איזה סבבה...

היה כיף?

טוב אם את אומרת...
היה בסדר באפעל, לא מי-יודע-מה, ואיזה שבט יש להם... בני ז***ת... שבט ע--נ--ק....איזה 15 חדרים ואולם ושני "מיפלסים", ומכונות פחיות!!! ואיפה הוא נימצא - בין בריכות ומיגרשי טניס וכדורסל... והיה סבבה ליפגוש אתכן...
ועוד באיזה "פוזה" תפסתן אותי... כמו איזה ילדה שלא קשורה לעולם...
נועה.

כן אהה...

היה דווקא ממש סבבה
אבל למה אתם (אזור) הגעתם רק בשעה 11 בערך
סה"כ היה לי ממש כיף חוץ מזה שבסוף ממש כבר רציתי לחזור הביתה ונורא כאבו לי הרגליים... הגעתי הביתה רק ב-2:45
ובאמת יש להם שבט ענקי
אבל השטח עצמו קטן...

הגענו ב11? באמת?

לא יודעת... לא שמתי לב... קבענו בשבט ב22:00, ועד שכולם באו ובאו ההסעות זה בטח לקח זמן... מתי התחילה המסיבה? ב22:00? ואנחנו נישארנו שם אפילו אחרי ששבט אפעל הלכו... כי נידפקנו עם ההסעה... המסיבה ניגמרה ברבע לשתיים, ויצאנו מישם רק ב3!!! נועה.

המסיבה התחילה ב-21...

אנחנו הגענו בערך בעשר (גם לנו היתה בעיה עם ההסעות). גם את שמת לב שהיו שם ממש קצת שבטים
כאילו, זו היתה אמורה להיות מסיבה של כל ההנהגה ואני ראיתי שם רק את: הדר (דהההה) שקמה אפעל יובל (שרוטים על כל הראש
חחחחחחח) בת ים יעד ארנון (אני לא בטוחה) וזהו
את זיהית עוד שבטים

כן...

היו גם שבט נווה חוף (מאיפה הם??) ושבט יהודה (אור יהודה) ושבט אתגר (בית אריה, ואפילו היו להם סרטים שכתוב "אתגר") וקצת משבט עומר (חולון) ואההם, זהו באמת... לא יודעת למה לא באו יותר... בעצם, לשבט עומר אני יודעת שהיה איזה סמינר בחוות הצופים - אז אולי לעוד שבטים היה... ושבט יובל גדולים!!! "כולם להיסתכל איך יובל פה מישתולל, היי יובל, היי היי, היי יובל"! איזה מורל מגניב! ו21? טוב שהיום עבודה שלנו לא היסתיים רק ב20:30...

אני יודעת ש...

שבט אחווה (רמלה) לא באו כי היה להם סמינר ושבט עמית משהם החרימו את המסיבה.... גם אהבתי את המוראל הזה שהם שרו! והם גם שרו את ה-וואלה נדלקתי... אבל לא ממש קלטתי איך זה הולך... אוף!!! אני רוצה ללמוד את זה... ו... למה היה לכם יום עבודה

נידלקתי נרות שבת....

הי מה קורה? טוב את רוצה ללמוד תמורל זה הולך ככה.... אני יכתוב את זה על השם שלנו.....ערד...ורק תשני אוקי צריך לעשות כזה.....קצב ורעש מוזר אבל אני לא ידועת איך להסביר.. אבל זה השיר ערדדדדדד אתם הכי טובים בהנהגה.....אז וואלה נידלקתי (ואז עושים סיבוב עם כל הגוף!) וצועקים מממממממממש חזק נרות שבת ערררררררררררררדד אתם הכי טובים גם בתנועה .....אז וואלה נידלקתי נרות שבת...

דווקא כן.......

ערררררררררד אתם הכי טובים בהנהגה אז וואלה..ואווו...נדלקתי נרות שבת! נדלקתי נרות שבת(יש כאלה שעושים אצלנו גם חנוכיה....) עררררררררד אתם הכי טוביםפ גם בתנועה אז וואלה..ואווו...נדלקתי נרות שבת! נדלקתי נרות שבת! ערררררררררררררררררררררד אתם הכי טובים בעולם אז וואלה וואוווו נדלקתי נרות שבת נדלקתי נרות שבת!

החנוכיה והנרות שבת סתם מפגר

ואצלנו לא עושים את זה. אנחנו עושים "אז ואללה, WEEEE, נידלקתי..." זה יוצא ממש חמוד
ואנחנו גם מוותרים על הסיבוב והתנועות המצחיקות. ובהתחלה עושים: פו פו צ´י, פו פו צ´י... של ראפרים
ולמה יום עבודה? בכל שישי יש יום עבודה.... צריכים לנקות את השבט ותמיד יש משהו ליבנות - ספסלים, שבילים, גדרות, שער, תורן, רחבת ת"ס, כל פעם עושים איזה משהו חדש.

אהאה....

לא הבנתי שום דבר ממה שהסברתן לי
חחחחחחחח, אבל תודה בכל מקרה
נועה, אם את הולכת מחר להצגה בהבימה תוכלי ללמד אותי את זה

ווואי, ההצגה... אנחנו חרא של שכב"ג.

איך קוראים להצגה הזו? הם יורים גם בציפורים? משהו כזה? גם בעצים? לא זוכרת, המררכז שאל ליפני איזה חודש אם אנחנו רוצים ללכת וכימעט אף אחד לא רצה, כולם תחקו על זה, אז הוא אמר שנדבר על זה אח"כ וכניראה הוא שכח... אז אנחנו לא הולכים...
אני אלמד אותך בהיזדמנות...
נועה.

היי!

אני עכשיו נכנסתי לפה, ראיתי שיש פורום צופים אז החלטתי להצטרף...=) אני משבט יובל...=) ה"כולם להסתכל איך יובל פה משתולל.." זה ציטוט מהשיר של המחנ"ק שלנו... זה אמור להיות "כולם להסתכל מחנה על ישראל" ויש לזה עוד מקורות קודמים... זוהי המצאה של השביעיסטים... ואת צודקת...שבט יובל בהחלט גדולים! למקרה שלא הצגתי את עצמי מספיק טוב, אני דניאל, שישיסטית משבט יובל

דניאללל(חברת צוות שלי!!)

אוחח כן רק תדגישי שאת המילים המדוקיות אני ועדי כהן המצאנווו לפסטיובללל (מקום ראשון שולט!@) וזהרים דיגי דיגי סתם בובה אני אוהבת אותך טהטה

למעלה