איזה מעצבן...
...

DREAM111

New member
הלוואי ויגיעו זמנים טובים מאלה

אכן בכל חנויות למידות גדולות עומדת לה קולבית בכניסה לחנות ואומרת לך מה יפה ומה לא. תמיד הכל נתפר בדיוק בשבילך. למרות שגועל נפש אמיתי יושב עליך עכשיו. חבל מאוד שזו גישת המכירה פה בארץ. שבוע שעבר קבלתי מתנה בגדים, הלכתי למדוד ולא משנה כל פעם שיצאתי מתא המדידה (שכן מתאים גם למישהי ששוקלת 250 קילו) המוכרת ישר אמרה וווווואו זה יפה ממש נתפר בשבילך. אבל בחייך אין מקום לשום דבר הכל צמוד ולא מתאים איך את אומרת כזה דבר בכלל? המזל שיש לי את המוכרת הפרטית שלי (אחותי היקרה) והיא בחיים לא תגיד לי כן זה יפה עליך היא תגיד תעיפי את זה מהר ותנסי את זה.

חבי

New member
רק פעם אחת יצא לי

לקנות בחנות שהמוכרת באמת היתה שמנה. והקטע הענק שהיא הלכה עם חולצת בטן! (היא היתה בת 25 או משהו כזה) ואין לה בעיה שהכל נשפך ומתגלגל ורוטט בכל צעד שלה. זה היה פשוט כיף לקנות שם אצל בחורה שלא מתביישת בנתוני הפתיחה שלה.

גלית34

New member
חבי יקרתי ../images/Emo20.gif

חזרתי הרגע מחנות העודפים של מתאים לי יש שם יופי של דברים כמעט את כל הקולקציה והכל עד 99 ש"ח ממולץ בחום

אורלי41

New member
היי גלית...שדרי כתובת בבקשה../images/Emo51.gif

היי יקירתי........ מבינה שבזבזת כסף.... העיקר שיהיה לך רק בכייף א. מה מצאת? מה יש מעניין ? וסקסי כמובן
ב. היכן החנות הספציצית.... ג. מי יודע מי שמע היכן אפשר למצוא מכנס מודרני כמו שהולך היום מתרחב מהברך......סנטרופז......עם שסע מהברך עד למטה........נורא בא לי על זה שיהיה ערב נפלאאאאאאאאאאאאאאאא

גלית34

New member
אז זהו שאמא שלי ../images/Emo20.gif

בזבזה בשבילי
והחנות היא בהרצליה ברחוב משכית

השמנה

New member
אוי חבי חבי חבי.. זו הבעיה העיקרית.

גם אני מתייסרת בכל פעם שאני רוצה לחדש את הגרדרובה.... המוכרות ברוב המקרים סתם סתומות, ובמקרים הגרועים אנטיפטיות עייפות שמתות להגיע הבייתה, מנסות למכור לך כל דבר בלי כל קשר למציאות ואיך הוא נראה עלייך..... אני אישית תמיד הולכת עם חברה אובייקטיבית שאני סומכת עליה, כי אין להאמין לאותן מוכרות שדופות... והבעיה השניהה היא מבחר הבגדים הדל... יש תמיד את המידות הקטנות אחת עד שלולש וכל השאר או שנחטף ע"י השמנה לפניי או שנמצא על איזה מדף בפינת המחסן
!! נמאס לי כבר מהחנויות האלה, מהמוכרות האלה, מהבגדים האלה שאם הם כבר בגודל הנכון אז הם בטח לא יהיו בצבע שאני אוהבת או השד יודע מה... מה לגביי העובדה שבגדים גדולים חייבים להיות עם פרחים?? או בצבעי פריחה אביבית עזה????? מה לגביי סתם צבעים חלקים?? אה???? אה???? בקיצור נ מ א ס ל י
אני הולכת ללמוד לתפור! שלום

למעלה