לשחרר אותו.
מה שאני עשיתי זה פשוט לחבר פיסות של פוליגל על תחתית הספה וככה הם לא יכולים להיכנס יותר. הם נורא אוהבים עכשיו לזחול מתחת לספה ולגרד את הפוליגל (נראה כמה זמן זה יחזיק...)
אפשרות נוספת היא למנוע בכלל את הכניסה מתחת לספה ע"י חיבור קרשים או משהו כזה - תלוי בספה

hilatw

New member
אוי תודה זה רעיון מעולה!

אני מתווכת אז יש לי שלטים ענקים וחזקים יותר מפוליגל. תודה רבה! וסוויטי זה בסלון לא בחדר

Sweet Fantasy

New member
אני יודעת

יש סלונים שהם חדר. כמו פעם.

Yoni 6

New member
מהניסיון שלי

הכי נוח לחבר את הפוליגל לתחתית הספה עם אקדח סיכות...ככה הם לא מצליחים לפרק אותו :)

hilatw

New member
תודה , לא חשבתי על מסמרים :/

ולאחרונה שחררתי אותם רק בחדר שלהם כי חשבתי לעצמי איך אשיג אקדח סיכות.....

למעלה