איזה מתוק הוא היה ב-De-lovely!!!!!! ראו את ההתלהבות שלו ..חחח "אוי אני משחק בסרט! מתוק:)
M mental82 New member 19/8/06 #1 איזה מתוק הוא היה ב-De-lovely!!!!!! ראו את ההתלהבות שלו ..חחח "אוי אני משחק בסרט! מתוק
ל ליקושש1 New member 19/8/06 #2 פיספסתי את זה? כמה זמן הוא שיחק בסרט?.. ומתי, בהתחלה, אמצע או סוף?? תודה עם תוכלו לענות לי על זה ....
פיספסתי את זה? כמה זמן הוא שיחק בסרט?.. ומתי, בהתחלה, אמצע או סוף?? תודה עם תוכלו לענות לי על זה ....
M mental82 New member 19/8/06 #3 הוא הופיע יחסית בהתחלה... כשקול פורטר התחתן עם לינדה אז רובי שלנו היה זמר החתונות חחח לא לדאוג בטוח יש שידור חוזר!
הוא הופיע יחסית בהתחלה... כשקול פורטר התחתן עם לינדה אז רובי שלנו היה זמר החתונות חחח לא לדאוג בטוח יש שידור חוזר!
V Velma Kelly New member 19/8/06 #4 ../images/Emo6.gif השביל בצד שלו הרג אותי הוא היה נראה כמו איזה ילד חננה ממש חתיך ומוכשר
A a Warming Sign New member 19/8/06 #5 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif השביל בצד וכל התיאטרליות שלו.. חח רובי מחלטר בחתונות
M mental82 New member 19/8/06 #6 האמת גם אני גיחגחתי קלות שראיתי את הלוק חנני שלו חחחחח אבל מה הוא מתוק בכל מקרה
V Velma Kelly New member 19/8/06 #7 ../images/Emo6.gif אף אחד לא אמר שלא! רק חסר לו שבחתונה שלנו הוא יהיה עם השיער ככה