איזה סוף שבוע נפלא ...

איזה סוף שבוע נפלא ...

עם הבן יקיר לי... הגיע ביום חמישי בלילה... וכמובן שזלל חצי מסלט הפירות שחיכה לו... אח"כ התיישב ליד המחשב עד אמצע הלילה.. ישן עד הצהריים... ורק אח"כ יכולנו לשבת בכיף לשוחח לצחוק .. לשמוע סיפורים. שישי בלילה הוקדש לחברים...כמובן... ובשבת...אחרי שקם בשעות "הבוקר" (13.30 בצהריים) יכולתי להמשיך ולהנות ממנו.. עד ששוב תפס חזקה על המחשב... לפני שנסע הבוקר כבר התחלתי להתגעגע... שבוע טוב לכולם...

סמדר בנ

New member
נחמד שהוא

יושב איתך ומבלה איתך. זה ממלא את המצברים עד לפעם הבאה.

זה נחמד... אבל..

לא תמיד זה כך... בדרך כלל יושבים קצת.. מדברים..(את עיקר הדיבור אני עושה כמובן...) ובדרך כלל התשובות מסתכמות בהברה אחת... (כן... לא... בסדר... וכו') או שיורדים לים לשבת ולשתות משהו...ומידי פעם הוא מרגיש צורך להתפרק ולספר קצת יותר... האם אצל כולם זה כך?

אמממ בערך

בגלל שאחותי היא חיילת, אז יש ביננו יותר דיבורים, אבל הרוב תשובות של רובוט:כן,לא,קצת ,בסדר,נחמד.. לא מעמיקה בסיפוריה, אבל אני סוחטת{בעדינות} ממנה את מידע

אממאא

New member
אצלנו מגיעים הביתה - זורקים תרמילים

בקומה הראשונה ומצפים שאמא תרים את הכבודה לקומה השלישית לחדר הכביסה, פשוט
אחד אחד... אם מגיעים ביום חמישי אחה"צ (כשקורים ניסים) אז ישר מתחילים לחפש איפה המפתחות של האוטו.. אמא ביי, הלכנו...לאן? לאיפה? מתי תחזרו? אמממ- ללכת, כפר ויתקין, נחזור כשנחזור... טוב אז ביי... חוזרים ביום שישי בבוקר...
גדול, קמים בצהרים... מחפשים מה לנשנש ורצים לאכול עם חברים... חוזרים בערב, טוב שיש ארץ נהדרת זוכים לראות את פרצופם... הולכים לנוח... קמים בחצות ונעלמים עם ה
... חוזרים בבוקר ושוב
קמים בשבת אחה"צ, נוהמים משהו... חוטפים משהו... ונעלמים שוב.... לפעמים במקום נהמות יש מילים כמו פ'סדר, איך ? אפשר לקבל את המחשב שלך? (זה אם שלושתם בבית ולהם יש רק מחשב אחד) אמא תגידי לו...(כן גם בגיל הזה הם רבים כמו קטנים) בינתיים אמא כיבסה, ותלתה, ויבשה, וסידרה.... יום א' בבוקר - היסטריה, לחץ, תמיד מישהו מהם שוכח משהו... אמא יאללה ביי...נשיקה, חיבוק, להתראות בסיבוב יציאות הבא...

אממאא...

אם כך.. אני רואה שאצל כולנו זה פחות או יותר אותו הדבר... הרגלתי אותו לסדר ערב לפני את כל הציוד... מפני שבלחץ הזה של הבוקר תמוד שוכחים משהו... ועל המחשב... הוא פשוט יושב ולא זז... עד ש... צריך לאכול... או לצאת עם החברים...

אחותי מסדרת ביום שלפני החזרה

ואת הערב מנצלת אולי לצפיה בסרט או לשינה עמוקה עד 4 לפנות בבוקר {בכל זאת ממגדל העמק לעזה..יש נסיעה ארוכה}

אממאא

New member
לא עוזר שהם מסדרים את הדברים

במוצ"ש - תמיד ביום א' בבוקר 2 דקות לפני שצריך לצאת מהבית הם נזכרים ש"אמא שכחת לקנות לי"... מה שכחתי? ביקשתם? והם - לא ביקשנו אבל חשבנו שאת יודעת שאנחנו צריכים XYZ.....אמא נהיתה גם נביא לעת זקנה, היום למשל הייתי צריכה לנחש שהוא היה זקוק לסוללות ל- IPOD שלו... טוב שלאבא היו סוללות של ביפר ואפשר לקחת ממנו...

לחפש משחת נעליים ב-9 בערב...

בשבת - זה כמו להוכיח שים המלח מתוק. מאז.... יש לי סטוקים של הדבר הזה. בטיב טעם אצלנו- המנהלת הסתכלה עלי כאילו נפלתי מהירח. אמרה לי:" אין לזה ביקוש" כמעט הורדתי לה סטירה. ( רצה... את רואה מה קורה כשאני מתחילה לרטון.....)

סמדר בנ

New member
אני עושה לה "מסדר" בוקר

דיסקית? יש. נייד? יש. ארנק? יש. תעודת חוגר? יש. כומתה? יש. תגיות? יש. נשק?......אופסססס.....ריצה מבוהלת למחבוא...כמעט יצאה בלי הנשק.......

oshiko

New member
לא בדיוק ...

אצלנו תשובות של הברה אחת זה מתי שיש לו צורך להתפרק ולספר קצת יותר

paulika

New member
אצלי דווקא מדבר המון, כשהוא בבית

הבעיה שהוא כמעט לא בבית....

למעלה