איזה משחק אדיר בESPN

איזה משחק אדיר בESPN

אקסבייר (6) מול קנזס סטייט (2) ב6 הדקות האחרונות של המשחק איזה 10 פעמים היתרון התחלף, היה שוויון 67 וכדור של קנזס סטייט, פולן קבר שלשה, עכשיו אקסבייר החזירו בליי-אפ, הם בפיגור נקודה בלי הכדור עם 12 שניות לסוף. נראה אם יהיה פה קאמבק. באקסבייר קרופורד (השחקן שעשה דאנק על לברון) התחיל להפציץ בדקות האחרונות. בינתיים פולן בדרך לקו. קולע את הראשונה. יתרון 2 לקנזס סטייט. קובר את השנייה. יתרון 3 לקנזס סטייט, 10 שניות לסוף וכדור של אקסבייר. זה בטח יילך לקרופורד. יותר מוקדם הערב סירקיוז מס' 1 הפסידה במשחק דרמטי גם כן לבאטלר מס' 5 בהפתעה. הקיוז פיגרו רוב המשחק אבל חזרו ועוד לקחו יתרון 54-50 4 דקות לסוף אבל אז נתקעו לגמרי ובאטלר חזר וגמרו עניין. באטלר ייפגשו את המנצחת במשחק הזה. יאללה התקפה אחרונה של קנזס סטייט - הארכה? וואו!!! קנזס מנסה לעשות עבירה אבל זה תוך כדי שהוא זורק שלשה!!! 3 זריקות להולוואי, המוביל את הדיווז'ן באחוז מהקו! יש עוד 5 שניות.

אוברטיים!!!

הולוואי בלי בעיה דופק 3 זריקות מהקו. 5 שניות לקנזס וזה נכנס לפולן שהוביל אותם במשך העונה לפי מה שהבנתי (אם כי קלמנטיי מפציץ במשחק הזה), הוא מגיע לשלשה לא רעה אבל מחמיץ. אנחנו הולכים להארכה, סיום אדיר...אני לא יודע מי אני רוצה שתנצח.

ג'ורדן קרופורד!!!

איזה משחק מדהים!!! שלשה ענקית של הולוואי משווה 40 שניות לסוף, הולוואי משתגע אחרי 2 קליעות מהקו ומחמיץ שלשה שהייתה מנצחת, קנזס הולכת לקו ביתרון 2 עם 18 שינות לסוף...אבל מחמיצים את הראשונה. השני בפנים. פיגור 3, 18 שניות לסוף וכדור של אקסבייר בניסיון להשוות...הולוואי לא מוצא זריקה, מוציא לג'ורדן קרופורד שזורק שלשה של איזה 28 פיט רחווווווווווווווקה ופוגע!!! שוויון! 4 שניות לסוף... הכדור לקלמנטה שדופק ריצה ומגיע עד לג'אמפר של 2 נק' וכמעט....מכניס אותו. כמעט. אבל זה בחוץ עוד הארכה!

השדר גאס ג'ונסון פשוט משתגע

והוא אדיר, הייתי יכול להקשיב לו עוד המון הארכות. קרופורד הפך מ"זה שעשה דאנק על לברון" (עם כל הסיפור בקיץ) ל"זה שתופר את קנזס סטייט". קנזס סטייט עושה התקפות יפות, מסודרות ופוגעת, אקסבייר פשוט זורקת שלשות מטורפות...וזה פשוט הולך להם. קשה לי לא להיות בעדם. שוויון 91 אחרי חצי הארכה שנייה, נראה אם העייפות תשפיע ומה יהיה.

הארכה #2

פולן קבר שלשה אדיר לתת לקנזס יתרון נקודה אחרי סל גדול של קרופורד, אח"כ הם השוו מהקו. פולן מתפנה לשלשה פנויה וקובר עוד אחד. יתרון 3 לקנזס סטייט, חצי דקה לסוף. פולן עבר את קרופורד שבקושי זז כבר בהגנה מרוב שהוא עייף וגם לא רוצה לקבל עבירה חמישית. הולוואי מוציא עבירה למרות שלא מנסה ויילך לקו. קולע 2. כדור של קנזס סטייט ביתרון נקודה, פחות מחצי דקה לסוף. כמה ניסים יש עוד לאקסבייר בידיים?

עכשיו באמת יצטרכו נס

פולן מדייק בשניים מהקו, יתרון 3 לקנזס...אקסבייר יוצאים להתקפה, הולוואי חודר ומוציא לשלשה די פנויה, אבל ברור שאת זה הם מחטיאים... ריבאונד של KSTATE שכבר קלעו 1 מהקו ואחרי טיימאאוט יהיה עוד אחד...זה משחק של 2 פוזשנים עם 12 שניות לסוף. נראה גמור, אבל אני מת לראות פה עוד נס. בכל מקרה, משחק אדיר פשוט. דרמה מדהימה.

ועכשיו, קנזס נגד באטלר

4 דקות לסיום, ובאטלר מובילים בנקודה. משחק מכללות ראשון שאני רואה, ואני ממש מקווה לאיזה באזר ביטר מטורף, נראה כאילו זה קורה ככה כל משחק לפי השרשורים שלך
אחרי זה משודר וירג'יניה נגד קנטאקי

קלמנטאיי מקנזס סטייט עם שתי החטאות עונשין קרי

קריטיות, ולמרות שתי חסימות בהתקפה הבאה של באטלר, הם לוחקים את הרבאונדים וקולעים. 6 הפרש לבאטלר, 55 שניות לסיום, פסק זמן.

קנזס סטייט מאבדים כדור אחרי התקפה שלמה!

השעון 35 הזה משונה ממש... בכל מקרה, 20 שניות ליסום, כדור של באטלר עם 20 שניות לסיום, משחק גמור. אוף קיוויתי לבאזר ביטר.

חח לא תפסת יום טוב

נקווה שיהיה היום איזה משהו...אבל כן בעיקרון הטורניר תמיד טוב לדרמה בסוף המשחקים ואני משתדל לצפות בעיקר בזה, כי שאר המשחק פחות מעניין אותי. המשחק הספיציפי שפתחתי עליו את השרשור היה ענק פשוט ונמצא בדיון של המשחקים הכי גדולים בהיסטוריה של הטורניר (נראה שיש קונצנזוס שקנטקי-דיוק מ1991 אאל"ט מס' 1).

וול וקנטאקי מפגרים ב2 נקודות במחצית.

וירג'יניה לא הצליחה לקלוע אף סל שהוא לא שלשה. היא כבר עם 0 מ15 בערך בזריקות ל2, אבל 8 מ14 לשלשות, פשוט מטורף. וול וקוזינ מאוד מרשימים בקנטאקי, אבל הקבוצה מאבדת יותר מידי וגם זרוקת המון שלשות בלי לקלוע (0 מ11 נראלי) וקלעה את כל הנקודות שלה בצבע. וול גם עם בלוק מרשים (סטייל לברון ג'יימס במתפרצת) על הרכז של וירג'יניה. בכל מקרה, נראה שהמשחק הולך בדרך לבאזר ביטר
...

טוב. ג'ון וול יראה את הפיינל פור מהבית.

קנטאקי עם ערב מזעזע מהשלוש. בשלב מסוים הם היו 0/20. נראלי סיימו עם 4/30 או משהו בסגנון. בכלל מחצית מנוהלת רע מאוד שלהם עם המון זריקות שלוש למרות שכל כניסה לצבע נגמרה בנקודות. בסופו של דבר כל הכדורסל מכללות הזאת זה כמו הWNBA. הם מתאמצים ומשחקים, וזה אפילו קצת נראה כמו הNBA, אבל זה פשוט לא זה.

פשוט לא להאמין שגם קנטאקי עפו

הפתעות זה אדיר, חח אבל זה כבר יותר מדי הפתעות. בסוף יהיה גמר שאני לא מכיר בו אף שחקן. רק חסר שגם דיוק יעופו ואז באמת אני לא יכיר אף שחקן בגמר

למעלה