איזה מרגיז :(

איזה מרגיז :(

דיברתי עם בחור במשך יומיים , הייתה כימיה מטורפת ,התחיל לדבר איתי על כך שהוא רוצה קשר רציני , ושלא משנה לו כלום , ואז היום הגיע הרגע הגדול שנינו ספרנו את השעות עד לפגישה ואז כשנפגשנו הוא פתאום אומר לי שלא מתאים לו , כי אני שמנה מדי לטעמו . אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף מתי אני כבר אמצא גבר נורמלי שרואה מעבר למשקל ? :( סליחה שאני מעיקה פשוט הייתי חייבת לפרוק .

lee_1

New member
זה שזה לא לטעמו הופך אותו ל...

"לא נורמלי"?? במערכת יחסים צריכה להיות משיכה גופנית, ואם הבחור לא נמשך לבחורות שמנות זה לא "לא נורמלי" אם היה בחור שאומר לך "וואיי איזה מדהימה את, אני כל כך נמשך לשמנות" אז זה היה כן נורמלי? לא מסכימה איתך. אומנם כיום יותר מידיי בחורים מקובעים לגביי עיניין המשקל מכיוון שהחברה הפכה רזון לנורמה, עדיין לא הופכת בחור ל"לא נורמלי" כי הוא לא נמשך לשמנות. וטיפ לגביי היכרויות אינטרנט, בתור מישהי שהתנסתה בזה לא מעט, אפילו את חבר שלי שאנחנו סוגרים כבר שנה וחצי היכרתי באינטרנט, אם את מכירה בחור במסגרת האינטרנט, עדיף להגיד לו שאת בחורה שמנה לפניי שנפגשים, זו לפחות דעתי.

../images/Emo10.gif

א. לא אמרתי שהוא לא נורמלי , ביקשתי למצוא גבר שיראה מעבר למשקל . ב.אמרתי לו לפני הפגישה שאני לא רזה ואף חזרתי על כך לפחות מספר פעמיים והוא טען כי הנושא לא מפריע לו . ג. אני תמיד אומרת לפניי , על מנת לחסוך כאב לב !!

הכרויות וירטואליות

בחורים בדרך כלל חושבים שכשבחורה אומרת שהיא שמנה היא פשוט לא מחוברת /אוהבת את הגוף שלה. ( את יודעת הם גברים, הם בטח מבינים ויודעים יותר
.הם מתקשים להאמין, עד כמה שזה דבילי שהבחורה שהם מדברים איתה שמנה. לכן, למענך ואך ורק כדיי למנוע מעצמך עוגמות נפש נוספות ש ל ח י תמונת גוף עדכנית|סהדגש| אמירה ממש לא מספיקה. מכל טעות אפשר ללמוד. לכי לישון. דברי עם חברה. תוציאי קיטור, וממש אין בעייה שתגידי עליו את כל השטויות שבעולם, הוא בכל מקרה לא שומע, ואם זה עוזר לך לעשותNEXT, אז אדרבא ואדרבא.
ל

נכון

וגם יש הבדל בין "אמרתי לו שאני לא רזה" לבין להגיד ש-מ-נ-ה , ואפילו לזה לא כולם מאמינים...אבל בעידן שבו כל מי שיש לה גרם וחצי עודף או שהיא לא בתת משקל מחשיבה את עצמה לא רזה, אפשר להבין אותם, ועזבי הם, בשביל לחסוך מעצמה זמן ועגמת נפש עדיף להיות ספציפיים כמו שאמרת, ולראות ולהראות תמונה

newKiticat

New member
אני חייבת לשאול...

את אומרת שאת "לא רזה" או שאת אומרת שאת "שמנה"? כי בין שני אלה- עולם שלם. אני אומרת שאני שמנה (אבל נמנעת ממשקל מסויים כי אני בכל זאת ממש לא נראת למשקלי), ומצרפת תמונה. הכי פשוט, הכי קל.

newKiticat

New member
הבעיה היא

לא כשרואים שומן- אלא כשרואים שומן כבעיה. אני אישית לא נמשכים לבחורים שמנים. סו? כל אחד והטעם שלו. ואם את לא לטעמו- אז אתם לאמתאימים ותמשיכי הלאה. זה לא נועד להיות ויש הרבה בחורים מקסימים בחוץ. (וביננו- כל אחת צריכה רק אחד...)

אני יכול לומר לך בוודאות ש......

אני אישית מכיר כמה וכמה גברים שלא משנה להם איך את נראית שמנה - מלאה - רחבה רק בסה"כ שתהיה להם בת זוג לחיים הם יהיו מוכנים לקבל אותך כמו שאת. ובמידה ואותו בחור לא מוכן להכיר אותך בגלל שאת שמנה מדי לטעמו אז הבעיה היא אצלו, ומי שלא מוכן לקבל אותך כמו שאת יש לו בעיה רצינית ומי שיפסיד זה הוא ולא את כי מתישהו את תמצאי מישהו שייקבל אותך כמו שאת

חחוש

New member
הבעיה לא חייבת להיות של איש ..

מי אמר שהבעיה היא אצלו? לדעתו אין לו בעיה... הוא לא מעוניין אני נתקלת בעיה הזאת פעם אחר פעם. ואני מסכימה עם מי שאמרה שצריכה להיות משיכה גופנית אני חייבת לומר שגם אם מראים תמונה עדכנית בלה בלה בלה זה גם לא תמיד עוזר. אבל אני מסכימה ויש להראות אותן.. למרות שלא תמיד רוצים וזה אל תמיד נעים לשמוע לא רוצה כי.. או לעיתים קורובת יותר להפסיק לשמוע מהם בכלל.... העניין הוא וזה מה שאניא ומרת לעצמי על בסיס יומיומי.. אין להתיאש. ואין לחשוב שבהם או בנו נעוצה הבעיה יש כאלה שלא אוהבים בחורות רזות שמנות ירוקות עינים פיסחות וכו... יהיה מה שיהיה לצערינו גבר יכול וצריך להיות יפה טיפה יותר מקוף כדי למצא דוגמנית ואנחנו צריכות להתאמץ ולהיות נחמדות כפליים כי אשה חייבצת להיות יפה מוצלחה וכו' אבל אל תאמרי נאש.. בכל זאת אני רואה פה ייצוג מכובד של גברים/בחורים שמוצאים בנשים רחבות, שמנות , ושאר ההגדרות ... מושכות מעניינות , סקסיות וכו'...

פנינה9

New member
מצד שני

צריך לראות גם את החיובי. היה יכול לשחק אותה להשתמש ולזרוק. היה הוגן וישר.

"טיפה יותר מקוף"

את תצאי עם מישהו שכך את מגדירה אותו?
לא יודעת מה איתך, אבל אין לי שום כוונה לוותר על בנזוג שימשוך אותי אינטלקטואלית, רגשית ולא פחות חיצונית. ואם נראה לך שבגלל שאני נמשכת לבחורים שמנים אני אמשך לכל שמן, אז טעות ענקית ביידיך. הרצון לצאת לדייט עם חוזה ביטוח ידוע מראש, הוא כמעט לרוב, יפיל אותך. אבל מכיוון שבפורום שמנות עסקינן, ומכיוון שסטטיסטית נמשכים פחות למבנה גופנו, אני אגיד זאת שוב, חייבים להציג תמונה עדכנית של גוף ופנים, גם אם התמונה אינה מעידה לחלוטין על האדם, היא בהחלט נותנת קווי מתאר ונותנת להתחיל את הדייט ממקום נינוח יותר.

yeahod

New member
יפה לך

וואלקאם טו דה ריל וורלד..ככה באינגיליזית זה נשמע טוב יותר.. צידו השני המטבע הוא..הוא קצת עקום שהוא נמשך אליי בגלל שאני שמנה.. הבחור הוא לעקום וגם את לא.. ואם היה פוסל אותך בשבל היותך טפשה..מה אז..היית נפגעת פחות.. צאי מהמועקה..חייכי לעצמך חיוך ענק..לא היה שם חיבור נקודה ולא חשוב בשל מה לא היה.. המשיכי והאדם הנכון לך יופיע.. הוא לא יראה בך אישה שמנה..הוא יראה אישה שהוא רוצה לאהוב.. העיקר שתפרגני לעצמך.. בני תובנות חדשות אופק חדש.. אני שווה אני מושכת כאישה מושכת לפני הכל..עזבי שמנה בצד.. מה שתחשבי פנימה יקרין החוצה את לא זקוקה לאדם שעובדת היותך שמנה משפיעה על השיקולים שלו הוא ברמת התפתחות אישית נמוכה ביותר.. ...הוא לא שווה .

פנינה9

New member
ואולי הוא כן שווה?

ואגס שובב צודקת. הוא לא רצה כי היא שמנה. נכון,לא צריך להכנס למרה שחורה. איך סבתא היתה אומרת:"לכל סיר יש מכסה"

זה באמת מבאס..

אך,אין ברירה חייבים להמשיך הלאה, מי שהפסיד זה הוא! לא את! כי יש בך תכונות,מעלות ופנימיות. לא (רק) גוף. ואם לא התאמת לו מכל בחינה שהיא אז טוב שזה נגמר כאן,לפני שנקשרת אליו לחינם.. אני מאד מבינה אותך, גם אני עברתי חוויה דומה אך אחרי שבוע וחצי של דיבורים. זה היה קשה אך יצאתי מזה כי ידעתי שאני זו אני ולא משנה מה הוא רואה . לי יש מה למכור...

alonitk

New member
../images/Emo201.gif

גם יומך יגיע, טיפ קטן לעתיד ורוד ומתוק אל תפתחי ציפיות גבוהות בטלפון גם אם השיחה קולחת וצולחת אל תשכחי שלא התראתם אף פעם ומה שקרה לו יכול לקרות לך. אז תתעודדי ולבשי חיוך ענק כי בסוף גם האביר שלך יגיע

למעלה