איזה עליהום היה אז.....

שילה1

New member
אז לי יש מושג,ואפילו רב,מדוע אדם בוחר

להיות שוטר.יש הרבה סיבות.חלקן:ענין,רצון לתרום בשטח בו התמחה=מקצוע ספציפי,כשרון מיוחד הנדרש לעבודת המשטרה,תרומה למדינה,ועוד.
מאחר והייתי שם ושנים רבות מאוד,ולא כפושעת,אני יוצאת חוצץ כנגד הקביעה הדמגוגית שלך,ויתר על כן:סבורה כי מגיעה לי התנצלות.
ורק בשל העובדה שעבדתי/נו ימים ולילות,בעוד שאתה ושכמותך ביליתם עם משפחותיכם,ודאגתם להזעיק אותנו על כל ענין של מה בכך,במקרים לא מעטים.להזכירך כי שכחת לשניה:גם שוטר מחויב בקיום החוק,בנוסף לפקודות הקבע של המשטרה.
ולנושא מאגרים וכו'-בכל גוף שבו אגף או מחלתק מודיעין,קיימים מאגרי מידע כאלו ואחרים.באילו יש צורך במידה ונעבתר עבירה מסויימת,
כדי "לזרז" חקירה,וכדי ,ובעיקר-למנוע "עבירות בהתהוות",קרי.:בתכנון.
לנושא התיאוריות הפסוידו מדעיות שלך-נראה שמקורן בצפייה רבה מדי בסרטי פעולה,על כן ממליצה לך להפחית את המינון,ולהוסיף מינון של עשייה ספורטיבית בריאה,כנאמר:"נפש בריאה בגוף בריא".
אבקשך גם מאוד לא להשתמש בביטוים שאינך מכיר/מבין,כמו:שתולים ומדובב.הדבר אינו מוסיף לך כבוד.
אני נוטה להניח כי אתה גם מאילו השולחים או שלחו מכתבים לא מעטים למשטרה,ובהם "הצעות אופרטיביות" לחקירה כזו או אחרת.אכן?
צוחקת.....
ולסיום-בשמי,ולבטח בשם חברי ה"בדימוס",מבקשת ממך בכל לשון של בקשה :שמור את התיאוריות שלך לעצמך.מי שלא ראה מעולם "זירת עבירה קשה",מי שלא טיפל מעולם בתיק חקירה קשה ומסובך ולא חשוב נושאו,מוטב כי לא יחווה דעה מקצועית.
הבנת את זה,רון?

superman1234

New member
רון היקר.

אין ספק שלקיים איתך דיון זה עסק מייגע (מבחינתי)
לכן אקח את משפט הסיכום של הפוסט שלך : "לסגור מעגל לתפיסתך הרופפת ולהדגיש: זאת תזה רעיונית מקורית-סוביקטיבית שיכולה להיות גם בלתי מקורית כאחד.."

מסקנתי :

כל מה שאתה כותב נובע מהזיות מוחך הקודח וישנה אפשרות (לדעתי - ודאית) שכולה עורבא פרח.
אני מסכים איתך בכך מאה אחוז !

אני חייב להוסיף כאן הערה לשילה, שאני בהחלט מסכים עם רוב הטיעונים שהעלתה בנוגע לעבודת המשטרה.
רק בקשה אחת לי אלייך - אנא ממך, תפסיקי לבקש התנצלויות מכל מאן דהו, זה ממש לא לעיניין.
ש"ש

הכי אני רוצה להגיד שיש לכם גאון בפורום שהוא

גם סופר דופר

ושנית אני רוצה להגיד לכם שהשמן שתמך בקהילה ונעצר
מזכיר לי בדמותו הנסתרת את א.ד. בטח הגאון ינחש למי אני
מתכוונת, כיהכל הוא יודע

שרונהה

New member
נכון אגל, אבל בעיקר את הדתיים...

תמוהה גם העובדה שהמשטרה מצאה לנכון
לעצור את החשודים דווקא בבני ברק, באמצע הרחוב,
כדי שהתפאורה של הצילומים תהיה אנשים דתיים ברקע...

גם העיתוי - יום לפני מצעד הגאווה מעורר תמיהה...
לא יכלו להגיע לבתיהם ולעצור אותם בשקט?
זה היה מחוייב להיעשות ברחוב באמצע יום העבודה שלהם?
הם הרי בינתיים רק חשודים ואשמתם עדיין לא הוכחה,
למה לרמוס את כבודם ולעצור אותם לעיני כל?

אני מדברת על העיקרון, שלא ישמע חלילה,
שאני מנסה להגן על רוצחים.

אגל ט ל

New member
נתנו מתנה לקהילה.....לקח להם זמן...אבל..שמחה

שיש כבר יותר מקצה של חוט ...
מה שברור הוא שדווקא לא רוצים להסית את הקהלים ולחמם את האווירה ...דווקא ראוי להערכה בעיניי..
אפשר להסיק מסקנות מפה ועד להודעה חדשה...
אבל את חייבת להודות שהיתה משהו בהשערה הזו...

נחכה בשקט כפי שאמרה אודרין...יותר עדיף.

רק תיקון קטן העבריינים החשודים נעצרו בפרדס כץ

פרדס כץ זה לא בדיוק בני ברק
פרדס כץ היא שכונה ענייה הצמודה לבני ברק
פרדס כץ היא שכונה שעבריינים רבים מתגוררים בה.

שילה1

New member
שרונהה-עזבי עקרון.מדוע?כי שיקולי החקירה

הם שקובעים,והרי שתינו לא מכירות אותן,ולא יכולות לקבוע מדוע דווקא שם ואז.
אכן נעצרו החשודים,מתנהלת חקירה,וכולי תקווה שיוגש כתב אישום במהרה,ושהחשודים יורשעו.
אישית-סבורה שמגיעה מילת תודה לחוקרים שפצחו את המקרה .

TJ

New member
על פי המידע שפורסם, אלו שנעצרו

בכלל לא עובדים ביום..... עיקר "עבודתם" בלילה.

למעלה