איזה מעצבן!!!

alanis guy

New member
איזה מעצבן!!!

נכון יש את הפרומואים של התכניות מקור (כמו לחיי האהבה), עם אלי יצפאן, גיא פיס, שאול (דוב´לה גליקמן) וכוכבי לחיי האהבה?! אז, למה, ושמישהו יסביר לי בבקשה, הם מחברים את השחקנים הכי לא קשורים אחד לשני בסדרה!!! 1. גידי מחכה עם סמדר ודורון למזוודות 2. גידי מוזג יין לדורון, רונה ואלי מרקו 3. אני זוכר שיש עוד אחד, שכחתי. ההצעות שלי לפרומואים 1. סמדר וגלית הולכות מכות באמצע הטרמינל. 2. סמדר ורונה הולכות מכות באמצע הטרמינל. 3. סמדר ושלומית הולכות מכות באמצע הטרמינל. 4. סמדר ומאיה הולכות מכות באמצע הטרמינל. 5. סמדר וורדה (?) הולכות מכות באמצע הטרמינל. 6. סמדר ואיריס הולכות מכות באמצע הטרמינל. 7. והפרומו האחרון והמשובח מכולם: כולם עולים על סמדר במכות. נ.ב. זה שאנ ישונא את סמדר, או את השחקנית יעל הדר, סתם בא לי שיהיה קצת יותר אקשן. ושיחליפו לה תסרוקת!!!! נמאס מהפאן הזה על הראש שלה. ואגב, רונה, לא מתאים לך אסוף.

abca

New member
לי יש רעיונות יותר מציאותיים:

1) סמדר הדיילת דוחפת את איריס מפתח החירום של המטוס. 2) יותם המוזג בבאר בשדה התעופה לרונה ואלי מרקו. 3) גלית בורחת מאלכס על הפס הנע. 4) אתי עובדת בתור דיילת קרקע ומסבירה לנוסעים ש"לא נורא אם המטוס יתרסק, תחיו את החיים כמו שהם עכשיו, תזרמו...". 5) מאיה נוסעת לארה"ב ונפרדת מגידי (מתאים רק לזמן הזה). 6) רפי וסוסו מפלחים את המגזין מהמטוס. 7) דורון ורונה עולים לטרמינל על מדרגות נעות יד ביד. 8) כלנית יורדת על כל הנוסעים במחלקה ראשונה. 9) ורדה וסמדר מרכלות בבדיקת הדרכונים. 10) מאיה וספיר הולכות לשופינג בדיוטי פרי. 11) סמדר קונה שוקולד שוויצרי בחנות הממתקים. 12) דורון יושב לבדו במושבי ההמתנה עם מזוודה ומרכין את הראש. חוץ מזה, מה זה משנה אם גידי מופיע עם סמדר ביחד? תן לקופירייטרים לעשות את העבודה שלהם כי ערוץ 3 הוא המוביל בפרומואים (ערוץ 3 = לברוח מהצרות היומיומיות, חו"ל = לברוח מהצרות היומיומיות, ומכאן הגענו למסקנה ששדה תעופה = חו"ל וזה אומר שאם חו"ל = ערוץ 3 אז גם ערוץ 3 = שדה תעופה).

ליהיט

New member
יש לי רעיונות גם

1) סמדר קושרת את מאיה לפס הנע 2) בודקים את סמדר שעה כי בטוחים שהיא מחבלת... 3) סמדר עושה לרונה קרחת בלילה 4) יונתן ואתי משחקים שש בש 5) רונה וסמדר הולכות מכות בבריכת בוץ

מטורללת

New member
_____

תראה את הסרט מארס טורקי יעל הדר משחקת שם והיא עם שיער יותר קצר מדורג וזה פי אלף יותר יפה לה מאיך שהיא נראית בלחיי האהבה עוד אפשר להגיד שבסרט היא נראית יפה!!!

abca

New member
קודם כל זה תורכי ולא טורקי...

דבר שני השיער היותר קצר-מדורג לא ממש יפה, למרות שהוא יותר יפה ממה שיש ב"לחיי האהבה". ואת זה אומר אחד שרק ראה את הפרומואים בהום סינמה, אז יכול להיות ששם מראים את הקטעים הפחות טובים. השיער הכי יפה הוא השיער הרגיל שלה, זה שרואים בגיא פינס ובראיונות.

גם אני שאלתי את עצמי.....

את אותה שאלה...

casperit

New member
אלימות זה לא דבר טוב:)

אין לי רעיונות מיוחדים אבל באמת זה לא קשור... יעל

למעלה