איזה נייד יותר טוב

איזה נייד יותר טוב

גם מבחינת חוזק וגם מבחינת שירות. הנייד ישמש לגרפיקה כגון פרימייר אילוסטרייטור ועוד. דגם 1 הוא של טושיבה a200-1iw דגם 2 הוא של דל ‏Dell Inspiron 1520 IN-RC03-1813 הדל הוא עם 3 שנים אחריות והטושיבה עם שנה אחת של טושיבה ושנה אחת של אלתר שזו החנות שמוכרת את הנייד תודה‎

Jan22

New member
לעבודת גראפיקה אין לך טעם ב8400GS

הATI 2600 הוא יותר יריב של ה8600GT מאשר ל8400GS (ו8400 לא מיועד לעבודת גראפיקה כבדה של 3D ומשחקים עם מנוע חזק) . עבור ATI כרטיסי הXT הם החזקים יותר לגראפיקה. עבור NVIDIA כרטיסי הGS לא מספיק חזקים ,יש את הGT וה GTX . למשל יש כרטיסים מסדרה 7 של NVIDIA מסוג GTX שהם יותר חזקים מסדרה 8 עם GS/GT. תכוון לGTX/GT עם זיכרון פנימי של 2G. כמו ששמת לב רוב הניידים כיום בתקציבי ה5K/6K מגיעים עם CORE2DUO. אתה צריך דגש על זיכרון וכרטיס ייעודי חזק!

תודה >>

עכשיו מה שנשאר לי זה איך טושיבה באיכות הרכבה /חלקים ואיך השירות של מפעיל . תודה

אז שורה תחתונה

הבנתי שהמפרט של הטושיבה יותר טוב ונשאר לי רק דבר אחד לברר האם הם מאסיבים הניידים של טושיבה? מי יותר עמיד דל או טושיבה כי אני רוצה שהמחשב יחזיק לזמן רב אם יש פה חברה שיש להם דל או טושיבה אשמח לשמוע את חוות דעתם כי אני רוצה להחליט עם כל הנתונים ביד. תודה אהד

יאיר B

New member
זה הכל תלוי בדגם של הנייד.

לכל חברה יש דגמים מאסיביים יותר וכאלה פחות (המאסיביים יותר הם מסדרות המנהלים - טקרה בטושיבה ולטיטיוד בדל, מנגד יש סדרות ביתיות: הסטלייט לטושיבה ואיספירון לדל). לדעתי אין הבדל גדול בין היצרנים הללו באותן סדרות.

rivertrino

New member
אחריות דבר מאד מאד חשוב....

הייתי לוקח דל רק בגלל משך האחריות אם כי הטושיבה ממש אחלה... שיקול של מחיר בסופו של דבר מפני שהדגמים די אותו הדבר.

למעלה