איזה עולם !!!!!!!!

spyone1

New member
איזה עולם !!!!!!!!

חברה שלי רוצה לנסוע ל 6 חודשים (גם אני בקרוב ) ..אז היא חשבה לפני שנוסעת (מחר בעצם ) לעשות טיול נחמד עם עוד חברה ואני ..הכל יפה קמתי בבוקר רעננה מקלחת חמה שתיה חמה פתחתי את כל החלונות ...לבשתי את מכנסיים ה jeans הקרוע האהוב ללבי (סתם) ..תפוח עץ ביד ו איזה יום נעים ..החלטי שיהיה יום סבבה ..בקצרה התחלתי את היום בחיוך ו אושר ..ו ככה נמשך עד שעה 2 וחצי בצהריים ואז קבלתי שיחה קצרה בטל ..היתה ילדה בת 10 ואומרת לי בבכי ...אימה שלי נפטרה בבוקר ..בואי עכשיו ...אלוהים בשמיים חברה שלי אומנם היא יותר גדולה ממני ב13 שנה ...אמא של הילדה הזו ...היא כמו אחות גדולה בשבלי ...היא האישה הטובה ..ומה לא ? ומי לא מכיר אותה ? נפטרה פשוט ללא כאב או מחלה ...נפטרה ..... בודדאי לא האמינתי ..ו נכון עד לשעה הזו ....לא צריך לדבר הרבה על הקטע הבא ..אחרי שנסעתי מירושלים ל תל אביב ..מ הטיול ל הלוויה ..מי ל- מי ל- מי ל- .... אלוהים מה המצב ? אה לא כל כך טוב אני יודעת ... בלי ניעכגדרטללןללחירוטאר ....תשמור על האישה החברה האמה הידידה הטובה הזו ...בשמיים .

ספון1 מוות הוא התחלה חדשה../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

קודם כל אני משתתפת בצערך... דבר נוסף עליך לשמוח שאותה חברה שנפטרה סיימה את חייה בכזאת קלות. זה מה שהוא ששמור לצדיקים בלבד, מוות ללא כאב וסבל. כעת היא קרובה יותר מאי פעם לבורא עולם ואם תדעי להיות בתקשורת נכונה עם נשמתך ועם נשמתה היא תוכל לשמש עבורך כמדריכה בעולם הרוח. שחררי את רוחה, שחררי את נשמתה ושמחי בשמחתה במקום להתעצב. שיהיה לך יום שטוף שמש ואהבה אלוהית. אור ואהבה אין סופית ללא תנאי וללא גבול מיכל

§Apocalypse§

New member
השלווה המיוחלת

חברתך כנשמה טהורה, סיימה את תפקידה ב"עולם החומר" והיא עוברת למקום אחר ללמוד ולהתפתח בדרכים ובצורות שונות. כאשר מתחרחשת פרידה כזאת, לנו, יושבי הארץ לא נותר אלא להזיל דימעה על יקירנו שעזבו. באבלך, התאבל על אובדנך שלך, ושמור פינה בלב לרומם את רוחה של חברתך הטובה... יקל עליך ועליה כאחד לדעת שהיא במקום בטוח תמיד! אפוקליפס, מזילה דימעה עמך, ומאחלת דרך צלחה ואושר אינסופי לכולם

spyone1

New member
תודה מיכל ו אפוקליפס

ובכן נכון מה שנאמר ...מותר לכעוס ולבכות ופשוט לראות את הדברים החיובים אפילו שמדובר על מוות ...ואז אני חוזרת לפעם האחרונה שהיתי אצלהם ..יושבות מדברות וזה נמשך עד שעה 3 בבוקר ואז החלטנו לעשות עוגה ירדנו למטה והתחלנו לעשות והנחנו את העוגה בתנור ...ואתם יודעים ..דבורים של נשים בלי סוף ...העוגה מה איתה ? הפכה להיות חתיחה שחורה כמו אבן...זה את לא יודעת לעשות ..מה את אומרת ..זה הרעיון הדפוק שלך לעשות עוגה בשעה כזו ...ועשינו נקיון לשטח והעלמנו כל ראיה לפשע שעשינו ..רק נשאר הריח ...טוב אחרי שישנתי והתעוררתי ומתכוונת לנסוע בחזרה ..הלכנו ביחד עם הילדים לקניון והיא אומרת לי :מה את אומרת נקנה עוגה !!!איזה צחוק !!!!!..ובכן אני מקווה שאת במקום בטוח ותלמדי לעשות עוגה ... נשמתך בגן עדן .

למעלה