איזה מתח?

מצב
הנושא נעול.

ט מ י

New member
איזה מתח?

איזה מתח?
אני יומים לפני בדיקת הbeta הראשונה אתמול היה לי דימום קל במשך היום. אני מקבלת תמיכה של אנדומטרין והיום סבלתי מתופעות מוזרות לאחר נטילת הכדור. למישהי זה מוכר?

Big Mama 1

New member
יופי!!! בזמן האחרון יש תופעה מוזרה

איזה מתח?
אני יומים לפני בדיקת הbeta הראשונה אתמול היה לי דימום קל במשך היום. אני מקבלת תמיכה של אנדומטרין והיום סבלתי מתופעות מוזרות לאחר נטילת הכדור. למישהי זה מוכר?
כל המחכות לבטא,
פתאום יש להן דימום...
ואחרי יומיים בבדיקת הבטא מתברר שהן בהריון!
תעלי על הגל מהר, לפני שיגמר!
מחזיקה לך אצבעות מאמי, חג שמח!

ט מ י

New member
תודה

כל המחכות לבטא,
פתאום יש להן דימום...
ואחרי יומיים בבדיקת הבטא מתברר שהן בהריון!
תעלי על הגל מהר, לפני שיגמר!
מחזיקה לך אצבעות מאמי, חג שמח!
תודה
והלוואי שכך

MIF2002

New member
הי טמי

איזה מתח?
הי טמי
הימים האחרונים לפני הבדיקה הם תמיד הכי קשים... קשה לומר לפי מה שתיארת, על פניו זה נשמע אופטימי, אבל הכי טוב לחכות לבטא. אני השתמשתי באנדומטרין בטיפול הקודם, לא היו לי תופעות מוזרות למרות שאני לא כל כך יודעת למה התכוונת. דווקא היתה לי ספיגה מאוד טובה של פרוגסטרון עם האנדומטרין, זו רק תרופה מאוד מאוד יקרה. בכל מקרה מחזיקה לך אצבעות לבטא חיובית !!! חג שמח ובהצלחה !!!

ט מ י

New member
תודה על התמיכה

הי טמי
הימים האחרונים לפני הבדיקה הם תמיד הכי קשים... קשה לומר לפי מה שתיארת, על פניו זה נשמע אופטימי, אבל הכי טוב לחכות לבטא. אני השתמשתי באנדומטרין בטיפול הקודם, לא היו לי תופעות מוזרות למרות שאני לא כל כך יודעת למה התכוונת. דווקא היתה לי ספיגה מאוד טובה של פרוגסטרון עם האנדומטרין, זו רק תרופה מאוד מאוד יקרה. בכל מקרה מחזיקה לך אצבעות לבטא חיובית !!! חג שמח ובהצלחה !!!
תודה על התמיכה
כשהתכוונתי תופעות מוזרות התכוונתי לצריבה חזקה בנרתיק מה זו ספיגה טובה?

מצב
הנושא נעול.
למעלה