איזה מרגיזים PBS!!

stardustit

New member
איזה מרגיזים PBS!!

לאחר שהצהרתי שאני מסתדרת מצויין בלי וידאו ומי צריך אותו בכלל, רצתי היום לקנות וידאו פושטי (39$ אבל הרבה יותר מתקדם מהוידאו שהיה לי בארץ...) אך ורק על מנת להקליט את הסדרה הגאונית Keeping Up Appearances. עכשיו אני חוזרת הביתה ומתיישבת מוכנה ומזומנה להתענג על הסדרה הגדולה הזו, ומה אני מגלה????
שדווקא היום לא שודרה התוכנית ובמקומה יש איזה מסע התרמה. אני בטוחה שהוא למטרה חשובה ונעלה, אבל כל כך ציפיתי לתוכנית הזו. אוף!!! וחוויות מהסופר, גיליתי לתדהמתי שכמו כלום יש שמנת מתוקה, כנראה שבפעם האחרונה שחיפשתי בדיוק אזל, כי אז סרקתי את כל איזור החלב ולא היה. וגם קמח תופח מעליו היה, למרות שרק סוג אחד (של פילסברי), מה שקצת מפליא יחסית לאינסוף סוגי הקמחים האחרים שכיכבו על המדף.

יורי CA

New member
לא לדאוג, יש את זה כמעט כל יום

כמה פרקים בכלל יצאו לסדרה הזו? נראה לי משום מה שראיתי כמעט את כולם. ד"ש למיסיס Bucket.

stardustit

New member
Bouquet, אני מבקשת...

כאן אין את זה כל יום, פעם בשבת בערב ושידור חוזר בשני בצהריים. שלא יגמר לעולם... הנה תקציר של הפרק האחרון שראיתי:
on the last episode somebody called her house and it was the wrong number, since it's similar to a chinese restaurant's number. she told her husband to call the chinese ambassador so he would take care of that. of course he had no choice and he called. while he was calling hyaccent went outside to make sure nobody makes noise while he talks with the ambassador (and of course it was to let everybody know how important they are that they're speaking with the ambassador). so she waved to a guy riding on bikes (she didn't know him) and he stopped and asked what she wants. she said nothing, that she thought he was looking for someplace and she can point him the way, and she would ask him inside to offer him a glass of water but her husband is on the phone with the ambassador and he mustn't be disturbed. next came 2 ladies (she didn't know them) and when they passed near her garden she yelled "shhhh!!!! if you are going to cough (they weren't going to cough) don't do it loudly because my husband is on the phone with the ambassador and he must not be disturbed". when she came inside the house it turns out her husband (richard) left a voicemail since no-one picked up the phone. she asked if the voice on the machine sounded like someone important, and he said yes, so she said it must be the ambassador's voice, and we're now on speaking terms with the ambassador, and that's what you'll say to everybody. so all through the show she kept saying at unrelated places "as we told the ambassador...". it's soooo funny!!!​

ליילה

New member
אנחנו רואים את זה כל הזמן

ב BBC אמריקה, יש שניים או שלושה פרקים ברצף כל פעם, וזה לדעתי כל יום, או לפחות כמה פעמים בשבוע

ליילה

New member
נו טוב, פה בחוה, בלי הדיש היקר שלי

הייתי מאבדת את השפיות. אז אמנם עוד לא הגענו למצב של לשלם 20 דולר בשביל הערוץ הישראלי (למישהו יש מושג למה זה הערוץ הכי יקר שיש???? מה הקטע הזה??) אבל יש לנו חבילה יפה, בשביל להעביר את לילות השלג הבלתי נלאים....

stardustit

New member
יש לי רעיון יזמי עבורך

מה דעתך להתחיל להקליט סדרות המשודרות רק בכבלים בצורה מסודרת ואז למכור את הסדרה? נניח, את הסופרנוס? תוכלי לפרסם את מרכולתך בפורום (אם המנהלות יסכימו
)ובעוד צינורות שיווק. אני רצינית לחלוטין. אני לדוגמה ממש הייתי שמחה אם מישהו היה מקליט לי בצורה מסודרת סדרות שאין לי אפשרות לראות, ובשמחה הייתי משלמת על כך. משלוחים בתור ארה"ב אינם יקרים, ולכן המחיר הסופי, גם כאשר מוסיפים את אחוזי הרווח שלך, לא אמור להיות מרתיע. מה את אומרת? קונה את הרעיון?

טל ר

New member
בעיה קטנה

ברגע שמפיקי הסדרה (HBO במקרה זה) יעלו על זה, התביעה תגיע לפני שתוכלי לומר "אבל מה כבר עשיתי?".

אבקת כוכבים, יש לי רעיון אחר בשבילך

רב הסדרות הטובות יוצאות, בשלב זה או אחר, בפורמט של וידאו או DVD למכירה חופשית בשוק. ככה, לדוגמא, את יכולה להזמין דרך columbia house את ה-DVD של כל שלושת העונות הראשונות בעבור 170 ירוקים (או 60-70 לכל עונה). ככה תעשי את הדברים בצורה הרבה יותר חוקית ונקיה.

stardustit

New member
זה לא חוקי? ../images/Emo10.gif

לא חשבתי על האפשרות הזו בכלל. אז ליילה, אני חוזרת בי מרעיון היזמות המהפכני. אגב, עבור 170 $ אני מוותרת על העונג של הצפייה בסדרה המעולה הזו. עקומת הביקוש שלי אינה כל תלולה.

זה |הדגש|ממש ממש |סדגש| לא חוקי

זה בדיוק מה שנקרא "גניבת זכויות יוצרים". את לא מבקשת את רשות היוצרים לעשות שימוש מסחרי בחומר שלהם. לעומת זאת אלה שמפיקים את הקלטות או הדיסקים בהחלט משלמים עבור הזכות להרוויח עליהם. פאשטייס

stardustit

New member
ich ferstehe

את צודקת, פשוט לא העלתי את זה על דעתי כאשר חשבתי על הרעיון היזמי המבריק שלי.

ליילה

New member
חבל... כבר ראיתי איך החלום

האמריקאי מתגשם לי...
לא נורא, נמשיך לעבוד עם הפרות, ההזדמנות שלי עוד תגיע

sashkashurik

New member
PBS margiz???

What about CBS??? Every morning I wake up and try to watch another episode of "The Bold and the Beautiful". (Yes, kill me
) Not only they show it in San Diego at 9:30 in the morning (while in other USA cities it's on at noon), they also show one episode behind!!! And not only that, every time something else happens, and they don't show it at all! Once it was the trial of thes Westerfield guy (who killed a girl in San Diego). Yes, of course, he is a maniac, but why should I watch his trial instead of my soap??? Another time suddenly it was high terrorist alert, and for half an hour (at 9:30 of course), they talked only about high terrorist attacks alert! I was so mad!!!! Because I work evening, so in the morning there is nothing to watch anyway, but at least, my favorite soap!!!! I tried to argue with them, I tried writing them emails, they replied more or less "kacha ze". Suffer. Ever since I don't watch CBS at all, no matter what is on. I just watch "The bold and the beautiful" (yes, shoot me
) and that's it!!!!!

stardustit

New member
שמעי, אני פשוט מעריכה

את אומץ הלב שלך להודות קבל עם ועדה ושאת צופה ב- BOLD... צריך תעוזה רבה לכך, קבלי
עצה פרקטית, תעשי מה שאני עשיתי - תקני וידאו ותקליטי את תוכניות האיכות שיש בערב (survivor, ראיונות עם joe millionaire ועוד ועוד) וכך תהיה לך תעסוקה הולמת בשעות הבוקר!!

sashkashurik

New member
../images/Emo46.gifעוד פעם!!!!!!!../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

חתכו את הסדרה בחצי מילה!!!! אתם יודעים מה קרה עכשיו? BREAKING NEWS!!! ספינה יוצאת לעירק מסן דייגו! איזה מניאקים הCBS הזה!!!!!!!!!!!!!

sashkashurik

New member
../images/Emo7.gifתסכול נוראי!

אני לא אראה שום דבר שהם מראים בCBS יותר, למעשה, בא לי להקיא רק מהעין שלהם! (הסימן על המסך). נראה מה יהיה מחר.... ואם כבר להקליט, אז אני מעדיפה את סימפסונס וסיינפלד, ולא את הCBS! שיפשטו את הרגל!

Guy K

New member
אוי, מסכנה.....

אני גם צופה ביפים והאמיצים (החל מפרק 1, לפני שנים.........) ואצלנו זה משודר ב12:30 , וגם כאן הם יוותרו על פרקים כדי לשים חדשות נורא חשובות כמו - סכנת טורנדו
ואני, מצדי שיהיו עשרה טורנדואים בשכונה, רק תנו לי לראות את ברוק וסטפני רבות!!! חוצפה... אז שמתי את הוידאוי על הקלטה אוטומטית, ומאז אני לא צריך להיות ער ב 12:30, הבעיה היא שעכשיו צריך לזכור להעביר את הממיר של הכבלים לCBS כל לילה לפני שנרדמים, אם אני לא רוצה להקליט ערוצים אחרים בטעות (כמו שעשיתי)

למעלה