איזה עולם אכזר!!!!!!!!! :(

איזה עולם אכזר!!!!!!!!! :(

לפני שבוע ו.. קנינו תוכי קטן ומתוק! שהיתה לו מחלה נדירה... ואממ הוא לא בטוח יצא ממנה.. ניקשרתי אליו.. ואני ממש עצובה..לא בגללי בגלל שהוא אומללל...! כזה קטן ומתוק! נקווה שיחיה ויצא מזה..... תתפללו כולכם בשבילו!! בשביל תוכי מסכן! ולא ידענו שיש לו מחלה שקנינו אותו! אני ממש עצובה......:( :(

אני ממש מצטער לשמוע ../images/Emo24.gifכנסי

אני ממש מצטער ומקווה שהתוכי שלך יחלים וירגיש טוב רק חבל שלא ציינת איזה תוכי זה. אולי קוואקר/ קוקטייל? כמי שמגדל תוכים וציפורים כבר המון שנים. אני יכול ליעץ לך לא לקנות תוכי או ציפור ללא בדיקת ווטרינר. יש לי המון ציפוריםשונים. ותוכונים שיש לי זה הטלה מזוג שקניתי וכל כמה חודשים יש לי הטלה. אני מטפל בהם בחיום ובאהבה. ןמעניק להם טיפול מסור. ויש לי גם תוכי ג'אקו בן 3 שנים. שהוא קניתי מקיבוץ יגור עם תעודות בריאות ובידקות. ככה ניתן יהיה לישון בשקט. אני מוכן לתת לך זוג תוכונים מתנה עם כלוב מתנה מכל הלב. ואני מתפלל שהתוכי שלך יחלים ויחזור אלייך. המון אושר ובריאות.

אלTK

New member
יפה מצידך ( :

אגב אתה מגדל גם ציפורי אהבה? (מוכר אולי?)

תודה לכולכם כנסו...\

זה קוקטייל :( קטן וחמוד.. הוא חולה באולקוס והיינו אצל וטרינרית.. תודה לך הזה שאדיב יש לך איסיקיו? אם כן דבר איתי ב325214604 תודה לך ממש! ממש נדיב מצדך! ותודה לכולכם! סמכתי על האיש כי עובדת וחברה של אמא שלי ובעלה המליצו עליו מממש! לכל הראשונים החנות בסחרוב משו של אפללו.. תיזהרו לא לפול בפח! ניראה ממש רציני...טוב תודה לכם ובמיוחד לאדיב נקווה לדבר!

את מתכוונת ל

חוות החיות של אפללו הוא ממש לא נראה רציני, החיות אצלו תמיד נראות במצב רע.

אוי אפללו

לא אוהבת את החנות הזאת

big mama 2

New member
חוות החיות של אפללו

איפה נמצאת החנות ???? בראשל"צ ??? אני יכולה להתלונן עליו אצל הוטרינרית הממונה על חוק צער בעלי חיים במשרד החקלאות. רק תאמרו איפה והעיניין יטופל.

ויש שם גם את דני דג

שמחזיק כלבים וחתולים במעין אקווריומים שתקועים בתוך קיר עם דלת זכוכית אטומה.

אפרתת2

New member
אני מכירה בירושלים הרבה חנויות שהחי

שהחיות שם מוזנחות, פשוט חשבתי שאין מה לעשות עם זה, הייתי נוהגת להעיר לבעל החנות אם ראיתי את התוכים שהם במצב לא טוב או לא מטופלים כראוי - ז"א היו מיקרים שראיתי שהכלובים שלהם מזוהמים, המים שלהם כבר הפכו לירוקים, ולפעמים כבר לא נשאר להם אוכל, והמון תוכים דחוסים בכלוב אחד קטן, בהרבה חנויות המצב ניראה רע.

D Bowie

New member
אני מכירה חנות אחת שלא מזניחים שם

בירושלים.... תחביב בעיר

גם יש שם עוד בע"ח מסכנים!!!!!!!!!!!

שהלכנו לשם לקנות ת'תוכי ראינו שם במן אק' בגובה מטר בערך ורוחק שתי מטר והיה שמה יורקשיר טרייר מתוק ביותר! אחרי זה שלקחנו את התוכי לוטרינרית והחזרנו את טופי וקיבלנו ת'כסף היה שמה לברדור(והכל גורים) הם חילקו עוד לשתי מחיצות!!!!!!!! והיה שם לברדור בחצי יעני מטר ויורקשיר טרייר במטר!!!!!! זה מממש מממש התעללות!!!!! והם עוד תינוקות! ויש עוד חנות שאני מכירה שאל תתלוננו ואני בטוחה שיש הרבה כאלה.. שמתקמצנים על חשמל ובע"ח בחושך מלא זמן!!!

למעלה