איזה נאחססססססססס

homer jay

New member
איזה נאחססססססססס

עד שיש אירועים בתחנת שי אני בלי מצלמה... רק הגעתי לתחנה התחלתי הדרכה מייייפ זמזם שריפה במבנה נטוש יצאנו צוות. שריפה בקומה 3 במבנה נטוש היתה שם בעירה יפה עם הרבה עשן... בער קצת ריהוט שטיחים וכ'ו כובה וברחנו מהמבנה שהיה מיועד להריסה... המשכנו לדליפת גז... הכול טוב ויפה כשעה מאוחר יותר מייייפפפפפ זמזם.. שריפה בדירה 2 צוופים מנוף ורכב קצין משמרת.... במקום שריפה בדירה בסלון בערה הטלויזיה ויחד איתה בער חצי ארון במקום היה לכוד אשר חולץ ממרפסת ביתו למרפסת של שכניו עקב החשש שיפגע. ומה הנאחס??????? שכחתי את המצלמה שלי!!!!!!!!!! הייתי בתוך הדירה היתה תאורה טובה אבל לא היתה לי מצלמה במבנה הנטוש היה קלאסה לצלם ... בעסה....

Max M

New member
זה לא רק שהו מקבל כאלה אירועים

הוא מקבל אותם בשי שלרוב היא תחנה יבשה בלי אירועים

firerez

New member
מה אתה מדבר

מקסס שי לא תחנה יבשה אחי אומנם זאת לא יפו אבל גם בשי יש מספר נכבד מאוד של אירועים ומספר שבתחנות רבות היו מתים לו . לך אין אירועים בשי כי אתה בא עם דורון שהוא מזל נאחססס .

Max M

New member
כשאני מגיע לשי תמיד יש משהו

אני משווה את שי לשאר התחנות התל אביב יפו ולא בארץ ולעומת אביב ב ויפו שי היא תחנה יבשה

homer jay

New member
בוכה בוכה...

שאין מצלמה שצריך... עוד לא הספקתי לפתח ת'תמונות מהשריפה בדירה בחנות ובסומך ביום העצמאות והשריפות רכב שהיו ביום העצמאות... ססעמק עם המצלמה הזאת מה היא עברה... פלא שהיא עדיין עובדת....

כן היה נחמד...

אני הייתי אתך בשרפה במבנה הנטוש.... רק בוא נספר מה באמת קרה בפק"ל... את זה אני אספר בפעם הבאה אני זז לביצפר

stud54

New member
חחח תמשיך לבכות.....

כרגע אני יקח חצי מהאירועים האלו ובלי מצלמה העיקר לעבוד......

למעלה