איזה מעצבן!

גלית1233

New member
איזה מעצבן!

בתקופה האחרונה אני ממש מרגישה לא טוב וחלשה , החלטתי בעקבות שיחה עם העובדת הסוציאלית לגשת לביטוח לאומי ולבקש קצבת נכות היתה פגישה ... היה שם רופא מבוגר כל כך זקן בקושי הולך... בודק אותי ואומר לי טוב את נראת לי בריאה לגמרי!!!! הזוי. אחרי זה קבלתי מכתב מהביטוח שאומר שלא מגיע לי קצבה רק 30% נכות פלוס שיקום. אני לא מבינה איזנה חצוף הוא יכול להיות אני בקושי זזה כבר שלושה חודשים שלא לדבר על ללכת לעבוד וזה איך שהוא מגיב "את נראת לי בריאה לגמרי?! אני כל כף מתוסכלת.אני כבר לא יודעת מה לעשות.

גימבה

New member
הגעת עם מכתב עדכני מראומטולוג?

עם כל הכבוד לעו"סית, היא לא מטפלת בלופוס, והרגשה לא טובה או חולשה זה משהו סובייקטיבי. הביטוח לאומי צריך לראות בדיקות +מכתב מראומטולוג שמתאר את כל הנזקים הפיזיים ההפיכים והבלתי הפיכים. כשאת מגיעה לוועדה תספרי להם בין היתר איך החולשה וההרגשה הרעה משפיעים על התפקוד היומי, רצוי שההסבר יהיה כמה שיותר גראפי, כי בביטוח לאומי יודעים להיות סתומים וגם רעים. אם את בחופש מחלה מהעבודה אז אני חושבת שברגע שנגמרים לך ימי המחלה הביטוח לאומי מתחיל לשלם על חשבונו, אבל תבררי את זה ליתר ביטחון.

גלית1233

New member
זה קצת בעייתי

הבעיה היא שאני סטודנטית ועובדת בעבודות מזדמנות. חוצמזה לפי המכתב של הרופא המטפל המצב נשמע קשה .אני עברתי תקופה לא קלה עם המחלה עם טיפולים כימים לא פשוטים וכמיות של סטרואידים שמפחיד היה להסתכל עליי.עכשיו המצב רגוע,המחלה בנסיגה אבל הגוף שלי , הוא פגום כואב, השרירים זה שעכשיו המחלה בנסיגה לא אומר שאני לא סובלת. אני רוצה לערער על ההחלטה של הביטוח אבל אני לא יודעת מה עוד להוסיף ולומר חוץ מלהראות בדיקות שתן מה שלא הבאתי בתביעה הראשונית. בקיצור מצב מסובך.

גימבה

New member
נכות

קיבלתי נכות כשהייתי סטודנטית ועבדתי בעבודות מזדמנות תוך כדי טיפול ב-MTX וטונות של קורטיזון. אני לא יודעת בדיוק מה כתוב במכתב של הרופא שלך, אבל אם המצב המתואר אכן קשה, אני לא מבינה איך לא קיבלת לפחות נכות זמנית. מה שיש לך לעשות זה לערער ומניסיון הוועדות ערער יותר גרועות מהוועדה הרפואית. אותי הם שאלו איך אני לומדת אם אני באמת לא מרגישה טוב, הם עשו לי זובור אמיתי. תאספי חוות דעת מרופאים שונים שמטפלים בך לא רק מהראומטולוג, או שתנסי להביא חוות דעת של ראומטולוג בכיר רצוי פרופסור. חוץ מזה, בוועדה שלך אמור לבדוק אותך ראומטולוג, אני לא יודעת איזה גריאטר בדק אותך ומה היה תחום ההתמחות שלו, אולי כדאי שתשאלי בביטוח לאומי אם הוא היה ראומטולוג, ואם יגידו לך שלא, אז תבקשי זימון לוועדה בראשות ראומטולוג, הוא כבר יבין עניין גם בלי שתצטרכי לדבר הרבה.

ממש חוצפנים!../images/Emo10.gif

איזה חוצפנים! מה לא מספיק כל מה שאנחנו עוברות מה אנחנו צריכות להוכיח? באיזה סיבה סטודנטית צעירה תגש לביטוח לאומי? סתם כי בא לה להוציא כסף....? זה נורא מתסכל אני מפחדת לחשוב אם בכלל לי יתנו משהו מאחר שאני לא מאובחנת סופית וההתפרצות אצלי נחשבת קלה אבל מה זה קל? סיוט שהיה לי בערך שלושה חודשים ממרץ שרק לקראת יוני התחלתי קצת להתאושש? הרי אין מצב שאני חוזרת למשרה מלאה אפילו שאני מאוד רוצה ומה הקשר לימודים לעבודה? אז מה גם אני לומדת ובפרקטיקום שלי יש גם ישיבות עדיין זה לא משתווה לעבודה של יום יום 10 שעות או 8 שעות הלימודים היא מחוייבות אישית אם את חולה את לא מגיעה ובכלל דורשים הרבה פחות מאמץ פיזי מעבודה גם אם העבודה היא כמו שלי בשיחות... עדין יש התרוצוצויות ים של ישיבות נסיעות וכולי בקיצור ממש לא עושה לי חשק לפנות לביטוח לאומי

מדינה מגעילה

זקן בן 500 שלא הולך וכנראה שלעומתו את הולכת אז הוא החליט שאת בסדר. מדינה *&$^@*%

חחח בדיוק ../images/Emo197.gif

את כל התסכולים שלו על זה שהוא הגיע בשיא הקרייריה שלו להיות רופא פקיד של המדינה הוא מוציא על חשבון אנשים שזקוקים לחוות דעת רצינית ומה זהלא נראה לו?! מה כן נראה לו? מה הוא ראמטולוג?הוא מעודכן בכל המחקרים החדשים? מה הוא יודע בכלל על המחלה הזאת? זקן בן 100! פשוט חוצפן! נ.ב. תשלחי אותו דחוף אלי אני כבר אעבוד איתו על חוסר ההשלמה שלו עם מעגל החיים בשלב 8 על-פי ארקיסון

גלית1233

New member
לא ברור

לא ברו מה הם עושים שם מעצבן שהם חושבים שאני משחקת יויו. ממש לא בא לי להרגיש ערעור ,אבל אני בכל זאת אעשה את זה במיוחד בשביל להראות להם שהזלזול שלהם גובל בחוצפה. חוצמזה אני אברר מי זה הרופא המטורלל הזה ואבקש רופא אחר

למעלה