איזה נוקאאוט לפנים

RAFI THE NIGGER

New member
איזה נוקאאוט לפנים

גנבו את מוריס. החלישו משמעותית את מגדל.צריך להבין אנחנו לפני עונה קשה.די מזכיר לי את הקיץ שלפני היולבקאפ. . אז היו זרים נשמה ודי זולים. צריך השנה להביא את סיסה בתפקיד אווגובי להביא את מקארתי וסולומון לא יודע איך אבל צריך אותמ רק ככה נתמודד על האליפות וכמובן בשילוב ישראלים טובים... ועוד טימי באוורס שחתומ כבר

נמשל

New member
סתם שאלה:

להביא את סיסה מבני השרון, גם את זה היית מכנה גניבה? מה בדיוק נחשב גניבה בעיניכם? רק כשמכבי לוקחת? ואם בני השרון הית לוקחת לכם אותו, זה פחות גניבה?

RAFI THE NIGGER

New member
לא. סיסה לא מנהל משא ומתן עם

עם בני השרון הוא שחקן חופשי. מוריס ניהל שיחות עם מגדל ובום מכבי לקחו אותו. שמעו עומדת להיות עונה לא קלה אין כסף דני קליין כבר עייף ארקדי מחוץ לקבוצה ומכבי...אוי מכבי הם כל כך מרגיזים אותי עם הארגון המהיר שלהם זה כבר מציק

נמשל

New member
ומה עם מק'ארתי ובאוורס?

מק'ארתי היה תחת חוזה והם פדו את החוזה ולקחו אותו פעולה לגיטימית ומעולה שהביאה לכם את גביע יול"ב. אני יכול להבין את התסכול שלכם, באמת, אבל כמו שאמרת, זה הארגון המהיר של מכבי. אף אחד לא מנע מדני קליין לתכנן אסטרטגיה עוד באמצע העונה שעברה. אני בטוח שצביקה שרף, שידע מראש שהוא יהיה ג'נרל מנג'ר, כבר חשב על המון אופציות מה שקרה עונה שעברה, שחיפשו שחקנים במחנות בלאס וגאס לא יקרה יותר. מחנות כאלו טובים כדי להכיר שחקנים לקראת העונות הבאות, לפתח קשרים עם סוכנים. לא כדי לבחור מתוכם שחקן לעונה הקרובה, אלא אם כ ראית שם משהו יוצא דופן שחייבים לחטוף.

מושית

New member
מה כבר אפשר להגיד?

צביקה שרף נתפס בעיני כבר מזמן כבנאדם לא נחמד ועכשיו הוא הוכיח סופית את מגעילותו. מלבד דורון שפר ועודד קטש לא היה שחקן ששיחק תקופה מכובדת במכבי או בכלל שיחק בה, שאהבתי. אפילו שהאחרון הוא במל של המחלה. על משחק בקבוצה כזאת עוד אפשר למחול אם רואים שהאיש סה"כ רצה את טובתו ולא בדק את מצב העניינים בכדורסל הישראלי לפני. אבל עכשיו הוא מאמן שם ונגלו פניו האמיתיות. לא יודע אם לומר "חבל", כי זה הפרצוף האמיתי של האיש, וזה היה הפרצוף שלו כל הזמן.

נמשל

New member
אז מה אם הוא ניהל שיחות?

בניון כבר כמעט סיכם בווסטהאם ועכשיו הוא רוצה לברפול. בן חיים ניהל שיחות עם ניוקאסל וצ'לסי ובחר במוריניו. מה הבעיה עם זה? כשקונים בית, המוכר מנהל מו"מ עם כמה קונים ואף דואג להודיע את זה לכל הקונים כדי שמי שמהיר יחתום. זה העולם. כמו שהתעצבנתי על מכבי שנה שעברה שהתבכיינו שפיני לוקח להם שחקנים (במקום לבכות, תפעלו מהר ותחתימו) , כך אין לירושלים כל סיבה להתלונן. מי שמהיר, ששם כסף על השולחן, לוקח. זה עולם העסקים.

bobas

New member
במקרה הספציפי הזה

אני מסכים איתך לשם שינוי. על עוולות העבר של שימון מזרחי נכתבו ספרים וזה לא נושא האשכול כרגע. זה עולם העסקים וסמל או שחקן של הקבוצה אלו מושגים שעברו מהעולם לצערי. טרנס מוריס הוא מקצוען ,מכבי הציעה לו יותר כסף אז הוא עבר. עכשיו מבחינתו המקצועית נטו אני חושב שזוהי טעות כי מכבי עדיין תהיה חלשה באירופה ובליגה היא תקח אליפות מספר 46585859 מבחינת הקשר שלו לאוהדים של מכבי ,הם יעשו לו את המוות. אם בהפועל הוא היה די מנותק מהקהל האדום.במכבי הואהולך לאבד את חדוות החיים ואת יופי הניצחון .שיבושם לו. אני מקווה שייכשל.

למעלה