איזה מתח 62/65 למכבי

s h i r k u s h

New member
אני היחידה שלא רואה? ../images/Emo67.gif

אפילו אמא שלי רואה

../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gifנחשו מה???

מכבי תל אביב אלופה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היו לי כמה דקות של התפרעות בבית

עד שליאור צעק עליי להפסיק אין לי קול אני מוטרפת וואי, צעקנו, שרנו היה רגע שחשבנו שנפסיד (ברבע השלישי) אבל מכבי לא יכולה להיות לוזרית !!!!!!! היא לא יכולה !!!!!! היא אלופה בדם !!!!!!!!!!!!!!!! אני ממש בוכה מאושר והתרגשות !!!!!!!!!!!!!!! הולכת להשכיב ת'ילדים ואחזור מאוחר יותר באדי

ענתי 10

New member
ווווווואיייייייייייייייייייייי../images/Emo87.gif

גם אני גם אני!!!!!!! לא תאמינו, אבל ראיתי את המשחק!!!!!!!!!!!! לא את הכל, רק את החצי השני. היה עננננננננקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
באדי, נכנעתי, בשנה הבאה אני מצטרפת אלייך ואל בעלי! התלהבתי!!!

אלופת אירופה 2005

תודה לכל חברי הפורום שסבלו את המחלה שלי כל יום חמישי ובפרט בשבוע האחרון, למרות שזה לא נושא הפורום אני רואה שהצלחתי להדביק אותכם כי ספרתי ולפחות שישה אנשים מהפורום ראו את המשחק ותודו שהיה שווה........ אוהבת אותכם מאוד שאתם סובלים את ההפרעה ממנה אני סובלת ומבטיחה עד אוקטובר הבא לא לדבר על מכבי באדי

orit281

New member
טוב אתן מודעות לבעיה נכון????

הייתי ממליצה לשתיכן (ענתי אני קוראת אותך לסדר) על איזה פסיכולוג טוב אסל אין לי לי אף אחד לא הצליח לעזור

orit281

New member
מאיזה בחינה? עם הילדים?

קטן עליי
תראי באיזה שעה אני בפורום ותביני לבד

את האמת - גם אני

מחכה לשמוע קיטורים ממך אבל לא.....אורית התותחית שורדת גם הגעת למפגש כל הכבוד לך כשבעלך יחזור נספר לו איזה מלכה יש לו בבית באמת באמת - כל הכבוד !!! באדי

eרון

New member
כיפאק הי לאורית

אין עליך, כל הכבוד לך. את באמת משהו מיוחד במינו

באדי מחלה דווקא חיובית

תדביקי אותנו בעוד משהו חיובי בבקשה. מה הסטיה הבאה עד אוקטובר?

למעלה