איזה סופר?

b a i d a

New member
איזה סופר?

שלום. הוצאתם לי ריר עם הפורום הזה ואני רוצה גם. השאלה היא מה אני רוצה? מה אני רוצה מהכלי? אני רוב הזמן בעיר פעם בשבוע יוצא מגוש דן. פעם בחודשיים נוסע רחוק( נגיד לצפון). מחפש כלי לשימוש יומיומי לא למגרשים בלבד. עם יכולת בין עירונית סבירה כלומר 130 בלי להרוג בוכנה. רשיון מוגבל מטעמי עצלות. כרגע מתנייד על kle500 שעושה הכל אבל לא עושה כלום. אשמח לכל כיוון מתקבל על הדעת, דרוזי מול xr? תגידו אתם. בתודה למכירה: kle500 2004 11k אחרי טיפול גדול. כחדש. פרטים במסרים

mishmishoid

New member
אני ממליץ להגדיל רשיון ולקנות

KTM כלשהו... הKLE יממן את רוב הקניה... לי יש DUKE שמשמש אותי כל יום ת"א - שפיים 140-160 קמ"ש בסבבה

alophind

New member
שו XR ?

xr 125 קטן עלייך xr 400 לא נמכר בארץ xr 650 אין לך רשיון שו xr ?

b a i d a

New member
רשיון אפשר לעשות מחר.

היסבה היחידה שלא עשיתי הייתה שלא היה לי צורך. אז מה עם הxr?

b a i d a

New member
50K טופ

מישהו שמע משהו על הfmx של הונדה? משהו בנתונים לא מסתדר לי. 38 כ"ס ? לא נמוך מאוד?

alophind

New member
בוקר טוב.

בגלל זה האופנוע מוגדר funmoto... בתקציב שלך תבדוק את החתימה של החסה (וישאר לך עודף לסט שטח...)

b a i d a

New member
האופנוע של החסה...

נראה לי כתום מידי ומשופר מידי ליכולות האחזקה שלי. אין לי כוח לטיפולים כל שבועיים. זה כלי הרכב שלי. או שאני טועה...

alophind

New member
אתה טועה.

תסתכל בכרטיס האישי שלי , בעברי אופנוע כזה. אחזקה כמו כל אופנוע אחר , יותר כיף מכל DR/XR 650 SM שתרכב עליו (לדעתי) מגיע במקור עם בולמים ברמה !!! שוק חלפים זול ביותר... בכלל לא כתום , דווקא אדום
ולגבי "משופר מידי ליכולות אחזקה" - לא נראה לי , אבל המלצה שלי שתרים טלפון לבחור ותדבר איתו... זה בטוח לא עולה כסף.

כ לוין

New member
אתה טועה, ובגדול

ה- LC4 דווקא דורש מעט מאוד תחזוקה, אחרי שלומדים למה לשים לב ובמה לטפל טיפולים מונעים- ולא מדובר בשום דבר מסובך אלא קצת לימוד הנושא ותשומת לב. מדובר באופנוע אמין מאוד, ביצועים עם פוטנציאל בשמיים, וגם במצבו המקורי ייקח לך הרבה זמן עד שתרצה לשפר בו משהו. חוץ מזה, לדעתי, מדובר באופנוע שמשלב באופן הטוב ביותר שימוש יום-יומי יחד עם הנאה מופלאה במיגרשים.

כRובי

New member
אתה טועה ../images/Emo13.gif האופנוע לא משופר

אלא STOCK לחלוטין (אלא אם כן, הגבהה לכידון נחשבת "שיפור"
) אתה מוזמן לראות אותו במוטוטסט ולהתרשם בעצמך ממצבו (רק 6800 ק"מ על השעון - המנוע אפילו לא נפתח עדיין).

b a i d a

New member
תודה לעונים. אבל...

אצור קשר עם הכרוב ברגע שאמכור את שלי( כבר ראיתי את האופנוע). אבל עדיין מקשה ושואל מה עם xr או כל אופנוע אחר. הייתי שמח לחוות דעת אם אפשר מפורטות. אה וכן.. יש טיפת ריר שלי על הג'אנט, אז כרובי, תנקה.

כ לוין

New member
אם אתה מתעקש

קודם כל, עקב השימוש היום-יומי הצפוי, עדיף ה- 650, זה ברור. ה- XR הוא אופנוע מאוד אמין, זול יותר בקנייה לעומת ה -KTM, אבל עם הזמן תמצא את עצמך משקיע לא מעט כסף בשיפורים, אשר בסופו של דבר עדיין לא יעמדו ברמה של ה- KTM, וגם לא תוכל להחזיר את ההשקעה לכשתרצה למכור...מה לעשות אנחנו בישראל. עדיין, ה- XR הוא יופי של אופנוע, התחזוקה בסיסית, החלפים קצת יקרים אבל רוב העבודות יכולות ליהעשות ע"י זוג ידיים טובות. המנוע יכול לסבול המון למרות הקירור-אוויר, המיתלים עושים יופי של עבודה עד גבול מסויים. הלוק כבר מזדקן, אין מה לעשות. בקיצור תחליט אם אתה רוצה להשקיע את ה- 50K עכשיו או אח"כ. החלטה נעימה

LONEY

New member
שתי דרכים לתשלום האגרה

1. לקנות בזול ,לשפר ,לייקר , למכור בזול/להפסיד , לקנות כלי אחר/ חדש. 2. לקנות מההתחלה כלי קצת יותר יקר,עם רשיונות ,לרכב להינות לחייך. מנסיון של כולם ,לך על האופציה השניה. לי יש אופנוע כמו של כרובי ולמעט טיפולים רגילים ,אין כל הוצאה מיוחדת(אלא אם תחליט להוסיף אגזוז, ברקסים ,קרבורטור,מתלים, צמיגים,שרשרת ושאר צעצועים לגדולים). אני נוסע עם האופנוע ביום יום. כל שעליך לעשות בהגיעך למרוץ,זה להוריד מראות. המהדרין מורדים גם פנסי איתות ןפנס ראשי.

mishmishoid

New member
נכון! גם לי היתה הדילמה ותקציב דומה

בסוף היתי צריך לבחור בין DRZ לבין KTM.... ה DRZ עלה 38000 (מכיוון שעדיף ליקנות שנתון יחסית חדש - עקב מתלים משופרים שהDRZ יגיע איתם), תוסיף לזה 7K עבור הסבה בסיסית, יעני - 45K. את הדיוק שנת 2002 קניתי ב 50K. וקיבלתי חבילה הרבה הרבה יותר טובה. -רן

למעלה