שישית המפגשים נשמות תאומות (טאניס וחלמיש) תאוות נדודים (המפגש של טאניס חלמיש אם גדילן) לב אפל (קיטיארה) אבן ופלדה (הספר על סער) השם לא זכור לי (מדובר על המפגש של טאניס וקיטיארה) החבורה (ההרפתקאה של הדמויות הראשונה והמפרד בפונדק של אוטיק ל5 שנים) רשומות דרקונים של שלכת הסתיו (משהו כזה) דרקונים של ליל החורף דרקונים של שחר האביב דרקוני שלהבת קיץ (שבוא גדילן כמעט נמחץ מכאוס ועובר בזמן בשביל המשך הסידרה) כבשן הנשמה (רייסט) אחים לנשק (קיטיארה קרמון ורייסט) זה מה שתורגם בינתיים שאני קראתי
אבל אם היית מתחילה בשישית המפגשים היית אוהבת אבל לא כבר לא כי זה יראה לך טיפשי כי זה באמת כזה אם חושבים אחורה אבל למה כל סיפור צריך לסבך? כאילו אם כל פגישה בין כל הגיבורים איתה כל כך מסובכת אז מה הקטע בדיוק? אתה היית יודע מההתחלה מה יקרה ואת כל השאר אבל זה מראה טוב מאוד על היחסים למשל את לא תביני ברשומות בהתחלה למה טאניס מאוכזב שקיטיארה לא באה ולא מסופר שהוא אוהב אותה עד די מאוחר בספרים שהם חוזרים ´לאסוף´ את לאורנה
היחיד שקרא הכל לפי הסדר של יציאת הספרים? אני מתכוון לרשומות, אגדות, הספר עם מלחמת הכאוס (לא זוכר בדיוק שם), ורק אז הלכתי לעבר (שישיית המפגשים, רייסטלין)?
אני קראתי את: הרשומות אגדות להבת קיץ The second generation אביר הורד השחור (הזה על לורד סות´) Legacy of steel Dragon´s bluff Chosen of the gods מלחמת הנשמות (כל השלושה) הfifth age פלדה ואבן החבורה עם הסכום הכולל הוא לא 22 אז שכחתי משהו