איזה ספרים קראתם?

lorats

New member
איזה ספרים קראתם?

אני את הרשומות אגדות את כבשן הנשמה ואחים לנשק את זה שגדילן נמחץ על ידי הכאוס בסוף וואי אני גרועה בשמות את עם מינה ועכשיו אני באמצע של השני של זה

De-Panther

New member
זוכרים אותי מתחילת תחילת הפורום??..

אז לורה היא אחת מהקרובים שלי שאני לא יודע איזה ספר לקחת מהם והם לא יודעים להגיד לי איזה ספר כדאי לי לקרוא
ועדיין לא קראתי כלום מהסדרת ספרים הזו

אתה רוצה את שמות הספרים?

שישית המפגשים נשמות תאומות (טאניס וחלמיש) תאוות נדודים (המפגש של טאניס חלמיש אם גדילן) לב אפל (קיטיארה) אבן ופלדה (הספר על סער) השם לא זכור לי (מדובר על המפגש של טאניס וקיטיארה) החבורה (ההרפתקאה של הדמויות הראשונה והמפרד בפונדק של אוטיק ל5 שנים) רשומות דרקונים של שלכת הסתיו (משהו כזה) דרקונים של ליל החורף דרקונים של שחר האביב דרקוני שלהבת קיץ (שבוא גדילן כמעט נמחץ מכאוס ועובר בזמן בשביל המשך הסידרה) כבשן הנשמה (רייסט) אחים לנשק (קיטיארה קרמון ורייסט) זה מה שתורגם בינתיים שאני קראתי

בשבילך כבר לא

אבל אם היית מתחילה בשישית המפגשים היית אוהבת אבל לא כבר לא כי זה יראה לך טיפשי כי זה באמת כזה אם חושבים אחורה אבל למה כל סיפור צריך לסבך? כאילו אם כל פגישה בין כל הגיבורים איתה כל כך מסובכת אז מה הקטע בדיוק? אתה היית יודע מההתחלה מה יקרה ואת כל השאר אבל זה מראה טוב מאוד על היחסים למשל את לא תביני ברשומות בהתחלה למה טאניס מאוכזב שקיטיארה לא באה ולא מסופר שהוא אוהב אותה עד די מאוחר בספרים שהם חוזרים ´לאסוף´ את לאורנה

couchpotato

New member
כמה תיקונים

אבן ופלדה זה הספר על קיטיארה ותאניס, השבועה והמידה זה על סער.

EverMan

New member
קראתי את

כל האגדות , כל הרשומות , כל רשומות רייסטלין , כל העידן החמישי של ג´יין רייב (חוץ מרשומות דיימון) , כל heroes. וזהו :( אהה, וכל שישיות מפגשים.

Raist

New member
ואני קראתי...

*רשומות *אגדות *רשומות רייסטלין (כבשן הנשמה ואחים לנשק) *דרקוני להבת קיץ ועכשיו התחלתי לקרוא את מלחמת הנשמות

M a D C o W

New member
אני קראתי את

רשומות, אגדות, להבת קיץ, כל שישיית המפגשים, רשומות רייסטלין, שני הראשונים של מלחמת הנשמות, dawning of a new age ואת riverwind the plainsman.

0range

New member
הממ

רשומות (ודרקוני להבת הקיץ - מלחמת הכאוס) כבשן הנשמה , אחים לנשק מלחמות התאומים , עת התאומים ואני בטוח שכחתי ספרים אחרים =\

0range

New member
אני מאמין

שקראתי את כל הספרים שמוזכרת בשמם המילה תאומים אני פשוט מתלבל כל הזמן.. כל כך הרבה ספרים..

alond

New member
נסלח.

אז בקצרה אפשר להגיד "קראתי את הרשומות, האגדות...".

אני.....

היחיד שקרא הכל לפי הסדר של יציאת הספרים? אני מתכוון לרשומות, אגדות, הספר עם מלחמת הכאוס (לא זוכר בדיוק שם), ורק אז הלכתי לעבר (שישיית המפגשים, רייסטלין)?

כן כנראה אבל אתה זקן!

יותר מימני לפחות כשאני מצאתי את הרומח זה היה שהרוב כבר יצא שדרקוני להבת קיץ רק יצא בדיוק ואז כבשן הנשמה ואחים לנשק קראתי בערך כמוך רק את השישיה לפני

אתה יודע בן כמה אני?

תיכנס לפרטי משתמש שלי ותבדוק אם אתה רוצה. בכל מקרה אני התחלתי רק בתחילת שנת הלימודים שעברה (זו שהייתה לפני החופש הזה), ככה שכל הספרים כבר היו.

couchpotato

New member
בלה

אני קראתי את: הרשומות אגדות להבת קיץ The second generation אביר הורד השחור (הזה על לורד סות´) Legacy of steel Dragon´s bluff Chosen of the gods מלחמת הנשמות (כל השלושה) הfifth age פלדה ואבן החבורה עם הסכום הכולל הוא לא 22 אז שכחתי משהו

למעלה