איזה מתח.............

אריק7554

New member
איזה מתח.............

הזמן:1964-1965 היום:חמישי שעה 9 בערב מיקום:בסלון מול הרדיו עם העין הירוקה והדיודות שלוקח להן 5 דקות להתחמם הסיטואציה:אחרי השיעורים,אחרי המשחקים,אחרי המקלחת לבושים בפיזמה וממתינים בקוצר רוח. התחנה:"הגל הקל"(כיום רשת ב') נגמרות החדשות ואז נשמעת המוזיקה של הצלליות ותוכנית המתח השבועית משודרת "פול טמפל בתעלומת................." ככה זה היה פעם. וכמובן היתה התוכנית הקומית"מר שמחון ובנו"

דרדרית

New member
איזה כיףף לך

אותי הגבילו בשעת השינה ובשעה שתוכנית המתח הזו שודרה כבר נמתי לי את שנתי. אבל את מר שמחון ובנו עם נאוה בבית- שמענו כולנו. היה לנו מן רמקול של רדיו תלוי במטבח (הרדיו היה בסלון) וכולנו הקשבנו.

קשכפית

New member
אני בפרוש זוכרת את עצמי

יושבת מול הרדיו הגדול ומאזינה לתוכנית "לאם ולילד" טלויזיה הייתה לנו רק כשהייתי אולי בת 9 וגם אז כמעט לא היה כלום בעברית אבל היו סרטים מצוירים מעולים והייתי מכורה לזה, בערד גם היינו הולכים לשכנים שהייתה להם טלויזיה לפננו וצפינו שם בסרטים מצויירים בירדן והיה נורא כיף ותמיד זה נגמר מהר מידי ורציתי עוד ועוד לאבא שלי ז"ל הייתה מסרטה כמו בימים ההם והוא קנה סרט מצוייר שביקשנו שיסריט לנו אותו מליון פעם בערך... ולא נמאס לנו.זה היה על צרצר בשם וילבר. כמו כן הוא הסריט אותנו שהיינו קטנים וזה כזה כיף לראות.

למעלה