איזה נגן לקנות?

rzidon

New member
איזה נגן לקנות?

בתור זקנת המשתתפים בפורום אשמח לקבל מכם עצה. אין לי מושג בתחום אבל אני יודעת מה אני רוצה לקבל ואשמח מאד את תוכלו לעזור לי: אני מחפשת נגן אשר יוכל להכיל הרבה יצירות של מוסיקה קלסית,שיהיה לו רדיו FM טוב, שאיכות השמיעה תהיה טובה ככל האפשר. אין לי צורך בטייפ או בוידיאו,המכשיר צריך להיות קל לנשיאה וקל לתפעול. התפריטים יכולים להיות רק באנגלית. מה הייתם ממליצים לי לקנות? האם כדאי לקנות בארץ או בארצות הברית. תודה לכולם ריקי

O

omerdav

Guest
לא מספיק ממוקד

"הרבה יצירות של מוזיקה קלאסית" - תגדירי "הרבה". אם הם ממוקמים על המחשב בדקי כמה נפח הם תופסים. מה עם תקציב? בעקרון מומלץ לקנות בארץ כי ממש לא משתלם בחו"ל עקב החלשות הדולר. כך למשל נגן שבארץ עולה 190 ש"ח,בארה"ב יעלה 250 ש"ח (לפי תרגום מדולרים לשקלים).

יאיר B

New member
בארה"ב כדאי לקנות איפוד (המחיר זול מהארץ

והאחריות תהיה תקפה גם בארץ, בניגוד לננגים אחרים). לאיפודים החדשים אין אפשרות לתצוגת שמות השירים בעברית (בינתיים לפחות). כמו שנכתב מעלי, חסרים שני פרטים חשובים: קיבולת הנגן (נמדד ב-GB) ומחיר מקסימלי (בשקלים בארץ, אני לא יודע מה המחירים בארה"ב).

rzidon

New member
תקציב עד 500 ש"ח

תודה לשני המשיבים. אין לי מושג כמה נפח אני צריכה,המוסיקה שלי נמצאת על דיסקים ואני רוצה להעביר אותה לנגן. אני חושבת שעד 8 ג'יגה מספיק לי בהחלט. כלל לא מפריע לי שכל התפריטים יהיהו באנגלית. לגבי מחיר בערך עד 500 ש"ח. מה שחשוב לי שאיכות הצליל תהיה טובה ושיהיה לי רדיו FM שוב תודה על העזרה

O

omerdav

Guest
בתקציב הזה יהיה קשה...

את יכולה לנסות את ה-Cowon Iaudio F2 4GB שעולה 490. אם את עולה עד מאה שקל יותר נסי את ה-i7 מאותה חברה ב-540 ש"ח.

rzidon

New member
תודה

המכשיר שהצעת נראה מאד מתאים לי תודה!!!

rzidon

New member
MEIZU M3 4GB

ראיתי המלצה בפורום על הנגן הזה שנמכר בבאג ב349 ש"ח האם הוא יכול להתאים לי? מוסיקה קלאסית-איכות שמיעה טובה, רדיו, קלות הפעלה ומשקל קל. תודה ריקי

O

omerdav

Guest
יכול,לא באיכות שמע כמו ה-F2\I7.

rzidon

New member
גם 4 ג'יגה יספיקו לי

מתוך מה שקראתי אני מבינה שגם 4 ג'יגה יספיקו לי.

למעלה