איזה ענק

m O r P h E u S

New member
איזה ענק

יש לנו בבית ספר טקס ליום הזיכרון לחללי צה"ל ): ואני מנגן וזה יהיה עם הגברה והכל! למרות שהייתי מעדיף שלא יהיה את היום הזה בשנה אני מתכון שלא היינו צריכים אותו כי לא היו לנו חיילים הרוגים!

Blakey

New member
וואלה... אני ניגנתי ביום השואה

בטקס מרגש ביותר.

Blakey

New member
וחוץ מזה...

בסוף השנה יש לי מסיבת סיום של כיתה ט´. כמובן שיהיה רעיון למסיבה וגם בטח יעשו איזה מחזה משעמם. אבל מה שבטוח זה שאני ומגמת המוסיקה בבצפר ננגן ביום הזה הרבה מאוד. אני מתכנן איזה סולו יפה. גם קטע ג´אז מגניב וחוץ מזה מלא דברים אחרים. כל זה אומר שאני הולך להיות בחזרות כמעט כל הזמן ואני בקושי אלמד(יש!) ואני מת כבר להופיע. דרך אגב זו לא הפעם הראשונה או השנייה שאני מופיע מול 700 איש.

וואלה גם אני אופיע בסוף שנה

ואפילו לא רק עם חברים שלי (שבטח נשתלט על חצי מהערב, או שלא) אלא גם עם המגמת מוסיקה ככה שיהיה לי ה-ר-ב-ה לנגן. נראה לי. תגיד מה אתה הולך לנגן ביום הזיכרון?? ומה ניגנת ביום השואה?? ההופעה המוגברת הכי גדולה שלי הייתה מול איזה 400 אנשים מקסימום (למרות שלא אני הייתי מוגבר אלא המיקרופונים והגיטרות).

m O r P h E u S

New member
אה...

אני ינגן שם עם דניאל וייס ועוד הבסיסת של מורפיוס את השיר "אין לי ארץ אחרת" וזאת הופעה ענקית עם בערך 500 איש!!! והגברה מעולה! שיהיה לי בהצלחה!

m O r P h E u S

New member
ואני גם...

מנגן בסוף שנה ! מלא קטעים: ג´ז. רוק. ואפילו אני מנגן על בונגוס כאלה גדולים עם הידיים באיזה שיר על המדבר!

PorTnoY

New member
מה ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

אתה מנגן על בונגוס........ עם הידיים ?!?!??!? יו אתה מטורף !!!!

PorTnoY

New member
בהצלחה ערן ודניאל וזיו...

...ולכל מי שמופיע. אני ואלעד (אגב אלעד עכשיו אני אומר לך את זה) עושים דואט תופים מגניב עם עוד נגנים במסיבת סיום !!!!!

Kodak997

New member
אדיר!!!!!!../images/Emo2.gif

זה הולך להיות drumbattle כמו שצריך, עם שתי מערכות???

למעלה