איזה עולם

r e d head

New member
איזה עולם

השחור התחיל להתבהר הופיעו גוונים של אפור לאט לאט צבעים קצת חיוורים וביום אחד כל הצבעים עזים וברורים מיום רביעי שעבר כל יום נופלת עלי הפתעה חדשה היום היה השיא...וואו.... אה....זה לא גבר חדש ולא בליינדייט אמרתי ולא אמרתי כלום.....עדיף שכך ושהעולם ימשיך לחייך
שתדעו שזה כייף לשתף גם כששמחים

רות 2

New member
סלט ניפלא יצא לי...

מהכוסברה....וגם אני מרוח לי חיוך על הפרצוץ...שמחה להשתתף

וגם בביתי הצבעים

קיבלו גוון יפה יותר זוכרים את הבן הסורר? בשבוע שעבר הוא בילה 3 לילות כאן עלאק אורח ניהלנו שיחה פוריה בה הוא התנצל על התנהגותו ולמרות שדבר אחד קשה לו לקבל (בנוגע לגבולות) הוא הבין שעליו להתפשר כדי שיוכל לחזור הביתה "אמא ברור שטוב לי איתך יותר מאשר עם אבא" היום הוא ביקש לחזור הביתה ואחר כך התקשר לאביו אמר שמחר יבוא לקחת את חפציו ולהסביר

חן חן

לעלמת החן (מה חשבת שתתפסי אותי
) ובנימה אופטימית זאת אפלוש לי למיטה עם המאהב החדש
(הספר שלי
) תשמרו על הסדר בבית הא?

maof

New member
תמיד טוב לישמוע../images/Emo140.gif

שדברים טובים מיתרחשים אחלה ניצת אני מקווה שהבחור למד ..... את הדברים והבין שאמא כן אוהבת אותו אבל יש לכבד את חוקי הבית ...... מעוף

*יערית

New member
זה בטח.....

כי מרחת קרם מעלים צבעים ...
הקרם יכול להיות גם לא מוחשי..משהו דימיוני..... כמו תמיד...הכל בראש שלנו...אנחנו יכולים לצבוע תמיד בצבעים אופטימיים...ולפעמים זה לא עוזר.....והראש מנחה אחרת.... עדיף כך...

r e d head

New member
אחחחח.....לפעמים זה מתחיל מהחלטה

וממשיך עם דברים קטנים ומשמחים בעיקר כשזה קשור באנשים

יהודה 59

New member
למרות הכל ../images/Emo41.gif

למרות הכל תמיד עדיף שאביב בלב מאשר שחורף וקר בלב ואצלי כרגע אביב בשיא פריחתו בלב ותהנו מזרימת הירדן בגשר אריק

ophra

New member
אני אהיה פחות מנומסת מכולם... ../images/Emo8.gif

ת'ספרי כבר..... נו.....
מה? רק בכאבים ובקושי משתפים? ומה עם השמחות וההתרגשויות? לא מגיע לנו גם קצת לשמוח ולהתרגש? סתם יקירה.... לא לוחצת.... רק הסקרנות..... ואני כבר דימיתי עצמי ל
השבוע...
תמשיכי לצבוע את העולם בצבעים עזים של אביב ופריחה וזוהר שימשיך להיות רק טוב, והרבה! עפ
(מתה על הפתעות טובות, ומייחלת לאיזו אחת כזו גם לעצמה)

למעלה