איזה עולם קטן........

munecabrava20

New member
איזה עולם קטן........

אתמול בבית חב"ד במורון,בוואנוס איירס התקרבה אלי אישה אחת והתחילה לדבר איתי בעברית, התחלנו לדבר והיא סיפרה לי שהיא עד לפני חודשיים היתה גרה בארץ בקיריית ביאליק. והם חזרו עכשיו בגלל הגעגועים. היא אומרת לי הכל פתוח עדיין אני עוד יחזור לגור שם, פתאום בעלה בא ומתחיל להצטרף לשיחה. שאלתי אותו אם הוא יודע עברית אז הוא התחיל לדבר איתי בעברית, הוא אומר לי אולי את מכירה את אח שלי, אמרתי לו באמת? איך? אז הוא אומר לי הוא שחקן טלנובלות, הוא שיחק בקשר דם עם פאבלו אצ'ארי חחחחחחח אני אומרת לו רסיסטירה......... אז הוא אומר לי כן נכון ,אז אני שאלתי אותו מי זהההההה אז הוא אומר לי הארכיטקט שהיה חבר של אחות של אצ'ארי בסידרה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני הייתי בשוקקקקקקקקקקק אני אומרת לו בטח שאני מכירה אותו הוא שיחק גם ביאגו פסיון דה מורנה את הרשע שאלתי אותו אתה יכול להשיג לי חתימה שלו ???????? אז הוא אומר לי אני יזמין אותך אלינו הביתה לארוחה איתו ותצטלמי איתו כמה שאת רוצה. הוא אמר לי שהוא טס לקולומביה עוד מעט לצלם שם טלנובלה כמו בטי המכוערת. אמרתי לו שאני רוצה לעשות לו איזה ראיון קטן לפורום מישראל. טוב אני מתקרבת לאט לאט לפאבלו אצ'ארי חחחחחחחחחחח. יום טוב לכולכם אני אספר עוד חדשות כשיהיה לי.

למעלה