איזה סוף גדול!

יובלון9

New member
איזה סוף גדול!

יאו קלואי רמזה רמז כל כך עבה קלארק בטוח יבין. מענין מה יקרה כי אולי הוא יבין שהיא יודעת. אהבתי ת'חלק שהיא מסתירה לעצמה את ה___ כשהיא מבינה שקלארק רואה דרך דברים זה היה מגניב. אבל הדמות שהכי אהבתי עד עכשיו הייתה לקס ואני לא יודע למה אבל עכשיו זה היה סתם מגעיל איך שוהא ניצל את קלארק.

Guitar Girl1

New member
איזה פרק גדולל!!!

אהבתי אהבתי פשוט אהבתי!!
מכל בחינה היה מעולה- שג'ייסון מתחיל להתחפף מהעניינים, קלואי וקלארק, קלארק ולאנה, לקס איכס עיצבן אותי לגמרי.. והסוף!! היה גדול!

פרק מעולה!!!

איך קלואי סיימה את הפרק... הרגה אותי עם המשפט הזה... זה ק אני או שלקס נהיה יותר ויותר מניאק מפרק לפרק?

E T E

New member
פרק יפה

אהבתי את הפרק וגם את הקטעים שקלואי רומזת לו תמיד חח ולקס הזה תחמן LOL אה ומיום רביעי מתחיל סמולוויל מחדש מהתחלה.. לא העונה החמישית כמו שכולם רצו...

slayer510

New member
פרק 19-"ריק"-Blank

פרק ממש "מעלה זיכרונות" חחחח!! הפרק הזה הזכיר קצת את הפרק Memoria מהעונה השלישית כשניסו להשיב ללקס את הזיכרון! פרק ממש מהנה ומותח במיוחד בחלקים שלויס והשריף הזאת גילו את סודו של קלארק ולאחר מכן זיכרונן נמחק....וואי זה היה ממש מותח!!! אהבתי את תמימותו של קלארק בפרק הזה ואיך שקלואי ניסתה להדריך אותו איך להשתמש בכוחותיו וגילתה שיש לו כוחות נוספים כמו ראייה דרך חפצים ואז הסתירה את החזה שלה חחחח בקיצור פרק מעולה!!

יובלון9

New member
הקטע עם לויס היה טוב! קלואי יפה!

זה מזה מוזר אבל עד עכשיו לא שמתי לב לכמה קלואי יפה ואני לא מבין איך קלארק התאהב דווקא בלאנה קלואי הרבה הרבה יותר יפה!

aerynsun

New member
לא כולם שואלים את זה

אני חושבת שקלואי שמנמנה וחמודה ולאנה יפהפיה מדהימה ולואיס יש חזה גדול אז כולם אוהבים אותה...חחח

aerynsun

New member
היא שמנמונת

ויש לה מבנה גוף BOYI, קצת גברי, מבנה גוף לא עדין.

slayer510

New member
חחח זה היה צפוי

ש-AXN ישדרו את כל העונות מההתחלה, אבל אין מה לעשות כי העונה החמישית תתחיל רק בקיץ! זאת אומרת שאחרי סיום העונה הרביעית , AXN יחלו לשדר 4 עונות ב-4 חודשים(פחות או יותר)ואז, אולי ביולי תתחיל העונה החמישית!!

יובלון9

New member
כמה פרקים בכל עונה../images/Emo35.gif

צריך לחשב
ולראות אם הם בכלל יכולים להספיק לשדר את כל העונות כי אם השידורים של העונה החמישית יתחילו לפני שהם יסימו לשדר את כל שאר העונות אז יכול להיות שהם יקטעו את השידורים החוזרים באמצע
אבל יכול להיות גם שהם ימשיכו את השידורים של הפרקים החוזרים ורק כשיסימו יתחילו חדש

tiltal0

New member
יש בזה משהו טוב

ככה כשתגיע העונה החמישית זה בטח לא יהיה בשידור שבועי כי כבר יקטן הפער בנינו לארה"ב וכבר סביר להניח שיסיימו לשדר שם את העונה ה-6

la descarada

New member
יאאא איזה כיף הלוואי שישדרו מהתחלה

לא ראיתי את שתי העונות הראשונות :( היה פרק מדהים!! אהבתי.. אבל אמרתם שיהיה פרק ממש יפה היום.. והוא לא היה פרק ממש הכי יפה.. חחח מה היה אחרי הקטע שקלארק והשני נכנסו לתוך סאמרהולט לא ראיתי את השתי דקות שקלארק שכב על הרצפה מהירוק הזה..

always be me mc

New member
אויש איך קלואי הייתה חמודה בפרק הזה

אבל ממש כל הפרק
לכן אני מקווה מאוד שהוא יגלה שהיא יודעת בקרוב מאוד ולא ינסה להסתיר, לטשטש, להשכיח את זה ממנה
ואז תהיה לו אשת סוד(הגיע הזמן לא? הגיוני שאחרי פיט תדע גם קלואי
) ותגובתי על הפרק: פרק מצויין! בהתחלה התעצבנתי כשהוא איבד את הזיכרון וחשבתי שזה יהיה פרק מעפן לאללה והוא יתנהג כמו דביל(טוב התנהג טיפה כמו דביל תודו) אבל שמחתי מאוד לראות שקלואי עוזרת לו כמעט בכל שלב ובמיוחד כשהיא אמרה לא שהיא לעולם לא הייתה מגלה ובכלל כל כך מגוננת עליו. זה היה ממש יפה לראות
גם לויס הייתה חמודה בפרק
קטע שאהבתי במיוחד מלבד הסוף שבו קלואי שיחקה אותה
הוא הקטע שבוא קלארק רואה את לאנה כאילו בפעם הראשונה וממש נמשך אליה ושואל את קלואי מי זו והיא אומרת אהבת חייך(חיוך התפרש על פני בקטע הזה
) קטע נוסף שאהבתי היה בסוף עם לאנה וקלארק שהוא אמר שהוא רוצה לעשות את זה שונה הפעם או משהו כזה. אני מאוד מקווה שהם כן יהיו ביחד גם אם לזמן קצר
והקטע המצחיק של הפרק- זה שהיא מגלה שהוא יכול להביט דבר חפצים מוצקים ואז מנסה להסתיר את החזה שלה
האמת שטיפה חבל שאחרי שכל כך התקדמנו(צופי AXN) בעונות הם הולכים כעת לשדר אותם מהתחלה אבל אין מה לעשות
לפחות נזכר בכמה קטעים נוסטלגיים(כשהוא קשור בפרק הראשון
) נ.ב- היום בפרק העיניים של טום היו מהממות במיוחד

hgny

New member
אין בזה משהו טוב

בכל מקרה זה יהיה שידור שבועי. הרי זה היה התכנון- שידור בקיץ כאשר השידור יהיה שבועי. תקנו אותי אם אני טועה.

למעלה