איזה סדרה מעולה

איזה סדרה מעולה

איזה סדרה מההמת איזה באסה שיש אותה רק פעם אחת בשבוע איזה מזל שיש הוט אקסטרה הערץ הכי שווה היום מתחיל "גואי" סדרה טובה

אנה12

New member
../images/Emo26.gif

למה??? למה???? למה הם הורידו את 'מתים במשרה חלקית'???? למה???????????????????????????????????????????? *בוכה*

moran296

New member
עם מכושפות ומלאך שחור

אני בהחלט מסכימה!!! אבל בקשר לשאר ...אין לי מושג לא ראיתי אף אחת מהן..

Miss Kitty

New member
אולי כי...

נגמרה העונה?

בעיקרון יש 2 עונות,../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אז היא בטח תחזור, פשוט במשבצת שידור אחרת....

moran296

New member
צריך פשוט להתרגל לשטויות שלו...

את היית צריכה לאהוב את ג'ואי מההתחלה...מחברים הכוונה...כדי להתרגל לכל השטויות שלו ולכל הדברים המפגרים שהוא אומר..אני דווקא חושבת שזה מקסים...אבל.."כל אחד והטעם שלו"...אמר\ה מישהו\י מכאן.. שאני לא זוכרת את שמו\ה... סליחה...!!

DoDaDa

New member
למהלמה?

דפקה בסדר...ראיתי איזה 15 פרקים...קצת הגזימו עם ה-ג'ואי דפוק,לא מבין שומדבר...אבל דברים מצחיקים...זה נחמד- מעביר את הזמן בכיף

אני דווקא אהבתי ../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

לוקח אולי קצת זמן להתרגל לג'ואי ולא לחברים.. אבל זה מתחיל להיות מאוד חביב אחרי כמה פרקים לדעתי..

חמוד לא יותר...

הסדרה ג'ואי דווקא חמודה ומצחיקה מעבירה ת'זמן אבל לא יותר מזה לדעתי...

פשוט אי אפשר לשחזר את../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

הגאוניות של "חברים". אז ג'ואי היא סדרה כיפית כזו, אבל עדיין...

ערוץ אקסטרה ח** ערוץ...

חצי מהסדרות שלו על הפנים, הוא היה חייב לשים ריאלטי עלוב שבארה"ב אוהבים, הוא היה חייב לשים סדרות עוד יותר עלובות מהריאלטי בסוף השבוע בלילה ויש לו רק שידורים חוזרים בסוף השבוע. ההבדל מערוץ HOT SPACE ז"ל הוא שבאחרון, כל הסדרות בוטלו. ד"א, ג'ואי אכן סדרה נחמדה.

אני ממש לא חושבת ככה../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

דווקא אני חושבת שיש שם המון סדרות איכותיות, כמו ורוניקה, ג'ק ובובי, דיוויד לטרמן שזו תכנית האירוח הכי כיפית שראיתי בזמן האחרון, וכמובן CSI המעולה. הריאליטי קצת מתבקש שם, אז פסדר היא הביאה לאחרונה את הסדרה הכי מצליחה בארה"ב, אבודים- שזו סדרה מדהימה, וגם את ג'ואי, שכמו שאמרת- היא סדרה נחמדה, לדעתי אפילו יותר. זה שיש שם כמה דברים מוזרים, פסדר- יש בכל ערוץ. ובסופ"ש אין רק שידורים חוזרים. יש פרק חדש של "אבודים", ומופעי סטנד-אפ מעולים, וגם כל מיני סדרות הזויות (קני נגד ספני- אני התמכרתי, למרות הטמטום.) אזז... נראה לי שזה קצת יותר מצליח מHOT SPACE

דרך אגב....

מישהוא ראה את המופע סטנד אפ של אלן משהוא הוא די מצחיק אבל יותר הסרט "מה שבחורה רוצה"

Chandler Bing

New member
בשביל ב נ ד ה ל ה!!!!

אם אתה חושב ש"ג'ואי" חרא של סדרה ... אז אתה לא מבין שיט בטלויזיה!!!

חיקוי: "אז אני כן מבין משהו ב-TV"!!

שיוו איך אני שונא פאקצות כמוך. זאת חתיכת סדרה מטומטמת ולא מצחיקה, וב"חברים" ג'ואי היה מטומטם מצחיק, שם הוא פשוט מטומטם מטומטם, שזה גורם לרצות לבכות.

למעלה