איזה ספר לקנות לVISUAL STUDIO

collie

New member
איפה אפשר למצוע באינטרנט

תרגולים ב ASP.NET בחינם? ,תודה

collie

New member
אני לומדת לבד ASP.NET

יש לי ספר אבל אין בו תרגולים (practice) יש ספרים שבסוף כל פרק נותנים לך לעשות כמה תרגילים. אני מחפשת לעשות תרגילים.

yuval k

New member
הממ.

חיפשתי מעט, לא מצאתי בינתיים. אבל, מעבר לזה שתרגילים שניתנים ע"י המחבר מתאימים למה שנלמד עד כה - אפשר להציב מטרה, משהו שישתמש בכל מה שהספר מלמד לפי הערכתך, ולהתקדם צעד-צעד.

collie

New member
עוד שאלה

ובבקשה לא לצחוק
שמתקינים את visual net אז זה גם מתקין את sql server 2000 או שאמורים להתקין את sql בנפרד?

collie

New member
תודה. אני יודעת מה זה SQL אבל

מישהו אמר לי שVISUAL.NET בא עם SQL ואחרי שהתקנתי את .NET לא ראיתי את SQL לכן שאלתי. תודה

yuval k

New member
הוא התכוון, כנראה, לזה שה-VS בא

עם הדיסק של MSSQL, ולא לזה שהוא מתקין אותו יחד - צריך להתקין בנפרד
בהצלחה, ושימוש נעים בסטודיו

שגיא24

New member
גם אני שאלתי את עצמי

מה עושים עם כל הדיסקים האלה שיש ב-Visual? כל מיני תוספים ואפילו איזה דיסק שאף פעם לא הייתי צריך להתקין אותו משום מה, אבל הוא קיים בחבילה. ההתקנה לא דורשת אותו בכלל. איזה מוזר

yuval k

New member
הם מכילים תוכנות נוחות...

למשל, את Visio, שבה אפשר ליצור תרשימים המתארים את המערכות שאתה בונה.

gilad g

New member
אולי התכוונת לMSDE../images/Emo35.gif

כשאת מתקינה את VS.NET, ההתקנה מעתיקה לך למחשב את קובץ ההתקנה של MSDE. MSDE הוא המנוע של SQL Server, אבל בלי כל הכלים הוזיואליים שבאים איתו. פרטים נוספים תוכלי למצוא כאן

collie

New member
איזה ספר לקנות לVISUAL STUDIO

שלום, אפשר בבקשה לקבל המלצות על ספרים באנגלית שמלמדים VISUAL STUDIO.NET? אני מחפשת ספר קל. למרות שלמדתי VB6, VBSCRIPT, JSCRIPT, SQL אין לי הרבה ניסיון. תודה

gilad g

New member
איזו שפה אתה רוצה ללמוד../images/Emo35.gif

VS.NET היא רק סביבת הפיתוח של דוט נט... בשביל לתכנת בה, אתה צריך ללמוד שפות חדשות - VB.NET או #C או #J. אני, אישית, ממליץ על #C - אבל אם יש לך ידע ונסיון ב-VB6 - לך על VB.NET
איזו שפה אתה רוצה

collie

New member
אם אפשר עוד שאלה

מקווה שלא עניתם על השאלה למרות שעשיתי חיפוש ולא מצאתי את זה לפני שאני decide מה ללמוד יש לי שאלה: מה ההבדל בין VB.NET ו ASP.NET?
שוב תודה על עזרה

gilad g

New member
שני דברים שונים לחלוטין ../images/Emo13.gif

VB.NET היא שפת תכנות עילית, שפותחה ע"י מייקרוסופט בשנים האחרונות, היא מהווה בעצם גירסה משופרת (אך שונה בתכלית) של VB6. אני מדבר רק ברמת השפה, ולא ברמת הפלטפורמה (כלי בניה, וכו'), VB.NET היא שפה שונה מ-VB6. בעזרת VB.NET אפשר לכתוב תוכנות ל-Windows (או איך שMS אוהבים לקרוא להם - windows applications) וגם אפליקציות ASP.NET או Console Applications (תוכניות ל-DOS). ASP.NET היא פלטפורמה (ולא שפה) שאיתה מפתחים אתרי אינטרנט ואינטראנט. טכנולוגיה זו חושפת מספר עצום של אובייקטים, מחלקות, מתודות ומאפיינים, אשר רובם כלולים ב-Class Library תחת הניימספייס System.Web. אם תרצה שארחיב טיפה יותר, רק תבקש - לא הביישן למד

yuval k

New member
עכשיו, כשתחליטי במה מהאפשרויות את

רוצה להתמקד, רק אמרי ונמליץ על ספר
אם את זקוקה לעוד הסברים בעוד נושאים, בקשי

yuval k

New member
הנה -

VB.net היא גירסא משופרת של VB הישנה - כמעט ללא היכר (חוץ מהסינטקס המזוויע
). למשל, אחד מהשיפורים הוא שהיא OO. C# היא שפה חדשה, דומה לשפות ה-C למיניהן (וג'אווה) מבחינת הסינטקס. זה, על רגל אחת, ההבדל המשמעותי ביניהן... אני, באופן אישי, מעדיף את C#. אולי VB.net יהיה לך נוח יותר, כי כתבת שתכנתת ב-VB6. אם לא אכפת לך לשנות עכשיו, אני ממליץ על C#.

Admini

New member
הערה

בניגוד לעבר, אין הבדל בביצועים בין VB.net ל-C#. אם יש היכרות עם התחביר (סינטקס זה לא מילה עברית !!!), אזי עדיף לדעתי ללכת על VB.net. משה.

למעלה