איזה סדרה מעולה

Charmed Gal

New member
די.../images/Emo88.gif

בנדלה, אני מבקש ממך, בכוונה פה על גבי הפורום במקום למחוק, להפסיק עם השפה הבוטה והמעליבה הזו. אתה ובכלל כולם, מתבקשים לא לזלזל ולהעליב סדרות ואנשים אחרים. אתה לא אוהב את ג'ואי? סבבה. תגיד שלדעתך זו לא סידרה טובה, תסביר מצידי למה וכו'... אבל בכבוד, תוך כדי כיבוד דיעות של אחרים ובלי מילים כמו "חרא" וכו' כי זה סתם תת רמה ומוריד מרמת הדיון. ובטח שבטח אין לקרוא לחבר/ת פורום אחר "פאקצות" או כינויי "חיבה" אחרים, אוקיי? אנחנו שומרים על תרבות דיון, שפה נאותה וכבוד הדדי. אחרת אאלץ לנקוט באמצעים, זה לא איום, זה פשוט המצב. אז באמת, בלי כעס וכלום, כדי שלכולנו יהיה כיף בפורום.
חג שמח.

אלן דנג'רס משודרת גם ביס.

והמוןןן מרתוני סטנד-אפ משודרים ביס, שזה היסטרי. אלן דנג'רס, דייב שאפל, קת'י גריפית... ועוד המון שסתם שכחתי
ככה כל שבוע- סטנד אפ חדש. אקסטרה הוט הוא ערוץ עלוב שמביא 5 סדרות בדיוק שטובות, וכל השאר זבל. Yes weekend לעומת זאת הוא ערוץ מופת. יותר מ-30 תוכניות מצליחות ומעולות משודרות שם. אחת אחת.

כל הסדרות האלה אכן טובות מאוד...

אבל עדיין הוא הורס עם שידור חוזר של CSI + CSI מיאמי (בלי להזכיר אפילו את העונה השלישית של שתי הסדרות), מביא לי את עמוק באדמה ומתים במשרה חלקית וכמעט את כל הסדרות שיש כרגע אני כבר הורדתי! (נכון שזו לא בעיה שלו אבל לשים את LIFE AS WE KNOW IT + LAX לפני מה שיש עכשיו הוא היה יכול לעשות בקלות אבל זה לא קרה). חוץ מזה, התוכנית הראשונה שהייתה בסוף השבוע בלילה (22:00 אני חושב) הייתה נהדרת (ספרטקוס) אבל אז הוא הדרדר ושם זבל מחריד ועמדת המיני סדרה בסוף השבוע נהרסה כליל... אני אתפשר ואגיד שהוא עובר בטיפונת את HOT SPACE...

אנה12

New member
../images/Emo26.gif

נגמה העונה לסדרה ועכשיו הם מתחילים כל ימי חמישי 2 פרקים של ג'ואי ב10!! ועוד הסדרה הזאת חרא!! עוד מעט הם יסגרו ת'ערוץ הזה ויתחילו עוד ערוץ חדש!! ערוץ "חברים"...מתחילים בסדרה עצמה..עוברים ל"רייצ'ל" אח"כ "פיבי" וכל השאר אחריהם..וככה 5 שעות ברציפות איתם!! וד"א...זה |OFF|..

Chandler Bing

New member
מישהו יודע אילו.......??

מישהו יודע אילו סדרות יהיו עוד מעט או אולי בעוד הרבה זמן באקסטרה הוט???? אני יודע על: Like as we know it lax csi: miani עונה 3 החיים המשוגעים עונה 4 המשרד ועוד כמה שלא זכורים לי.... ידוע למישהו על עוד??????? תודה מראש?!

HUFF או HOUSE - אחת מהן...

באקסטרה והשניה בערוץ 3. אני איתה (סיטקום שבוטל לאחר עונה) וכרגע זה הכל.

T nager

New member
לינקים לעמוד התוכני בTVtome

www.tvtome.com/LifeasWeKnowIt www.tvtome.com/LAX אגב לייף תגיע לערוץ 3 לא להוט אקסטרא

lola666

New member
לא משהו ../images/Emo3.gif

ג'ואי מנסה ללכת בעיקבות חברים אבל זה שונה ולא מצחיק באותה רמה בשבילי (חסר לי ההומור של צ'נדלר הוא היה הכי טוב שם לדעתי).

תראה...

חברים זאת הייתה סדרה מאוד טובה וג'ואי אף פעם לא תהיה כמו חברים היא דבר שונה.

למעלה