איזה עולם נפלא

איזה עולם נפלא

איזה עולם נפלא צבאנו הנהדר והמפואר, הצבא ההומני היותר בעולם, פלש הלילה לשכונת סג'עיה בעזה והרג שם בצורה הומנית תינוק בן שנתיים. כן, באמת זאת פעולה יפה, נקיה והומנית למופת, כל הכבוד לצה"ל, וזה ללא ספק מחזק את המנהיגות הפלסטינית החדשה בראשות אבו מאזן ומעודד כל פלסטיני באשר הוא לאהוב את מדינת ישראל ולהתנגד לפיגועים. ורק נשארת הבעיה של ידידתנו היקרה, בעלת בריתנו הדמוקרטית למופת, שחייליה בעיראק המשוחררת יורים יום יום והורגים מפגינים עיראקים בעשרות. מה לעשות עם העיראקים החוצפנים האלה, שלא מבינים שנשיא ארצות הברית בכבודו ובעצמו בא לשחרר אותם והם עוד מעיזים להפגין? איך הם לא מבינים שאחרי כל כדור שיורים החיילים המשחררים צריך לצעוק במקהלה את המנטרה" "תודה אדון בוש, כל הכבוד אדון בוש?" באמת סתומים.

לא נראה לי להרוג את כולם...

אבל כאשר מנסים להגן על רוצחים שפלים באמצעות אוכלוסיה, והאוכלוסיה מעודדת את זה, לא כואב לי אם הם נפגעים, אפילו אם זה תינוקות בני שנתיים... וחוץ מזה תמיד יש מי שיאמר שכל ערבי קטן הוא מחבל בפוטנציה

Yev

New member
פשעי מלחמה של הפלאסטינאים

אני באמת לא אוהב הרג, ובטח לא של ילדים חפים מפשע. אבל אותם FREEDOM FIGHTERS משתמשים בילדים כחיץ מגן. דבר זה נוגד את אמנות גז'נבה וכל הגיון מוסרי. מחבלים שמשתמשים בבתים של משפחות כהגנה,רוצחים אותם ע"י נוחכתם שם. אז מה יש לך לומר על זה? וההמוניות של המחבלים לוחמי החופש?

orend123

New member
אני לא...

אני לא אתפלא אם בכלל האבא של המשפחה ירה בילד.

TheBeast

New member
למרות

שאני מחשיב את עצמי אדם שמתקרב לרמת הנאורות למרות שאני מנסה כמה שיותר להיות הומני ברגע שהם יורים על תינוקות ישראליים- לא קורה כלום! מעבר לכך שהם נוגדים את אמנת ז'נבה ועושים מעשי שפל וביזה אנחנו אלה שתמיד יוצאים לא בסדר! למה מה? התינוק הזה לא היה נשלח ע"י אבא שלו או אפילו ע"י אמו כדי להתפוצץ באיזה מועדון בערב שבת? לא משנה מה יקרה- מפני שיש לנו את כוח הזרוע זה לא אומר שיש מקום לרחם! המלחמה הזו היא המלחמה של המוסלמים ותומכי הג'יהאד- הם אלו שהתחילו אבל אנחנו אלה שנסיים!

MoonShield

New member
לא רוצה להתערב בנושא

אבל אני רוצה להעיר הערה קטנה לגבי מה שאמרת - את הטיעון שלך ש"הם היו הופכים למחבלים" אפשר למצוא גם בצד השני לנימוק האינתיפאדה ("תהרגו את הילדים כי הם יגדלו ויתגייסו לצהל") ולמען האמת כשזה בא מהם זה הרבה יותר משכנע כי אצלנו יש חוק גיוס חובה, ואצלהם לא כל ילד הופך למחבל.

ron66

New member
נורא. החיילים הישראלים הברברים

האלה בטח ירו בפלסטינים בזמן שהם סך הכל שרו הללויה. בטח, אם נחקור, נגלה שלפלסטינים אין בכלל נשק, וכל המחבלים המתעבדים הם באמת סוכני המוסד.... או שאולי, היה פעולה, ובגלל הנסיבות, בחוסר ברירה, או אפילו חיפזון, נהרג משהו שלא היה צריך להרג, ועל זה צריכים להצטער ולקחת אחריות. אבל בסך הכל, כן, הצבא עושה מעל ומעבר למה שדרוש לפעמים כדי להיות הומנים. וכידוע לכולנו, כולל אותך, שאם לא היינו יורים באף אחד, אלה מחלקים שוקולד במקום, היו מאשימים אותנו שאנחנו מנסים לגרום למחלת הסכרת אצלם.

ESU Boscorelli

New member
תקשיבו...

תתעלמו ממנה.... היא עשתה את זה גם בפורום מתגייסים רשמה לנו שם הודעה אחת משהו דומה לזה וברחה... היא סתם מפגרת באה משאירה הודעה ואין לה האומץ להתמודד עם תגובות... אנחנו יודעים שצה"ל מגן עליינו ושומר על בטחוננו על אנשים עם בעיות כמו שלה שתפתור בעצמה תתעלמו ממנה...

orend123

New member
הם לא

עד כמה שידוע לי הם לא נוגדים את אמנת ג'נבה מהסיבה הפשוטה שכל ארגוני המחבלים הם לא הצבא הרשמי של "מדנית פלסטין" ולכן הם לא קשורים לאמנה.

Yev

New member
אם אתה מתעקש...

אז לא בדיוק גז'נבה: אז בבקשה באופן מורחב ומתוקן. הצד הפלסטיני מבצע פשעים חמורים ביותר, המהווים הפרות חמורות של כללי המשפט ההומניטארי הבין-לאומי ומגיעים לכלל "פשעים נגד האנושות", ובהם: מלכוד בתים אזרחיים; שימוש בילדים לפעולות טרור; שימוש באזרחים כמחבלים מתאבדים; שימוש באוכלוסיה כ- "מגנים חיים" וכבני ערובה; שימוש במתקנים רפואיים ומקומות קדושים לפעילות טרור. מספיק לך? :-|

KITARO

New member
במקרה הייתי שם

במסגרת שירותי במילואים ,האם ידעתם כי אותו מחבל בכוונה הטמין מטענים בביתו בשביל לשמש את משפחתו כחומת מגן תחשבו על כך

למעלה