איזה עולם נפלא

איזה עולם נפלא

איזה עולם נפלא צבאנו הנהדר והמפואר, הצבא ההומני היותר בעולם, פלש הלילה לשכונת סג'עיה בעזה והרג שם בצורה הומנית תינוק בן שנתיים. כן, באמת זאת פעולה יפה, נקיה והומנית למופת, כל הכבוד לצה"ל, וזה ללא ספק מחזק את המנהיגות הפלסטינית החדשה בראשות אבו מאזן ומעודד כל פלסטיני באשר הוא לאהוב את מדינת ישראל ולהתנגד לפיגועים. ורק נשארת הבעיה של ידידתנו היקרה, בעלת בריתנו הדמוקרטית למופת, שחייליה בעיראק המשוחררת יורים יום יום והורגים מפגינים עיראקים בעשרות. מה לעשות עם העיראקים החוצפנים האלה, שלא מבינים שנשיא ארצות הברית בכבודו ובעצמו בא לשחרר אותם והם עוד מעיזים להפגין? איך הם לא מבינים שאחרי כל כדור שיורים החיילים המשחררים צריך לצעוק במקהלה את המנטרה" "תודה אדון בוש, כל הכבוד אדון בוש?" באמת סתומים.

slayer1

New member
נמאס לי ממך כבר

שנהרגים ונפצעים עשרות ישראלים בפיגועים זה בסדר? כשצה"ל מנסים להגן על האזרחים שלו וללכוד או לחסל מחבלים ומבוקשים זה לא בסדר? את המלחמה הזאת התחילו הפלסטינים, לא צה"ל. לצה"ל אין ברירה אלא לעשות את הפעולות האלה כדי להגן על אזרחי המדינה, שגם את והמשפחה שלך והחברים שלך אזרחים. אם מישהו שאת מכירה חס וחלילה ימות בפיגוע, מה תגידי אז? החיילים לא נכנסו לכפר ובכוונה הרגו את התינוק. הפלסטינים כן נכנסים לישראל בכוונה להרוג אזרחים חפים מפשע וגם תינוקות.

MxIxAx

New member
הבעיה היא שצהל והארגוני טרור הם

תיקו למעשה... צה"ל חזק פי כמה.

MxIxAx

New member
היי שדה...

ובנוסף, המקרה של מגב וגם יש חקירה על חיילי הנח"ל שתפסתי מהם בחורים מהטובים בצה"ל, גם הם מחברון. למי שלא מעודכן ואני בספק, מדובר בשוטרי מג"ב שהפילו מג'יפ אזרח צעיר בחברון. ובלי לדבר על כל המקרים שחיילים וקצינים נהרגים ע"י כוחותינו בכל המקרים המוזרים האלה נגיד ככה:)

sheda0ktana

New member
לא בקיאה בפרטים, סורי

אני לא צורכת אקטואליה, אז אין לי מושג מהו המקרה של מג"ב ומהי החקירה על חיילי הנח"ל. הנקודה שאני רציתי להבהיר פה היא שאולי הסגנון של ורדה מעצבן, אבל מה שחשוב הוא לצאת מהקופסא, בין אם היא שידורי דובר צה"ל או קול פלסטין החופשית, ולחשוב בעצמנו על המצב הזה. "אין ברירה" זה לא תירוץ קביל, זה תירוץ של אינטרסנטים שרוצים להמשיך את המלחמה משני הצדדים. לכעוס על ורדה זה כמו להרוג את השליח.

MxIxAx

New member
היא מגזימה אבל....

גם סלייר לא צודק, אני לא יודע מה עדיף, הגזמה פראית כמו של ורדה הביזארית או עצלנות ואפטיות שחבל על הזמן כמו של סלייר, חבל על הזמן בגלל שזה ממש במודע.

Neta558

New member
גם לי נמאס מהמציפה המטיפה, אבל-

ההערה של "אם מישהו שאת מכירה היה נהרג בפיגוע" אינה ברורה לי. האם דעות של אנשים נקבעות לדעתך רק על סמך אירועים אישיים? האם במקרה שחס וחלילה יפגע מישהו שאני מכירה, עלי לשנות את דעותי? למה להניח שאירוע אישי ישפיע על אידיאולוגיה של אדם בצורה כזאת? מה בכלל גורם לך להניח שהיא לא איבדה מישהו שהיא מכירה באירוע טרור? והאם אתה חושב שלאנשים אכפת רק ממי שהם מכירים? האם אתה באמת חושב שהיא אינה רגישה לחייהם של אנשים אחרים פרט לאלה שהיא מכירה?

למעלה