איזה סוג הנחש הזה? איזה סוג הנחש הזה?
י יונתן ורונסקי New member 3/4/05 #2 נחש מין משובץ ז"ל אינו ארסי ובשום צורה לא מסוכן. ניזון בעיקר מדו חיים ודגים.
J javax New member 3/4/05 #5 איך מים? אז הוא לא אמור להיות בקרבת מים? נחש זה נתפס אתמול במטבח של חבר בעיר מודיעין.. האם טעות בזיהוי? בבקשה הסבר
איך מים? אז הוא לא אמור להיות בקרבת מים? נחש זה נתפס אתמול במטבח של חבר בעיר מודיעין.. האם טעות בזיהוי? בבקשה הסבר
N naja New member 3/4/05 #6 גם במודיעין יש מים..... הנחש הזה לא חיי במים אלא ניזון מבע"ח שחיים במים ובסביבתם. אני משער שבמודיעין יש לא מעט נחלים\ואדיות\שלוליות חורף\בריכות נוי שמאפשרות קיום של דוחיים ודגים שמהם הנחש הזה ניזון.
גם במודיעין יש מים..... הנחש הזה לא חיי במים אלא ניזון מבע"ח שחיים במים ובסביבתם. אני משער שבמודיעין יש לא מעט נחלים\ואדיות\שלוליות חורף\בריכות נוי שמאפשרות קיום של דוחיים ודגים שמהם הנחש הזה ניזון.
I Itamar Levy12 New member 3/4/05 #8 האם הנחש אכן מת? מי לכד אותו בצורה כזו? אני משאר שלא לוכש.. למה לכדתם אם לא ידעתם איזה מין הוא יום אחד תקבלו הכשה וזה לא יהיה נעים. חבל על הנחש...
האם הנחש אכן מת? מי לכד אותו בצורה כזו? אני משאר שלא לוכש.. למה לכדתם אם לא ידעתם איזה מין הוא יום אחד תקבלו הכשה וזה לא יהיה נעים. חבל על הנחש...