איזה מצחיק זה..

איזה מצחיק זה..

אני יושבת עם עצמי וחושבת לי איזה שמות אני רוצה לילדים שלי ומסתבר... שכולם על שמות הבחורים שיצאתי! מה יהיה? גם לפה הם נכנסים? חוץ מזה הספציפי הזה זה משהו אחר.. לא! אותו אני רוצה בתור בעל ,, רק שירד כבר מהפוזות שלו! אין אני יודעת שהוא מת לחזור אליי אבל אין הכבוד שלו אוכל אותו!פשוט מדהימים הבנים של היום! איפה הזמנים שהם היו אפר לרגלינו..איפה? זה היה לבנים שנמצאים פה אני אומרת לכם בסוף זה נמאס ואחר כך עוברים הלאה (עם הרבה דמעות ..) ואלה שמצטערים זה אתם! אז יאלללה תורידו את האף! _

ההקדמה הייתה ארוכה:)

יכלת ישר לגשת לעניין שעליו רצית לדבר. בנים. כן, בנים זה לא עם. בנים זה מכה, ומה בכך? עדיין לא התרגלת? נו, נו... ילדה... ועוד משו.. נשמע שהיית עם כל חצי שבבניקי ארצישראל.. תקני אותי אם אני טועה.. ת'יודעת.. ני בתאדם בס"ה

aint mindless

New member
../images/Emo6.gif

אחח.. שיבולת, שיבולת..

לא, אני לא כמוך..

רק אלה שנראים שבבניקים אבל דוסים בפנים והל לא מיליונים אל תדאגי בשביל שאצא עם מישהו הוא צריך לחכות לפחות שבועיים עד שאסיים לברר עליו..

כאילו../tapuzforum/images/Emo67.gif

את מתחילה מעכשיו לברר עלי וביציאה הבאה שלי מהבסיס (עוד שבועיים) אנחנו במיטה. סגור?/tapuzforum/images/Emo3.gif

רiעה צxן

New member
לנו

זה עובר... (רק בלי הרבה דמעות...) בחורה תזכור את העוול שעשו לה גם אחרי 80 שנה. היא תוכל לשחזר כל פרט ממה שהיה, כאילו אותו מאורע מתרחש ממש עכשיו.. אישה נוצרה מעצם, כל דבר משאיר בה רושם, לתקופה ארוכה. לעומתה נוצר הגבר מאדמה, קצת רוח קצת מים והכל חוזר להיות כמו שהיה.. אז אל תחיי באשליות שההוא עוד חושב עלייך. בחורה אחת ברחוב שתעבור לידו, ואת כבר לא קיימת..

הזכרת לי משהו

לפני כמה שבועות היה כתבה על שוטר (ערבי ישראלי) שהגיש תביעה נגד נהג על זה שהוא קרה לו ערבי אז השופטת אמרה לשוטר זה מציאות. והנהג יצא זכאי.

למעלה