איזה נחס בחלל .

יש אמונה אצל האשכנזים .

כאשר הולכים למקום כל שהוא ושכחו משהוא וחוזרים . העסק לא יצליח ולא צריל ללכת חעסק . את השיגור הזה דחו כ 3 פעמים לא היו צרכים לטוס לחלל . עים החללילת הזו

אתמול בערוץ רדיו קול חי בשעה

0:00 אמרו שרב המקורב לרב עובדיה יוסף. אמר ש"האסטרונאוט ישראלי נהרג משום שהוא השתתף במשימה שהתבצעה בשבת ויש מקרים שהקב"ה מעדיף להעניש את האדם בעולם הזה מאשר בעולם הבא.ולכן אסור להתאבל על מותו וחובה לישמוח היום ליכבוד ראש חדש אדר א-אבל אין איסור להוריד בבתי ספר דתיים את הדגל מדינה לחצי התורן". בגלל שזה לא פורום דעות לא אביא את דעתי ובטח שלא אומר לאנשים מה לעשות אבל בכל אופן. אני מברך את כל בית ישראל בראש חדש אדר א שמח ועוד הערה ב19.2E הערוץ קאנאל פלוס לא ניקלט בשעות הערב אצלי. והוא פתוח לשידור בשעות מסויימות.

הוספה

אתמול בשעה 1:40 בלילה שאלו למקורב לרב עובדיה יוסף בערוץ רדיו קול חי האם יש סיבה מסויימת שהקב"ה בחר לעשות את הגזרה על אילן רמון ז"ל בעולם הזה אז הוא אמר"כידוע לך בנוסף לחילול השבת האירוע היה ביום הסמוך לראש חודש אדר א שבמהלך החודש אדר הבא עלינו לטובה הקב"ה הרג את הגויים כמו המן הרשע ובניו בעזרת מרדכי היהודי.ולפי הרמזים בקבלה על כל מה שרשום שם יש השלכות על מה שיהיה והתכנית של האסטרונאוט הישראלי היתה להביא את חבריו האסטרונאוטים הלא יהודים ולא 2 אלא 6 אנשים גויים ועוד להתגאות בתיקשורת שיש לא מעט שומרי מצוות הצופים במהדורת החדשות במעשה הגאוה המזלזל הזה .אתה יודע שבתקופת בית המקדש לפני המצור אסור היה לגויים להתקרב לחצר בית המקדש ?הכותל הוא חלק מחצר בית המשפט .כתוב בספר הזהר בזמן שהיהודים שמרו על המצוות כל גוי שניסה להתקרב לחצר בית המקדש שיבנה במהרה בימינו הגוי נעצר ואם הוא התעקש להכנס האדמה בלעה אותו. ולכן זו אחת מהסיבות שהמעבורת היתרסקה ודווקא בזמן הזה הקרב לראש חודש אדר הבא עלינו לטובה .לא סתם נאסא זילזלה בבקשת מהנדס המעבדה האחראית לתיפקוד המעבורת שלא להשתמש במעבורת קולומביה שהיא לא תקינה מספיק ומיושנת תדע לך הכל מקוון מהשמיים הקב"ה בוחן כליות ולב ברגע שהאדם מתכנן משהו הוא יודע עליו כל עוד הוא לא שינה את דעתו והוא ידע שהאסטרונאוט הישראלי מתכוון לעבוד בשבת עובדה הוא עבד בשבת שעברה ושהוא מתכנן להביא גויים לאזור הקדוש ביותר להקב"ה שיבנה במהרה בימינו בצורה גאותנית שלא ראויה לכבוד אז אחי היקר אם אתה רוצה לחיות טוב על תחשוב על גויים רק על יהודים שיבוא המשיח במהרה בימינו אף גוי לא יזכה לחיות כראוי בעולם המחודש שיהיה רק טוב.ולכן זו אחת מהסיבות שהקב"ה בחר לגזור לרעה את מזלו של האסטרונאוט הישראלי דווקא בעולם הזה."עד כאן דברי הרב. עכשיו -בערוץ הזה אמרו שיראיינו את הרב הזה בזמן הזה אז שיערתי שמישהו ישאל אותו על התרסקות המעבורת אז הקלטתי את זה. לידע כללי לפי ההלכה של הדת היהודית אורתודוכסית כל יום מתחיל משקיעת החמה עד השקיעה הקרובה אבל בפועל שאר הדתות היהודיות כמו רפורמי קונסרבטיבי וכדומה משתמשות בו רק בחגים שבתות ראשי חודשים ימי אבל ויום כיפור.ראש חדש אדר א השנה למעשה הוא 2 ימים הוא התחיל ממוצאי שבת ונגמר היום בערב שזה יום שני -אצל האורתודוקסים יש כלל האומר משנכנס אדר מרבין בשמחה ולא משנה מה מצב הרוח אבל אצל הזרמים היהודים דתיים ויהודים מסורתיים ויהודים קונסרבטיבים והזרם שלי אם בחודש אדר יש מקרים פיגוע או תאונה ויש הרבה הרוגים או שזה יום אבל לאומי אז מתאבלים לפחות יום אחד .אבל אם מדובר ביום שהוא ראש חודש לא מתאבלים אלא רק על קרובי משפחה ואם עבר מהאבלות שבוע אז גם לא מתאבלים בזמנים האלה כולל בחג פורים .בדיוק כמו בשבתות . לפי דעתי זה דבר נכון שבגלל ראש חודש שהקהילה היהודית ביוסטון דחתה את עצרת האבל לאחרי ראש חודש כלומר היום.בבתי הכנסת של הזרם שלי גם דחו את זה להיום כלומר בשקיעת החמה .אבל מותר בבתים לישמוח.ואין לומר בבתי הכנסת בתפילות את התחנונים שזו תפילה עצובה כדי שהקב"ה יסלח למתפלל המאמין כי בעיקרון
אסור להיות עצוב כל ראש חודש אדר. בכל אופן ראש חודש טוב שיהיה לכל בית ישראל ואנשי הגולה.

בנושא שיגור אנשי תחזוקת לויין

היהודים אותודוקסים דתיים ומסורתיים טוענים שכל פעולה בשבת שלא לצורך חרום ולא לצורך השבת המתקיימת בעולם הזה כלומר איפה שרקע השמיים הוא בצבע תכלת או שחור למרות שזה מחוץ לכדור בארץ בגלל שלטענתם מדובר בעולם הזה שזה עולם הנסיון אז גם שבת נכללת בו . אבל היהודים קונסרבטיבים רפורמים והזרם שלי טוענים שהעולם הזה הוא כדור הארץ בלבד כי האל ברא את כל הדברים החשובים ב6 ימים רק בכדור הארץ .שעל זה בנויה התורה וגם שהגיהנום נמצא בתוך השמש למרות שלפי ההלכה של האורתודוקסים השמש נמצאת ברקיע בצבע שחור או תכלת שלטענתם הוא לא שייך לעולם הבא. ולכן היהודים מהקבוצה השניה טוענים שכל פעולה המתבצעת בשבת מחוץ לכדור הארץ אפילו שהרקיע בצבע תכלת או שחור זה לא נחשב לחילול שבת. ולכן ביגלל שהתרסקות המעבורת והעבודות בה היו מחוץ לכדור הארץ לטענת הקבוצה השניה לא מדובר במקרה התרסקות מכוון בגלל חילול שבת אלא בגלל טעות אנוש. ולכן בזרם שלי שהוא קטן ורובו בארה"ב החליטו כן לקיים עצרת לזכרו של האסטרונאוט וגם שאר האסטרונאוטים כי הזרם שלי טוען שצריך לכבד כל אדם ללא קשר לדת או לאום גם אחרי מותו בשביל השלום בין כל העמים.אני היתי מסורתי אבל היתי בארה"ב בגיל 21 כמה חודשים והתמכרתי לזרם שאני נמצא בו בהתחלה המשפחה כעסה אז הצגתי בפניה 2 אפשרויות או לחיות איתם או לעזוב אז באין ברירה הם בחרו שאשאר כי אני עוזר להם בחיים ומאז הם רגילים לקבל אותי כמו שאני.

מי זה הרב הזה שיגיד לי מה לעשות

אני נחרדתי מדברי הרב.לפי דעתי צריך לימשוך את הרשיון של התחנה הזו לכמה ימים על שראיינה רב הפוגע בכבוד המת ומטיף לחזרה בתשובה. מי הוא זה בכלל שיגיד לי לא לא להתאבל אם אני מעוניין בזה. אני מקוה ששרון יצרף לקואליציה את טומי לפיד וזה יבטיח לציבור שלא לשבת עם החרדים המזלזלים בציבור החילוני. מרגיז אותי שבמקום שהחרדי יאמר את האמת הוא יתרץ תירוצים ויחייב את האנשים לחזור בתשובה כמו הדרך של הרב הזה הזה שבשבילי הוא לא ראוי להיות רב .על גופתי המת חרדים יגידו לי ליסגור את העסק שלי בשבת. אני גם תומך בטומי לפיד כי הוא האדם הנכון שראוי להנהיג את עם ישראל. מי שבוחר במפלגה חרדית כגון שס או יהדות התורה הורס את המדינה.הם דואגים רק לאינטרסים שלהם. רק שינוי בראשות טומי לפיד תקים פה מדינה חילונית נטו בהפרדת הדת מהמדינה שבמקום להקים בתי כנסת וישיבות שיקימו דברים יותר מעניינים וחשובים.והמדינה הזו תהיה נורמלית. רק שינוי רק יש יש ויש. רק שינוי תביא את השינוי הנכון

איפו כתוב ?. איפו נימצא הספר הזה

למה זה כתוב ?.הקב"ה לא זוכר בעל פה את מה הוא צריך לעשות בעתיד . מוישה אתה מתחיל להדאיג אותו אני הולך לאבד חבר. אתה חוזר בתשובה ??

משה גמ

New member
יעקב,אתה מאמין יותר באמונות אך אני

חושב בלי קשר לרמי שההוא למעלה קובע בסופו של דבר,ובקשר לאיבוד חבר אז אין סיכוי,אני בלי הפורום בשבת?דחילק,הלא אתה הכנסת לי את הגוק של עלי.תאמין לי שמאז המקרה אני כמו רבים לא חזרנו לחיים רגילים,עצוב מאוד,

mr dish

New member
ואני חיכיתי לאדיוט-בן העוולה שישתמש

בתרוץ השבת כדי להסביר לעם ישראל את אשר אירע. זוכרים את אסון הבונים? את אסון צור? אילה אותם נבלות, החיות על חשבון הכלל, ונגדם בדיוק מתכוון טומי לפיד בדרכו!!! לדעתי, זכי, שינאה זו מוצדקת!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

למעלה