איזה עברית למכשיר 3715 ?

motir

New member
איזה עברית למכשיר 3715 ?

הי, אני מתכנן לרכוש מחר IPAQ 3715. בשעה טובה - זהו ה-IPAQ הראשון שלי! (היה לי מזמן Palm V.. ממש מזמן
) רציתי לשאול איזו עברית טובה יותר. ראיתי שיש משהו שנקרא PDAC ועוד אחד מחברה שנקרא אווריון. באתר של PDAC יש טבלת השוואה לפיה הם הרבה יותר טובים. מוצא חן בעיני המילון האינטגרלי וזיהוי כתב היד. האם הפונקציות האלה אכן עובדות טוב? איזו עברית מומלצת? תודה מוטי

galo

New member
איירון, ולא רק בגלל השירות

יש המון תקלות עם ה3715, והעברית של PDAC עושה עוד הרבה יותר.. רשימת בעיות, חלקן לפני עדכון ROM חלקן אחרי..: אתחול עצמי אתחול במקרה של לחיצה על אייקון רשת בסרגל העליון לא ניתן לחייג דרך הBT המכשיר לעיתים קרובות לא מזוהה ע"י תוכנת הסנכרון עד לאתחול יזום למכשיר לאחר עדכון ROM לא ניתן להגיע להגדרות עברית הגדרות BT לא נפתחות מידי פעם ועוד... יש לי את המכשיר מיום חמישי שעבר, עבר יותר התקנות ואתחולים מכל מכשיר שהחזקתי איי פעם

motir

New member
../images/Emo5.gif... האם כל הבעיות האלה נגרמו

בגלל העברית או שהמכשיר עצמו בעייתי כל כך ??? זהו ה-IPAQ הראשון שלי, ממש לא בא לי להסתבך עם מכשיר בלתי יציב.

gauuli

New member
לא נתקלתי בבעיות האלה (תודה לאל..)

משתמש באיירון על 3715 - עובד מצוין. מיילים, וורד, אינטרנט. יש משתמשים שמפריע להם שהתפריטים לא "מעוברתים", אני אישית מעדיף את המקור אנגלי (כך אני גם עובד על המחשב האישי)

למעלה