איזה סדרות לדעתכם...

Im All That

New member
איזה סדרות לדעתכם...

יס הכי נותנת להם חשיבות?, כלומר בשבילם הם ה-סדרות?!

Death Punk

New member
אני מניחה שכל..

הסדרות שהם שמים פרומואים לפרק הבא שלהם כגון: - עקרות בית נואשות. - האנטומיה של גריי - גיבורים - נמלטים - דקסטר *פעם היה גם את THE OC שיס נתנו לה חשיבות אבל בעונה השלישית, יס הפסיקה לתת לה חשיבות ובעונה הרביעית, THE OC הגיעה לשפל המדרגה ויס שמה אותה בפרומו עם סדרה נוספת!

../images/Emo45.gifאהבה גדולה באמת מקבלת המון פרומואים !

זה גורם לי לחשוב אולי אני מפספסת משהו...

TheLost

New member
מסכים עם "אחות שלו"

הסדרות ש-yes הכי נותנת להם חשיבות בימים האלה הן נמלטים וגיבורים. למען האמת אני חושב שהיא שמה במקום הראשון את גיבורים. בשנה שעברה נמלטים הייתה הראשונה, ובשנה שלפני עקרות בית נואשות ובזאת שלפני - The OC. האנטומיה של גריי נמצאת אולי קצת אחריהן (בגלל הפרומואים לפרק הבא).

snier1991

New member
עקרות בית נואשות ועד לאחרונה הסופרנוס

אפשר להגיד מה שרוצים על נמלטים אבל הם לא מפרסמים עוד ש"חים הם לא מתייחסים אליה כמו אל עב"ן ראבק שידור שלישי של העונה הראשונה ועדיין שמים פרומו חדש! הסדרה היחידה שיס הוציאו הודעה שהם רכשו את העונה השנייה רק כדי להמשיך להבליט את הסדרה וכמובן פרומו לכל פרק פרומו מיוחד וארוך לפרק סיום העונה שמים אותה בפרסומות הבולטות שמדברות על רכש של יס כל פעם בפבואר אני חושב שיס מתייחסת הכי טוב לעב"ן והיחידה שזכתה לאותו יחס היא הסופרנוס אחריה נמצאות נמלטים גיבורים והאנומיה של גריי

TheLost

New member
אבל זה לא נכון

כי אם yes הייתה "אוהבת" את עבן כל כך היא הייתה משדרת אותה באוקטובר/נובמבר כמו "נמלטים". זה לא 'ראבק שידור שלישי של עונה ראשונה', זה 'שידור ראשון של עונה שלישית'. מרתון של 3 עונות ומעלה נראה לי מצדיק קיומו של פרומו- בדיוק כמו שקורה עם "האנטומיה של גריי", או כמו שקרה עם "אוז" ו"סופרנוס". עקרות בית נואשות הייתה הסדרה של Yes בעונתה הראשונה ואולי אפילו בשנייה אבל מאז הרבה מים זרמו מתחת לגשר.

snier1991

New member
באוז הם לא עשו פרומו חדש

הם שידרו את הקודם(והגרוע) ואמרתי הסופרנוס היו ברמה של עקרות בית נואשות והש"ח הזה של האנטומיה של גריי הוא ש"ח ראשון ככה שזה עוד מתקבל על הדעת דרך אגב עוד דוגמה שעלתה לי לראש הרגע היא שעב"נ והאנטומיה(ואני חושב שגם אהבה גדולה אבל אל סגור אם זו באמת של HBO כי תסלחו לי אבל מדובר בפרומו נוראי לסדרה נהדרת) הן הסדרות היחידות שקנו את הפרומו האמריקאי בנוסף לרגיל וזה קרה בעונה השלישית לא בראשונה או בשנייה אלא בשלישית ששם אתה אומר שיס לא שמו אותה בראש מעייניה עוד דבר כדי להוכיח את הפופלאריות היא ההשקה הסופר מהירה לDVD של העונה השלישית(לפני כולם) מה שמוכיח שיש לה לא מעט קונים ולגבי יס לא משדרת אותה בנובמבר כי אין טעם זו לא סדרת פעולה שספוילר יהרוס לך הכל(למרות שלהרוס את פרק 7 בעונה 3 יכול להיות נורא מעצבן) אז אפשר לדחות אותה לינואר(שזה יותר קרוב מכל הסדרות הלא פעולה) ולשדר ברצף בלי הפסקות של חג ההודיה וכריסמיס ושאר שטויות שיעיקו על הצופה הישראלי מה גם שזה לא כ"כ הגיוני שיס ישימו את נמלטים בראש מחלקת הפרומו ולו מהסיבה הפשוטה שזאת העונה האחרונה ומי יהיה מספיק טיפש לשים סדרה בלי עתיד בראש מחלקת הפרומו

TheLost

New member
לא נכון

קודם כל אם אני לא טועה yes כמעט ולא מעורבת בהפצה של הסדרות שלה ל-DVD, אלא המפיצים שמוציאים את הדי.וי.די (שזה או וורנר ברודרס ישראל אבל נדמה לי שהם נסגרו, או הד ארצי, או כמה אחרים שאני לא זוכר)... וגם את נמלטים הפיצו מאוד מהר. ותאמין לי ש-yes לא מביאים את נמלטים וגיבורים מוקדם כי הם לא רוצים שיהיו לנו ספוילרים. אה, ואל תהיה כל כך בטוח שזו העונה האחרונה של נמלטים. stranger things have happened

snier1991

New member
לא עניין של ספוילרים

לסדרות פעולה יש יותר מורידים אז יס ממהרת בשביל שיהיו פחות מורידים ואני נוטה להאמין שהיא מעורבת במידה כלשהי ולו בגלל שהיא פירסמה את הDVD בבאנרים לא נראה לי שהיא הייתה עושה את זה אם משהו מהרווחים לא היה נכנס לה לכיס

LeRanch

New member
גיבורים, נמלטים, עב"ן, גריי, דקסטר, הסופרנוס

כל עונה זה משתנה.. לעב"ן פחות או יותר ניתנה חשיבות גדולה יותר בכל העונות שלה (כמו שאמרו - פרומואים מיוחדים, הפרומו האמריקאי, פרסומים על ה-DVD וכו'). לנמלטים ניתנה חשיבות בעונה השנייה (הסדרה שחזרה הכי מהר, מלא פרומואים, פרסום DVD). גם בעונה השלישית ניתנה חשיבות גדולה (הביאו אותה מהר, עשו 4 פרומואים שונים, פרסום על DVD של עונות 1+2. וזה רק אני או שאין פרומו לפרק 3.06?
) גיבורים - כנ"ל, חשיבות בעונה השנייה (החזירו אותה מהר, 5 פרומואים, פרסום DVD). לאנטומיה של גריי ניתנה חשיבות בעונה השלישית (שתי הראשונות שודרו יחד ולא עשו ממנה עניין). דקסטר כמובן שהעונה השנייה שלה חזרה חודש וחצי אחרי שנגמרה העונה הראשונה. הסופרנוס - שידור כל העונות בפעם המיליון, שידור העונה השישית כמעט במקביל לארה"ב. יס באמת נתנה לה את הכבוד הראוי לה. ועוד סדרות כמו אהבה גדולה והאו.סי שגם פורסמו לא מעט

aviGODFATHER

New member
אפרופו פרומואים... יס די מעצבנים

אני ממש שונא את הפרומואים שמראים מה קורה בפרק הבא. אנשים חדשים לא יצפו בסדרה בגלל שתגידו להם מה קורה בפרק הבא, ולפעמים זה ממש הורס את הפרק. הם הגזימו במיוחד לפני כמה שנים כשהם פרסמו את העונה השישית (החלק הראשון) של הסופרנוס, והראו כמעט כל חיסול משמעותי שנעשה ב-5 העונות הראשונות ("הוא לא יראה את העונה השישית, אבל אתם כן"). מכיוון שראיתי את הסדרה רק בשנה האחרונה, זה הרס לי המון מההנאה, כי בד"כ חיסול משמעותי הוא תוצר של קו עלילה ארוך שנמשך מס' לא קטן של פרקים ואף עונות (בניגוד לחיסולים פשוטים שהם עלילה של פרק או שניים, ודווקא אותם יס לא הראו).

Death Punk

New member
לספיילר משהו לא שודר זה חמור!

אבל אתה לא יכול לצפות מהם לשים משהו ששודר כבר בארץ בפרומו ולבוא להם בתלונות, יש להם זכות לעשות זאת!

aviGODFATHER

New member
יש להם גם זכות לשים משהו שלא שודר...

אבל עדיין צריך להתחשב - למה הם היו צריכים לשים את כל רגעי השיא בפרומואים? יש כאלה שלא ראו ומתכננים לראות.

../images/Emo45.gifאני נאלצת להסכים

לפעמים ליס אין שום טקט בפרומואים, והם שוכחים שלא כולם ראו את הפרקים בשידור הראשון ולכן זה ממש לא הוגן לשים ספויילרים רציניים בפרומואים.

TheLost

New member
גם אני מסכים,

וזאת צרה לא קטנה שלהם. לפני כמה ימים מישהו כאן התלונן על זה שבפרומו של דקסטר הרסו את העונה הראשונה- וגם על זה אני מסכים. yes צריכים לדעת לעשות פרומואים שהם פרומואים טובים אבל לא נותנים מידע על עונות קודמות, או במקרה של "בפרק הבא"- פרקים באים. אבל זו באמת לדעתי הצרה הגדולה ביותר, הפרומואים לפרק הבא, היום נדמה לי שהם הצליחו לעשות מיתון קטנטן למצב אבל לפני כמה שנים yes היו הורסים על ימין ועל שמאל ומראים בפרומואים רק את הקטעים מהסופים של הפרקים. למעשה עכשיו כשאני חושב על זה אני נזכר שגם השנה היו כאלה מקרים- כשyes הרסו את זה שאלמה לא באמת מתה בעב"ן, וכשהם גילו באחד של האנטומיה שבורק יציע נישואין לכריסטינה. בדיוק בגלל זה אני לא רואה לעולם פרומואים ב-yes לפרקים הבאים... אבל אם כבר אנחנו בזה אז אני רוצה לזרוק גם מילה אחת טובה על הפרומו לשידורים החוזרים של "האנטומיה של גריי". פרומו מצויין.

lihi50

New member
פרומו מצויין לאנטומיה של גרי אבל../images/Emo42.gif

אם לא שמתם
הם שידרו את השניה החשובה מהסצנה שד''ר ברק מציע נישואים לכריסטינה. כאילו...בפרקים הראשונים הם לא היו הכי "תתחתני איתי" וזה די הרס למי שלא ראה את העונה הראשונה
מקווה שהסברתי מספיק טוב כי אני מהזה קקה בהסברים

aviGODFATHER

New member
עוד נקודה בקשר ל"פרק הבא"

יש המון המון אנשים (לדעתי, לפחות חצי) שרואים את הסדרות בשידורים החוזרים או במקס (ולא בשידור הראשון באחד מערבי השבוע). הפרומו לפרק הבא מתחיל לרוץ ישר אחרי השידור הראשון, ככה שיוצא שאנשים שעוד לא ראו את פרק 7 (לדוגמא) יראו פרומו לפרק 8.

למעלה