איזה מתח...

D o r o t h y

New member
איזה מתח...

טוב אז אם לא ידעתם, בקרוב יוצא החלק השישי של סדרת המתח האנגלית והמצוינת "החשוד העיקרי", אז חשבתי שזו הזדמנות נחמדה לשאול איזה סרט מתח או סדרת מתח היא הסדרה שלכם?

D o r o t h y

New member
התכוונתי גם

לשים קישור והתשובה שלי לשאלה שלמעלה - כמובן, החשוד העיקרי, המפצח אבל עולה על כולם - פיליפ מארלו, הבלש המזמר.

"משחקי בילוש"

כן, אני יודע שזו לא סידרת טלויזיה, במסך המרצד אני לא נוהג לצפות אז אין לי מה לאמר על סדרות, אבל סרט המתח המרשים ביותר שראיתי היה "משחקי בילוש" עם מייקל קיין הצעיר דאז בתור המאהב של האישה שמוזמן לאחוזה על ידי הבעל הנבגד המזדקן לורנס אוליביה ומה שמתרחש ביניהם הוא שעה וחצי של משחק מוחות מתמיד על מנת לקבוע עליונות, להשפיל זה את זה ולנקום, כאשר החשיבה היא מרתקת, הגבולות בין דמיון למציאות נפרמים והסוף פשוט מדהים.

מוּסקט

New member
עין תחת עין

או משהו דומה. על אחד שעוזר לאנשים ואוסף מהם "טובות" שאותן הוא מנצל לעזרה לאחרים - שגם מהם הוא אוסף טובות... מכירים או שאני הוזה?

גנגי

New member
או! ובהזדמנות זאת

אני אספר לך שכבר אני רואה אותה (את העונה החדשה של החשוד העיקרי) והיא מובחרת שבמובחרות. הסידרות שלי הן זו, ו "אוז" ו"המפצח".

adi1979

New member
רצח במשיכת קולמוס- נקודה למחשבה..

סלחו לי ששכחתי את שם הגיבורה, אולם- איך ייתכן שבכל מקום אליו היא מגיעה מתרחש מעשה רצח? הנתונים הם: א. סופרת (כלומר- דמיון פורה) ב. כבר קרה לא פעם שהתקיפו אותה והיא הצליחה להתגבר = כוח פיזי ג. יותר מדי צירופי מקרים?? אני מאשים בפומבי את הסופרת בכל הרציחות אותן "פיענחה" והפלילה אחרים חפים מפשע, אשר הודו מפחד ותו לא.

D o r o t h y

New member
ככל הנראה

העובדה שכל מכריה ובני משפחתה הרחוקים נרצחים בזה אחר זה, פשוט העבירה אותה על דעתה. תמיד הצחיקה אותי המחשבה איך בכל פעם שההיא נוסעת לבקר איזה חבר/בן משפחה, מישהו שם תמיד צריך לשלם על זה בחייו. כל זה יכול להיות סעיף ד' - לא?

צפיתי ונהנתי

זה היתרון שבלגור באמריקה- הסדרה הוקרנה ב- PBS לפני מספר שבועות. ג'יין טניסון מקסימה כתמיד (אוקיי, אולי מקסימה זה לא שם התואר שהכי מאפיין את האישה הקשה הזאת אבל בכל זאת) והיא חוקרת מקרה רצח שקשור למלחמה בבלקנים ולוקחת את זה באופן מאוד אישי. היה נהדר אם כי מעט דידקטי ופוליטיקלי קורקט (גם אזכור לשואה הצליחו לדחוף שמה). שווה לצפות. חוץ מהחשוד העיקרי אני מאוד מתגעגעת לפיץ' הזכור לטובה, הרי הוא רובי קולטריין.

אטיוד5

Active member
של ה BBC

זאתי עם המפקח דלגליש, רוי מרסדן, מצאה חן בעיני. twin peaks גם.

למעלה