איזה מעצבן

chickensoup

New member
איזה מעצבן

הזמנתי את חמתי לשבת,היא אמרה שהיא לא יכולה לבוא כי יש לה אורחים אז היא פשוט הזמינה את עצמה לשבוע הבא! איזה חוסר התחשבות! אוף

עציון

New member
מה בעצם מעצבן?

את מתלוננת שאין בה התחשבות. מה איתך? הרי יש לה אורחים. את מצפה שתגיד להם לא לבוא? כלה חכמה היתה אומרת: "אין בעיה. אשמח לארח אותך בשבת הבאה"....מה רע? אוף....

chickensoup

New member
לא ציפיתי שתגיע אלי אם יש לה

אורחים... האוף כאן שהיא הזמינה את עצמה לשבוע הבא. וממש לא בא לי עליה שבוע הבא הזמנתי אותה לתאריך מסוים,זה לא אומר שהיא יכולה להזמין את עמה מתי שנוח לה. לדעתי זה ממש לא מנומס

geni1

New member
זה באמת לא מנומס...

אבל אם זה לא נוח לך ,למה לא אמרת לה ?

אז היית צריכה להגיד שבשבוע הבא

זה לא נוח לכם, שאתם מוזמנים או משהו ולדחות את זה לפעם אחרת כשיהיה נוח לכולם. נראה לי שאם חברה היתה אומרת לך דבר כזה לא היית כועסת כל-כך וחושבת שזה לא מנומס, אבל כשהחמה אומרת דבר כזה, אז כל הביצה מתחילה לגעוש... ממש לא נראה לי שיש לך על מה לכעוס, באמת

chickensoup

New member
ממממ את צודקת בקשר לחברה

מהסיבה הפשוטה, שכשחמתי מגיעה אני צריכה להכין הרים וגבעות, אבל כשחברה מגיעה אני בדרך כלל מזמינה "Take Away" מה שקורה עם חמתי, אם מזמינים אותה לשבת מסוימת והיא לא יכולה להגיע, אז היא תשאל שבוע הבא..שבועים... 3... עד שהיא תוציא ממך "Booking" אם לא תזמיני אותה מספיק,היא תדאג להתקשר ולהזכיר לנו... סעודת שבת אצלה חייבת לכלול מנה ראשונה, מרק, עיקרית בשרית, קינוח, נישנושים... אז אני מזמינה רק כשיש חופש מהעבודה ושלא נתחיל לדבר על ההוצאות (אוכל כשר עולה כאן הרבה)

למעלה