איזה נוח..

שלידיז

New member
איזה נוח..

http://news.walla.co.il/?w=/10/791732 מי שלא יודע מי שלא קרא. היום בעיתון מעריב כותרת ראשית עמוד 12 פורסמה כתבה על המסיבה שהייתה ביום שישי. בעיתון עוותו הדברים ונרשם שהמסיבה הייתה סגורה רק לעובדי נתב"ג וליתר דיוק לעובדי ה"חברה הקבלנית" של נתב"ג. בכתבה המדוברת שרשומה פה בוואלה עוד עידנו מעט את הדברים ולא ממש פלטו שמות. בנוסף בעיתון רשום שמאות מאיתנו עומדים להתחיל להחקר במשטרה כי יש להם קצה חוט... מה יהיה...

כל המסיבות האלה שוות לתחת

ועוד כולם מתלהבים מהם שתיה זולה ומגעילה , אנשים שאני לא רוצה לראות אפילו בעבודה למה שאני יראה אחרי שעות העבודה ועוד בזמני החופשי בטוח שהיא לא אחת משלנו אם זאת היתה מזמן כבר היו רצות השמועות במועדון והחוקרים היו באים לבקר אותנו בראשון בבוקר

מרפי1

New member
להעיף את כל חברות הקבלן

וגם חלק מהמאפיינים הזבלונים, עצבנו אותי היום . ברצוני להתוודות היום במשמרת ניסיתי לראות את הצד של העובדיות ותאכלס יש משהו מוצדק בטענות שלהם, יש יחס לא משהו של חלק מהמאפיינים אליהם (ובניהם גם אני), במיוחד בקטע של של אפיונים שהם לא יכולים לבצע בלי להכנס לפרטים .

מרפי1

New member
מצד שני מי שם ז**

להעיייייייייייייייייייייף את העובדיווווווות ולהשאיר רק את היפה הזאת עם הצמה הסינית והגוף האלוהי

shelly249

New member
להפריט את הרשות

גם ככה כולכם חבורה של אנשים מכוערים שלא עושים עם עצמם כלום ורק עושקים את כספי המדינה, הלוואי יפריטו אותכם כבר ואז תבינו מה זה לעבוד ותפסיקו להתחבא בבר קפה או בחדרי מדרגות דשלשם. חבורה של מתרוממים שחצנים!!!!!!!!!!!!

למעלה