איזה נחמד הפורום הזה.. יש לי שאלה

CityBoy

New member
איזה נחמד הפורום הזה.. יש לי שאלה

אף פעם לא עקבתי אחרי הסידרה באופן מוחלט כי היא לא משודרת בשעות נוחות אבל יצא לי לראות המון פרקים. בכל אופן תמיד רציתי לדעת- בשלב מסויים קווין ואחיו נעלמים ומופיע מישהו חדש. נוצר מצב שכל החבורה התחלפה ורק רמברנט נשאר. למה הם נעלמו פתאום? למה אחיו בכלל הצטרף? למה הפרופסור עזב? למה וויד עזבה..?! אהבתי את הסידרה בהתחלה אני חושב שהיא קצת התקלקלה ככל שהשחקנים הראשוניים עזבו. אודה לכם על תגובות

danazi

New member
טוב אז ככה......

עולם הבית של קווין זה לא היה עולם הבית האמיתי שלו ההורים שלו שלחו אותו לשם בכלל הקרומס איך שכותבים אז הוא גילה שיש לו אח (קולין) אז הוא מצא את העולם שלו והוא גלש איתם וויד נחטפה על ידי הגרומקס ומתה הפרופסור מת בעולם הבית של מגי והעולם שלה התפוצץ ככה היא גלשה איתם וקווין תקוע בתוך הגוף של מלורי השני שגולש איתם וקולין התפורר לחלקים בעט הגלישה

nitzan9

New member
ההסבר הזה היה קצת מסובך

אז אני אפשט את זה. מההתחלה עד אמצע העונה השלישית הדמויות היו קווין מלורי, וייד וולס, רמברנדט בראון ופרופ' מקסימילאן ארטורו. באמצע העונה השלישית (פרק 17) החבורה הגיעה לעולם שעמד להיות מושמד ע"י משהו כמו אסטרואיד, והחבורה פגשה בעולם הזה את קפטן מגי בקט. לקראת המעבר מן העולם הזה, הפרופ' נרצח ע"י מפקדה של מגי, משהו ריקמן. החבורה כעת כללה את קווין מלורי, וויד וולס, רמברנדט בראון ומגי בקט, שיצאו לחפש אחרי ריקמן במטרה להשיג טיימר שיוכל להחזיר אותם הביתה, ולנקום את מות הפרופ' ואת מות בעלה של מגי(שזה סיפור שלא ממש קשור). בסוף העונה השלישית, החבורה השיגה את ריקמן ואת הטיימר שלו. החבורה הייתה מוכנה לחזור הביתה, אך עקב מאבק עם ריקמן רק וויד ורמברנדט הצליחו לחזור הביתה, וקווין ומגי עברו לעולם אחר. בתחילת העונה הרביעית וויד הועברה ע"י כובשים שנקראים קרומגס לעולם אחר, והחבורה כללה עכשיו את: קווין מלורי, רמברנדט בראון ומגי בקט. קווין, שגילה שהעולם שהוא חשב שהוא שלו הוא לא עולם הבית שלו, גילה שיש לו אח, והחבורה המצומצמת יצאה בחיפוש אחרי האח, קולין. בפרק 8 של העונה הרביעית הם מצאו אותו, והחבורה כעת כללה את קווין מלורי, רמברנדט בראון, מגי בקט וקולין מלורי. בפתיחת העונה החמישית, עקב ניסוי של איזה ד"ר מטורף, פגע ברק במערבולת של החבורה, מה שגרם להפיכתו של קולין ל"איש לא תקוע", ולאיחודו של קווין עם קווין מהעולם שממנו שוחרר הברק. רמברנדט ומגי הגיעו לעולם של קווין החלופי, ומשם הם יצאו במסע עם קווין החלופי, שנקרא ע"י השניים מלורי, ועם פרופ' מהמעבדה שממנה שוחרר הברק, דיאנה. כעת החבורה כללה את רמברנדט בראון, מגי בקט, קווין מלורי(לא זה שאנחנו מכירים)ודיאנה דייויס זה היה הצוות עד סיום הסדרה. מקווה שעזרתי.

CityBoy

New member
עזרת מאוד! תודה!

ממש חבל שהפרופסור הלך באמת הצטערתי גם דיי בשבילם.. וויד, למרות שהיא יותר משנית מהשאר, הוסיפה המון לסידרה ושמתי לב לחסרונה רק אחרי שהיא הלכה. כעיקרון הרעיונות לסידרה הם בעצם אינסופיים, כסידרה בדיונית הם יכלו להגיע כל פרק לעולם אחר ולחוות סיפורים שונים וזה היה מעולה. הם הרסו עם השטויות של הקרומגס ועם השחקנים שהלכו להם באמצע. זו יכלה להיות באמת פנינה בלוח השידורים
חבל. ותודה על הביאורים והפרשנויות אני מרגיש שעוד חור בהשכלה שלי נסתם.

למעלה