איזה נושא מעניין זה...

איזה נושא מעניין זה...

הנושא הזה נשמע לי ממש יותר מדי טוב בשביל להיות אמיתי... ואם זה באמת קיים אז זה ממש נראה לי שיכול לגרום להתמכרות! ודרך אגב, זה ממש מזכיר לי את הסרט הזה שראיתי: VANILLA SKY תראו אותו :)

Variety

New member
תגובה

היי, הנושא הזה אמיתי! בסרט ונילה סקיי, הם עסקו גם קצת בנושא. למשל, כשהוא קם בבוקר, ונוסע בעיר ורואה שהיא ריקה לגמרי ומבין שהוא חולם - זה נקרא התעוררות כוזבת. זה דבר ידוע בתחום של חלומות צלולים. או כשהוא יכול לגרום לאנשים להפסיק לדבר - השליטה בחלום צלול. האיש שמסביר לו - מדריך חלומות. כל אלה דברים הקיימים בעולם החלומות הצלולים וידועים.

LucidGuess

New member
נכון מעניין?

שמעתי כבר המון אנשים שמשווים את החלום צלול לסרט הזה, לדעתי זה גם דיי מזכיר את זיכרון גורלי ( עם ארנולד שוורצינגר ) וגם את מכסח הדשא למי שזוכר, וכמובן מזכיר מאד גם את המאטריקס ( סרט דבילי לכל הדעות ). Lucid

Real Dream

New member
לי זה מזכיר את פרדי קרוגר -

את כל הסיוטים ברחוב אלם למיניהם. תמיד כשיוצא לי לראות אחד מהם, אני חושבת - "אם הם רק היו יודעים על חלומות צלולים..."

LUCID DREAM

New member
למה פרדי קרוגר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

איך הגעת לפרדי קרוגר אין לי מושג...

LucidGuess

New member
אני אסביר לך...

כי פראדי קרוגר מגיע אל קורבנותיו דרך החלומות שלהם, בגלל זה הקורבנות שלו כל כך מפחדים להירדם כי הם יודעים שברגע שהם ירדמו ויתחילו לחלום הוא יגיע אליהם מאיזו פינה אפלה מוכן ליתקוע בביטנם את אחד מכלי הסיף שלו... Lucid

Real Dream

New member
../images/Emo45.gif

ובגלל זה, תמיד כשאני רואה סרט של פרדי קרוגר אני חושבת מכמה צרות הם היו יוצאים אם הם רק ידעות על חלומות צלולים..... וזה בטח גם היה להם קל - הם הרי יודעים שבכל פעם שהם רואים את פרדי קורגר זה חייב להיות חלום! אוף, אני גם רוצה!

LucidGuess

New member
עם פראדי קרוגר זה טיפה יותר מסובך.

עם פראדי קרוגר זה קצת יותר מסובך... כי בניגוד לחלומות צלולים או רגילים שבהם את לא יכולה להיפגע משום דבר כשפראדי קרוגר משסף את אחת מקורבנותיו אז זה קורה לגוף שלה גם במציאות והיא מתה... אז לא בטוח שזה כזה פשוט... ותחשבו על זה...
Lucid

למעלה