איזה עצבים....

איזה עצבים....

בשום מקום לא מחפשים עובדים למשרה חלקית, אין לי זמן למשרה מלאה חוץ מזה שצריך להשקיע בלימודים.

מה שהכי מרגיז זה שאני עושה את זה בעיקר בשביל

תעסוקה ופחות בשביל המשכורת, יש לי מקורות הכנסה נוספים(בורסה ושיעורים פרטיים).

sandra block

New member
איזה סוג של עבודה אתה מחפש?

אני מורה, עובדת בבית ספר...יכול להיות שיש לנו משהו...תמיד יש משרות פנויות

לא משהו מוגדר

תמיכה טכנית, שירות לקוחות, מסחר בבורסה...גם הוראה בא בחשבון(אני מורה פרטי)

sandra block

New member
השאלה היא

מה אתה מלמד? זאת אומרת מה אתה יכול ללמד? היסטוריה? ספרות? כרגע מחפשים מורה לספרות לבוגרים, רמה של כיתה ח' בערך. מה אתה לומד? מחשבים? ספרות זה בכלל הכיוון שלך?

ש חף

New member
לחפש עבודה זה מעצבן

לי נגמר החוזה בעוד כמה חודשים ואני כבר דואגת לעצמי למשהו במקום העבודה היא חיינו.... מה לעשות.

שמעתי שבהוט מחפשים עובדיםבמשרה

חלקית אני יכולה להמליץ עליך אם אתה מעוניין זה בראשון לציון

לא צריך

הם מעבירים אותך קורס(עם שכר) ואתה נכנס לעבוד עם התחייבות לשנה. כנס ל YNET למדור חיפוש עבודה ותמצא. אני מצאתי גם אחראי רשתות בבזק וזה מתאים לי אבל שוב משרה מלאה(לא היה אכפת לי שצריך לעבור קורס של חודש). שיהיה בהצלחה.

yaeelishli

New member
מבינה אותך לגמרי..

נירשמתי ל3 בגרויות להשלמה באנקורי, היסטוריה ולשון וכימיה, ולא הייתה לי ברירה אלא לעשות הכל ביחד , בגלל ששנה הבאה משנים את כל הבגרויות, בקיצור אני מחפשת עבודה משהו כזה בין לבין, כי באמת לא נשאר לי הרבה זמן...

יו איזה קטע

אני גם בדיוק מחפשת עבודה במשרה חלקית - יותר בשביל תוספת הכנסה והאמת לא עולה לי שום דבר בראש שאני יכולה למצוא

במה את עובדת עכשיו?

יום ראשון אני אשלח קו"ח לתקשוב, כן, אני יודע שהתנאים על הפנים אבל זו עבודה במשרה חלקית של 3-4 משמרות בשבוע וזה מה שאני מחפש.

מה זה תקשוב?

אני עובדת כרגע בעבודה טובה ורצינית אבל זה לא מספיק ויש לי פה ושם זמן פנוי אז למה לא לנצל אותו?

למעלה