איזה נעליים לבחור?

צ ב ר

New member
איזה נעליים לבחור?

אני מתלבט לאחרונה לגבי קניית נעלי מסע. אני לא טרקר רציני , אבל אוהב לטייל ומתכנן טרק קצר בקרוב. התכונות שאני מחפש בנעל הן : עמידות , יציבות לקרסול (רגיש) , ובלימת זעזועים טובה שכן אולי ארצה להשתמש בהן גם לפעילויות ספוריטביות בעיקר כדורסל. מעל לכל זה עומדת העובדה שאין לי יותר מדי כסף להוציא. אני לא חושב שארצה גורטקסץ האם מישהו יכול להמליץ לי על דגם מתאים???

syair

New member
הבהרות

האם אתה מתכוון לעשות רק טרקים של יום אחד בארץ, בלי לסחוב הרבה על הגב? אם לא איזה משקל מקסימלי נראה לך שתסחוב? או תגיד אם תיקח תרמיל או תיק קטן. לגבי גורטקס, הן עמידות נגד מים רק בשנה הראשונה. זהו פרט מאד חשוב, כי התשלום עבור הגורטקס מעלה את מחיר הנעל, ואין לו הצדקה אלא אם מטיילים במקומות מאד רטובים, או רטובים ושקר שם, ואז רוצים לשמור על רגל יבשה, למרות שגם ניתן לקנות גרביים אטומות למים.

צ ב ר

New member
אני מבהיר

לגבי משך הטרק - בארץ מדובר על יומים שלושה , אבל אני חושב לטוס ואז מדובר על כשלושה שבועות. לגבי המשקל - אני מעריך כ 20 - 30 ק´

goonda

New member
נעליים , תשמע...

אחי... נעליים עם גורטקס במקרה הטוב ירזיקו שנה... ואתה צריך לטפל בהן עם וקס וחומרים.. אה אל תשכח לקצץ ציפורניים כי זה אוכל את הנעל מבפנים ופוגע בגורטקס... אם הטיול הולך להיות קשה ורוך... כך נעליים עור מלא, סקרפה, ריככלין, גרמונט, אבל אם אתה לא הולך לעשות טיול אטוב... לא צריך גורטקס.. אבל סוליית ויברם חשובה מאוד..! גונדה

ELADSC

New member
איזה נעלים אני צריך עם אני נוסע לנפ

לנפטל לחודשים מרץ אפריל, לעשות שמה כמה טרקי םשל כמה ימים

syair

New member
תשרשר להודעה

של האירוח היום. היום מתארח מנכ"ל חנות למטייל שאני בטוח שיוכל לתת עצות בקשר לנעלי הליכה לטיול.

goonda

New member
אין כה דבר

תשמע אין כזה דבר... נעל טיולים שתהיי לך נוחה לשחק כדורסל ... נעל טיולים זוהי נעל כבדה תפורה היטב, קסול רגיש? שים קרסולית,לגבי בולם זעזועים שינו בעל הוא מתבלה ונדחס פנימה לאחר הליכה של כמה מאות קילומטרים, אני לא יכול להמליץ לך על נעל שהיא דו שימושית לסםורט ולטיולים... אבל נעל טיולים קח נעל עם בוליית ויבראם בלי בולם זעזוית..כי המקצפת של הבולם זעזוים כבר אמרו מתבלת, אז כך נעל בלי בולם זעזוית, קרסלוית ושים מדרס טוב שמוכרים בחנות... מדרס נע בים 120 ש"ח לבין 190 ש"ח

למעלה