איזה סרט!

איזה סרט!

את לא מאמינים מה נפל עליי על הבוקר היום יצאתי מאד מוקדם מהבית כי היו לי סידורים בערך ב 08.30 השותפה שלי מתקשרת אליי בהיסטריה, אני כבר ממש נלחצתי, מסתבר שהיא ראתה איזה 6 ג'וקים מסתובבים בבית, גם שבוע שעבר היא ראתה ואז ישר אמרתי לה שנעשה ריסוס קיצר אמרתי לה שתתקשר לבעל הבית ונראה מה הוא יגיד, אמרתי לה שגם אם הוא לא ירצה אני מוכנה לעשות ריסוס. טוב חשבתי שבכך יסתיים העניין איזה הסתיים ואיזה נעליים.... קיצר היא שלחה לי מייל ארוך על כך שאני מתעלמת וטומנת את הראש בחול ולא עושה שום דבר ושהיא מתכונת לעזוב את הדירה - חשוב לי לציין שאני לא ראיתי אפילו גוק אחד ולכן קצת הייתי בהלם מכל המתקפה אמרתי לה שתירגע ושמה זו ההצגה והאיומים, היא ענתה לי שזה רציני ובמייל אחר רשמה אני רושמת מודעה לשותפה אוקיי? בשלב זה כבר ישר התפוצצתי, התקשרתי אליה ואמרתי לה שזה לא מקובל שהיא מודיעה לי דברים כאלה בטלפון ושגם אני צד בעניין אני פשוט בהלם, בנוסף לכל הענין הזה אני עוברת משהו אחר וקשה עם המשפחה שלי, אז עכשיו אני צריכה להעסיק את עצמי בעוד דברים ??? ומה בכלל היא קופצת בגלל גוקים, זה יכול לקרות בכל מקום. מה הבעיה שלה אם נעשה ריסוס - ישר לחתוך? יו אין לי כוח לזה

היא קצת מוזרה

אני מבינה שהג'וקים הלחיצו אותה אבל את אמרת שעושים ריסוס אז מה הבעיות שלה? אולי באמת עדיף שהיא תלך ותביא לך שותפה אחרת? איך היא באופן כללי?

זה בדיוק מה שגם אני אמרתי

אם עושים ריסוס אז מה הבעיה?@!@!@@! אמרתי לה שנראה שזה סתם תירוץ ויש עוד דברים בעיקרון אנחנו שותפות מנובמבר ומכירות הרבה שנים, היו כמה תקלים קטנים אבל בכללי בסדר הבעיה שלה שהיא לא חושבת, מה שיש לה היא ישר מוציאה וכנראה זה מה שקרה לה היום

Jazz Singer

New member
מה שנראה לך לנכון

אני אישית הייתי תופסת שיחה אם השותפה ומנסה להבין על מה הפאניקה. נכון שג'וקים זה לא עסק נעים אבל אם מזמינים ריסוס, אין מה להלחץ. וג'וקים הוא תוכל למצוא בכל דירה אליה תעבור אז ללכת על צעד כזה דרסטי זה מטופש.

Laybe

New member
היא ברצינות רוצה לעזוב בגלל ג'וק?

תתפסי איתה שיחה, תגידי לה שהיא "קצת" מגזימה ושג'וקים וחיות אחרות זה חלק מהעולם שסביבנו ואם היא רוצה סטריליות שתחיה בבועה כי ג'וקים יש בכל מקום.

lilach84

New member
הייתי עושה את אותו דבר

יש אנשים שחוטפים התקפי חרדה בגלל ג'וקים, אני מכירה את זה מניסיון, אם אני רואה ג'וק ישר הדופק עולה ויש לי תסמיני חרדה, אני לא מסוגלת להיות עם ג'וק באותו חדר. אפילו שזה נשמע טיפשי, יכול להיות שזה המצב גם אצלה.

הקטע שזה יכול להיות בכל מקום

ואם זו היתה דירה שלה, היא גם היתה עוזבת הכול ועוברת למקום אחר נו באמת

הכל בגלל ג'וק

סיבה מצחיקה,בכל העולם יש גוק'ים עושים ריסוס לשנה וזהו,ניראה לי תירוץ אבל בעייה שלה שתשלם חודש מראש, ותחפשי לך שותף אחר בהצלחה...

shokshek

New member
רוצה חתולה לאימוץ?

החתולה הפרטית שלי אוכלת זבובים ויתושים......אני גרה בבית פרטי ואין ג'וקים בדרך כלל. רק אם 1 סורר החליט להתעופף לו מבחוץ. היא מאוד חמודה החתולה...הבעלים שלה נטשו אותה....רעי לב ואני מחפשת לה בית. מובן שהשמדת ג'וקים לא צריכה להיות הסיבה לאימוץ, אלא תופעת לוואי ברוכה.

מבינה אותה מאוד. אבל.

דווקא בגלל שג'וקים מהווים לגבי סיוט מטורף, אם הייתי מוצאת בקיץ אחד 6 (או אפילו 4) ג'וקים בבית תוך זמן קצר יחסית (נגיד חודש) הייתי משלמת לבד על ריסוס בלי לחשוב פעמיים!!. מה זה אומר על הבחורה? או שג'וקים לא באמת מטריפים אותה מספיק או שהיא ממש מתחשבנת גם על הדברים שהכי חשובים לה. בכל מקרה, היא לא יוצאת משהו.....

כן היא באמת יצאה קטנה

חבל על הזמן איזה סרטים היו לי השבוע, כבר ראיתי את עצמי חוזרת להורים שלי מזעזע!!!!!!

lovvee2

New member
ג'וקים

גם אצלי יש בעית ג'וקים. לילה אחד בעודי מנסה להרדם לשוא ,התעוררתי לשתות מים ולבהות במקרר הריק. לתדהמתי כשחזרתי לכיון המיטה ראיתי ג'וק יוצא מתחתיה.ג'וק גדול. הסכלתי עליו והוא קפא והסתכל עליי(או רק נדמה לי) לא יכולתי להתעלם ולחזור לישון ,הייתי חייב להוציא אותו מהדירה בדרכי נועם. לקחתי צנצנת ריקה מהמטבח במטרה ללכוד את הג'וק בתוכה ולשחררו בטבע. אבל הגו'ק לא שיתף פעולה ואץ להתחבא מתחת למיטה . אני ציפיתי לזה אז הוזזתי את המיטה והג'וק איננו. הסתכלתי בסביבות המיטה ולא ראיתיו. התכופפתי וראיתי שהוא עדיין מתחת למיטה. וכל פעם שהוזזתי את המיטה הוא התקדם יחד איתה ,נשאר מוגן. אני לא איבדתי את קור הרוח ולקחתי מקל של מטאטא להוציא אותו משם. אך המקל עבה היה בשביל להכנס ברווח בין המיטה לריצפה. נעמדתי וחיפשתי מסביב חפץ שיוכל להתאים ,הדבר היחיד היה עיתון. הכנסתי את העיתון למתחת המיטה והנעתי אותו לאורכה. אבל הג'וק סרב לצאת. הארתי בפנס וראיתי שהוא צמוד לקיר היכן שהעיתון לא מגיע. ברגע של איבוד הסבלנות משכתי את המיטה ומעכתי אותו בזעם. אחרי זה הייתי צריך לנקות את העיסה מהרצפה ומהנעל. איך שאני כותב שורות אלו, כשעשיתי הפסקה, יצאתי למרפסת וראיתי 3 ג'וקים גדולים על הרצפה בשלבי גסיסה. דור הולך ודור בא מה שמזכיר לי את חמשת הג'וקים הקטנים ששרצו בכיור המטבח אתמול בבוקר. ואלה הקטנים גדולים יהיו. לאור הדברים הנ"ל ,אני מהרהר מה הג'וקים מחפשים בדירה? הרי זה לא כמו נמלים שאם הן מופיעות אז זה רק בגלל שהם עלו על מאגרי מזון (פרורים ודיברי מתיקה).ולג'וקים אין פה מה לאכול. אז הם רק בשביל לגור פה,לא? לזה אני לא אסכים למרות שהם לא מעוררים בי פחד . אז אלו האופציות שעומדות בפני: חיסול ממוקד(K-300 ) או לכבוש את עזה(שרות הדברה)

למעלה